vfc Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Gratuluji, to nové pouzdro s kombinacemi broušených a leštěných ploch je úžasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 (upraveno) Předchozí balení byla objemna krychle, tohle je mnohem decentnejsi. Jinak se mi dost líbí, ale zatím váhám. Za hodinová ručka není můj šálek čaje.Jinak škoda, že ve 40mm nedělají více barevných kombinací Upraveno 16. května 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 V reálu ta hodinovka nepůsobí tak rušivě a mimo celek, jak to vypadalo z fotek. Jinak souhlas, škoda jen černých v 40mm. Snad budou další varianty následovat. A zkrácení tahu byl docela vopruz. Zlatý šroubovaný dílky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Sakra, kdyby tak verze Elite 1000 měla i titanový tah, tak už jsou doma. moc hezké, Radku. Ty s těmi Anglány v poslední době jedeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Nevypadaj vůbec špatně.Gratulka a per sem fotky.Koncovky sedí u pouzdra dobře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Na novém koženém strapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Ten je super, kde se dá takový sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 To je origo řemen od Wardů, včetně bronzové signovane spony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 To je origo řemen od Wardů, včetně bronzové signovane spony Ještě ho prodávají? Chtěl jsem ho vzít na své bronzovky, ale už v nabídce nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 @Dokusan: Řemen hodně dobře! @MiraMira: Koncovky sedí dobře. Tah obecně je ale ta slabší část hodinek. Každopádně dohromady to hraje dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Zkus jim napsat, já nevím, jestli ho samostatně prodávali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blender Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Něco z roku 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Pěkný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 (upraveno) To je origo nejaka limitka, nebo si to někdo vytisknul?Asi něco výročního, USAAF skončilo v roce 1947.Fakt zajimavy Upraveno 17. května 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 (upraveno) Historie tohoto modelu/řady je velice zajímavác80_manual.pdf Upraveno 17. května 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Bylo by dobré uvést, co je na něm slabšího.To by mě vcelku zajimalo. Pokud mohu soudit s fotek, je subtilnejsi,oproti původnímu s lestenymi dílky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Subtilnější určitě ano. Popravdě by mi k pouzdru, kde se velmi pěkně kombinují broušené a leštěné hrany, tah se středovými leštěnými dílky seděl možná víc ? čistě esteticky, nemluvím o (ne)praktičnosti. Oproti pouzdru, které je velmi precizně provedeno, tah mi subjektivně přijde o úroveň níže z pohledu zpracování. Občas si vrzne při pohybu dílků.Nepřítomnost šroubovacích dílku (v mém případě) hodně zamrzí, opět v porovnáním s kvalitou hodinek jako takových. A nakonec mi přijde o půltón tmavší, než pouzdro. Na druhou stranu super je rychlo-upínání k pouzdru a mikroregulace ve sponě. Abych jenom nekritizoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Já mám totiž stejný tah na C65 Automatic GMT, zde jsem jednoznačně uvítal, že je nižší, protože i to pouzdro je nižší. Širší středová část dílků se mi líbí o fous min než předchozí verze. Absence leštěné části je OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Jinak problém že spracovanim tahu neman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Tah nemá šroubky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se