lub Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Chod lunety je na SM fantastickej. Naprosto exaktní, bez vůle a přitom příjemně měkkej. Nemusím snad psát, že taky přesně lícuje. Podobně příjemně, sice né tak přesně, chodila na seiko BFK. Se SKX nebo monstrama se to nedá srovnat. No a vůbec nejhorší lunetu mám na Mako, tam jde hrozně ztuha a hlavně není za co chytit, na tu jedině nehtama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 před 1 hodinou, lub napsal: ale bacha, tahle mandelinka kouše a ve vodě je jako doma. No jo, kouše, to je možné. Ale že jej potrava vypadáva cez žiabre, ktoré má na tlame (má žralok líčka?), to je istota. Asi to je nejaký špeciálny čínsky žralok, toho neokopírovali, ale vymysleli a podľa toho vyzerá . Peace, foto pekné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 před 3 hodinami, lub napsal: Chod lunety je na SM fantastickej. Naprosto exaktní, bez vůle a přitom příjemně měkkej. Nemusím snad psát, že taky přesně lícuje. Podobně příjemně, sice né tak přesně, chodila na seiko BFK. Se SKX nebo monstrama se to nedá srovnat. No a vůbec nejhorší lunetu mám na Mako, tam jde hrozně ztuha a hlavně není za co chytit, na tu jedině nehtama. tak Japonci zrušili trest smrti při zachycení nekvalitního produktu někdy koncem minulého (dvacátého) století, v Číně tuto tradici zjevně zatím neopustili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 před 3 hodinami, McStinger napsal: No jo, kouše, to je možné. Ale že jej potrava vypadáva cez žiabre, ktoré má na tlame (má žralok líčka?), to je istota. Asi to je nejaký špeciálny čínsky žralok, toho neokopírovali, ale vymysleli a podľa toho vyzerá . Peace, foto pekné. ehm.. ale tak to přejděme, no.. Avšak horší než mandelinky jsou mšice. Ty přímo...nemám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 By mě zajímalo komu ten motiv na dýnku ukradli. Nebo myslíš že to vypotili sami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 před 3 hodinami, lub napsal: ehm.. ale tak to přejděme, no.. No dobre Mšice je nutno zasáhnout přímo do obličeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Ale je tady na fóru stejně krásně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Se zelim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Před hodinou, McStinger napsal: Mšice je nutno zasáhnout přímo do obličeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 před 2 hodinami, 5etter napsal: Se zelim! ...voe! Se šípkovou vomáčkou!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 (upraveno) ja by som si celkom vedel predstavit kombinaciu SN045 s NATO strapom. guma sa nezda prilis prijemna na denne nosenie. resp. s Marina strapom. skoda, ze nie je cierno-biely. Upraveno 29. května 2021 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Já zase dávám přednost gumě před hadrou. Nesmrdí, není půl dne mokrá po kontaktu s vodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Mas tu ich gumu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Ne, k hodinkám mi poslali i nějakou základní, ale ten tah je tak pohodlný, že ho nehodlám sundávat. Beru gumy obecně, třeba na želvách je fakt pohodlná a i géčka zvládnu mít na ruce bez přestávky klidně 14 dní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Inak som si vsimol, ze naramky a strapy nemaju vobec lacne, drzia si normalne ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Za ty prachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Ne, tohle fakt ne. Dát mizernou fotku jakýchsi hodinek, a dopsat k tomu: " Za ty prachy..." a smajlíka. Tak buďto máš rád hodinky, a pak jsi na fóru vítán, nedo si kupuješ jebky kvůli dobrému pocitu, že šetříš. Fakt velmi vážně říkám, že se v tomhle a podobných vláknech vyskytují individua, se kterými bych na pivo nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 před 15 minutami, Bert napsal: Fakt velmi vážně říkám, že se v tomhle a podobných vláknech vyskytují individua, se kterými bych na pivo nešel. 100% souhlas. A za fotku se omlouvam, fakt se nepovedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Fotka je naprosto v pohodě a řekl bych, že převyšuje běžný standard zde na fóru. Za ty prachy to jsou jednoznačně skvělé hodinky. Já mám hodinky rád a je jedno, jestli se jedná o Casia za 190 Kč nebo vysokou hodinařinu v ceně nemovitosti. Ostatně jsem svůj kladný vztah k hodinkám zde prezentoval v rámci několika recenzí, hromady fotek nebo jiného vlastního obsahu a nespočtu hodin, které jsem zde strávil. Ale zcela vážně říkám, že bych na pivo s některými místními fakt nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 (upraveno) Muj nejapny zert byl reakce na prispevky na predchozich strankach, kde tato osudna slova zaznela. A nooskimu velmi dekuji za obhajobu fotky. Dnesni pokus c. 2. Uplne se desim zdrcujici kritiky. edit: jsou to hodinky San Martin Upraveno 29. května 2021 uživatelem mikymik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se