lub Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 hele vypadaj suprove, za ty penize, klenutej safir, cifr,rucky,indexy, parada. klidne davej :), treba nakou nocni s lumi. pokud jeste nekdy koupim mechaniky, tak tyhle jsou na seznamu vysoko. snad i tohle logo bych zkousnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 (upraveno) Bez loga je, lube, klidne objednej. Jedine, co bych jim vytkl, je prezka. Pojistka nedoleha a zacvakava tak nejak hrube. Plechova od Seika mi prisla lepsi. Nejake tipy na tuning (18 mm)? Upraveno 21. listopadu 2020 uživatelem mikymik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 takze vravis, ze radsej kupovat na gume? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 Tah i plne koncovky vypadaji solidne a gumu muzes koupit jakoukoli. Volil bych tah. A neni to jen ten muj kus. V jednou review na nic moc prezku upozornoval. Kazdopadne je sranda mit takovou radost z hodinek, o kterych by polovina z nas nemluvila jinak nez o cinskych srackach a vlastne bych se s nimi ani nehadal A lube, tahle je specialne pro tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 diky :), fakt pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 niet dovod ich hanit len preto, ze su z Ciny. ano, su to homage, ale ludia neriesiaci znacku urcite nekupia zle. ludom mimo toto forum je to lautr jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Kolegové, jak jakym typem jsou spojený dílky tahu? Stejně jako Seiko s těma "válečkama"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 (upraveno) Nejake valecky v clancich jsou, ale nevim, na co presne odpovidam Soudruhovi jsem napsal, ze mi ta prezka prijde nejaka slaba a posila novou. Potesil. Stejne jako me potesily hodinky od nej. Upraveno 26. listopadu 2020 uživatelem mikymik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Myslim např .Seiko Sumo, když jsem tah zkracoval a dělil teda díly tak na "výtlačáku spojky" zůstala piditrubička a bez ní tam spojka nedrží. Všim jsem si jí náhodou, do té doby jsem tenhle typ spojení dílků náramku neviděl, no ale taky jsem Seiko s plnými dílky tahu do té doby nikdy neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Dobře vidět je to např. zde u želv. Podobně debilní systém měly třeba první bondovky. Za mě nejlepší závlačka, s tou jsem nikdy neměl problém. A šroubky moc nemusím, vždy se bojím, že je odrbu a bude to na flexu Sizing Seiko PADI SRPA21 bracelet, or any new Seiko Turtle bracelet - YouTube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Přesně to jsem myslel, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Zírám jak blázen asi je taky vyzkouším líbí se mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Zase takova slava to neni. Hodinova rucicka ukazuje na celou az v 05 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 To se asi lehce srovná, myslim hodinář to lehce srovná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 San Martin a mercedes. Sorry, ja musim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 (upraveno) Jsou parádní za tu cenu... už jste někdo ověřil vodotěsnost? Upraveno 19. prosince 2020 uživatelem Panchart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 uz si napasoval tie rucicky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Jeste nie. A rovnou by to chtelo nechat udelat tu tlakovku, jak pise Panchart. Jeden nikdy nevi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Není rozhozená i datumovka, v 11h je ještě brzo na to aby překlápěly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 len aby to nebolo o 11tej doobeda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se