Diablo1st Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Ale ty máš i ty Suby, LHD, Sinny,... ;-) a ešte Bondovky, Longiny, g-shocky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Chlapi, skoro všechno bych klidně prodal, ale nikdo to nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 (upraveno) Moony... Upraveno 21. května 2019 uživatelem Emiliano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Dobrý den máte tu volno ? Zatím dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Vítej, parádní GMTcka... A abych dnes nekecal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Hodím to i sem. Modrá guma jim sekne a konečně s tím můžu do vany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 To fakt nevypadá vůbec blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Za mě zatím nejlepší kombinace. Řemen taky dobrý, ale už mi to přišlo tak nějak moc vintage a málo potápkový. Kolega se mě v práci ptal, jestli jsou to hodinky po dědovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Ser na kolegu, tohle vypadá úplně skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Budu to střídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Na hodinkách po dědovi bych ani neviděl nic špatnýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Krásná fotka bronzáků, sekne jim to na řemenu i na gumě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Stále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Se přidám s bronzovkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 dnesni vybava na auditory, po 5 mesicich v kuse jsem poprve odlozil C65 diver Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Čistá ručičková práce. Jsem zastáncem datumovky ne všech hodinkách, ale tady......tady se mi na nich líbí víc, než je u mne v této třídě hodinek obvyklé. Moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 taky je mam moc rad, jedine co mi trochu vadi je, ze nejsou v manualu, byly by o par mm tenci. ale cifr tady mi prijde lepsi nez na small second. bylo to tezke rozhodovani pri koupi, a myslim, ze jsem udelal dobre. prumer 40mm = ideal Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Bronzový C60 38mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Ty ručky jsou parádní. Škoda, že už je nedávají do nových Tridentů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Jo Martine, tyhle ručky jsou mnohem lepší než ty nový bezpohlavní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se