Spongebob Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 V 25. 7. 2021 v 20:07, Snekofon napsal: Toto jsou asi nejpovedenější bronzovky široko daleko - úplně jsem na ně zapomenul a dávám si je zpět na wish-list to jooo! ty jsou fakt suprový! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadMic Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 V 2. 8. 2021 v 0:00, MadMic napsal: Vylet do minulosti. Zatim na ceste…az dorazi, pridam na ruce… …a konecne na ruce… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Ťah je ťah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Daco zo vcera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Dnešní výlet s nápovědou, kde to je ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Pocasie na Bachledke sa po obede umudrilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 stara laska nerezavi, po dlouhe dobe venku z hodinkovnice. Nebyt malinko vyssiho pouzdra, neni jim co vytknout - 40mm, genialne klenuty safir, minimalisticka luneta, modry sunburst, rucky dlouhe az k indexum, COSC, 5 denni rezerva, krasny inhouse… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Jedna dovolenková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Hodil jsem Anthropoceny na kůži. Kdybyste měl někdo Sealandry na kůži, prosím o foto na ruce. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 Pleseň na jeseň Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 Dneskaj modraky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsiska Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 před 2 hodinami, shewcza napsal: Na tyhle trpelive cekam. Tedy spis na tah... Jaky jsou z nich dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 (upraveno) @jsiska Zatím ve skrze pozitivní, ale neskutečně mě vytáčí způsob zkracování/prodlužování náramku. To je fakt děs ty osičky a dutinky. Proč neudělají šroubovací? Ward má skvělé zpracování a skvěle odladěné strojky (nebo sem měl pokaždé štěstí, ale to už je snad statisticky vyloučeno) . Jsem zatím nad míru spokojen, jsou velmi pohodlné. Vzhled a míru inspirace v tomto případě nehodnotím to je subjektivní. Upraveno 30. září 2021 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 Čo je na tých osičkách zlé? Veď skôr poškodíš tie malé šrobiky ako tieto osičky. Pri ťahu u Warda to moc neriešim, lebo nastavím raz a nemusím na to viac šiahnuť. Tá spona s mikroreguláciou mi úplne dostačuje, takže nemusím pridávať ďalší dielik ťahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 Jasně, uděláš to jednou, ale je to hroznej vopruz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 před 3 hodinami, shewcza napsal: @jsiska Zatím ve skrze pozitivní, ale neskutečně mě vytáčí způsob zkracování/prodlužování náramku. To je fakt děs ty osičky a dutinky. Proč neudělají šroubovací? Ward má skvělé zpracování a skvěle odladěné strojky (nebo sem měl pokaždé štěstí, ale to už je snad statisticky vyloučeno) . Jsem zatím nad míru spokojen, jsou velmi pohodlné. Vzhled a míru inspirace v tomto případě nehodnotím to je subjektivní. krása! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Problémem je, že bych vzal bílé, černé a teď nově i zelené. Jediné, které mě nechávají chladným jsou modré. No nic, jdu přemýšlet jak s tím naložím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se