Frantik Odesláno 5. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 No právě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Já bych ti přál klidně nějaká "pánská" GS, to přání mě nic nestojí :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 No díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Že vám do toho krafám - zrovna až batmanovsky hranatý SBGV007 mají koulí na rozdávání. Pro potřeby toho Seiko 5 srovnávání (jako že malý a zároveň trochu nuda nebo jak se to myslí?) by se našly vhodnější kusy Pochopil jsem teda z těch všech rafinovaných náznaků dobře, že Frantik není moc Seikař? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Je, jenom ve skluzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Chapu-rozumim...ale trochu šťouchnoit musim...vezmi si prihodit desitku a mit takovouhle krasu A uz zase jdu-je to tady o potapecskych seikach-ne o obycejnych hodinkach bez lumiscence Dyk je to stejny, nebo neni? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Franto ja ti tak trochu rozumiem. Po dlhej dobe som si kupil PADI Želvy a som spokojny...na chvilu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Ja zatím taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Franto, ty si držák.Vždy když projíždím inzerci, tak mám mravence okolo žaludku a říkám si, tak už ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 No už to budou dva tejdny, tak na nich neco musí bejt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Nedávno jsem k MM četl dobrý komentář. If Chuck Norris was a watch.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Tak to se mi hodně líbí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 To je minimálně na dalších čtrnáct dní :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 To by tak mohlo odpovidat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 A jak svitej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Pořád čekám nějakou pointu ve stylu, Festina je lepší, nebo tak něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Pořád čekám nějakou pointu ve stylu, Festina je lepší, nebo tak něco Moje hodinkový blouznění nemá pointu už pěknou řádku let :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Moje hodinkový blouznění nemá pointu už pěknou řádku let :-)máš eště nějaký panereje , rolex ? ....... nebo si tu cestu zazdil seikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se