Přejít na obsah

předvánoční flame

YPO

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 11. 12. 2018 v 18:34, Bert napsal:

Ale notak pánové, začínám se červenat. Buďte tak hodní, a nekažte mi mou těžce nabytou špatnou pověst ..... :-)

Ty woe Berte, jeste ze to prodal tobe! Ja bych svoje prijmy asi obhajil jednoduse. Dřu v kolbence od 6 do 18 oo dennodeně. Než chronomag, koupil jsem byty v praze. A nikdo se mne na nic nepta a lůza nezávidi! A panamera ma tmavy skla... asi tak a drž se!

• Odpovědi 847
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Ja teda chodim do kolbenky od sesti do tri vytacet soustruh a predevsim brusku a obcas frezku a tak bych to mohl vzit osobne  :fyou: , ze o mne mluvite i kdyz vite, ze si to tady ctu!

Uz ani ty pomluvy nejsou, co byvaly  :lol2:

Odesláno

volal mi Bert, že bych mohl být moderátor ..... potřebuju, ale aspoň tři hlasy 

kdo je pro ?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* jo a tohle vlákno je za odměnu ..... 24.12. se zavírá ..... já jenom abyste si to stihli všechno vyříkat ....... další kolo začne 1.12.2019

Odesláno

Martare- procetl jsem tvuj puvodni prispevek a rad bych se optal, proc jsi vynechal z luxusnich znacek Omegu, ty se za ni stydis, ty velkovykoristovateli :-).

YPO- muj hlas mas, ale bude ti naprd :-).

Odesláno

Ja te zvolim klidne taky, ale musis mi pridat na kavovar a mlejnek, kterej mi projde u Berta. Coz neni panove vubec zadna prdel ;-)

Odesláno
  V 11. 12. 2018 v 19:14, kuncák7 napsal:

Martare- procetl jsem tvuj puvodni prispevek a rad bych se optal, proc jsi vynechal z luxusnich znacek Omegu, ty se za ni stydis, ty velkovykoristovateli :-).

YPO- muj hlas mas, ale bude ti naprd :-).

Si děláš srandu, ne? Omega?? Jak kdysi prohlásil Mitak: " Omega je jen cesta k lepším značkám".

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94131-omega-nejlepší-trojka/?p=1643021

Odesláno
  V 11. 12. 2018 v 19:37, martar napsal:

Si děláš srandu, ne? Omega?? Jak kdysi prohlásil Mitak: " Omega je jen cesta k lepším značkám". http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94131-omega-nejlepší-trojka/?p=1643021

Aha, tak toto jsem propasl a timto se ti omlouvam :-). Na zbytku ale stejne trvam.

Odesláno

Tak mi volal Ypo. Jako moderátor chce diety, cestovné, třináctý plat, a asistentku s přírodníma čtyřkama. Já fakt nevím .....

Odesláno
  V 11. 12. 2018 v 19:11, YPO napsal:

volal mi Bert, že bych mohl být moderátor ..... potřebuju, ale aspoň tři hlasy 

kdo je pro ?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* jo a tohle vlákno je za odměnu ..... 24.12. se zavírá ..... já jenom abyste si to stihli všechno vyříkat ....... další kolo začne 1.12.2019

YPO čistič!!  :lol2: :lol2:

V 11. 12. 2018 v 19:47, Bert napsal:

Tak mi volal Ypo. Jako moderátor chce diety, cestovné, třináctý plat, a asistentku s přírodníma čtyřkama. Já fakt nevím .....

Jebat YPA!! :lol2: :lol2:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...