jkba Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Jo,ale prošel si comingoutem a je spokojený se svým novým partnerem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 28. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Jediné řešení je tedy prodat byt. Na dum ale nemám ani peníze ani čas. Ma PC stůl přes zeď naproti naši postele. Máme rok a půl starého kluka, a byt o dvou pokojích. Potom tam bude spát mladý.Neumím si moc představit, ze spí a najednou ho vzbudí nějaký řev a nadávky kurva pica apod. Ve škole pak budu za to hovado ja, ze ho to učím. Neexistuje nějaký elektromagnet, co si dam na zeď a proste ho to vyruší tak, ze s tím hraním přestane? Jasny, najde si jinou činnost. Třeba chození za babama, co ja vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Jo,ale prošel si comingoutem a je spokojený se svým novým partnerem..My se známe? Nech si tyhle radobyvtipne slinty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Jediné řešení je tedy prodat byt. Na dum ale nemám ani peníze ani čas. Ma PC stůl přes zeď naproti naši postele. Máme rok a půl starého kluka, a byt o dvou pokojích. Potom tam bude spát mladý.Neumím si moc představit, ze spí a najednou ho vzbudí nějaký řev a nadávky kurva pica apod. Ve škole pak budu za to hovado ja, ze ho to učím. Neexistuje nějaký elektromagnet, co si dam na zeď a proste ho to vyruší tak, ze s tím hraním přestane? Jasny, najde si jinou činnost. Třeba chození za babama, co ja vím.Mohl bys zkusit:https://www.unimagnet.cz/757-KT-100-50-N.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 ... Neexistuje nějaký elektromagnet, co si dam na zeď a proste ho to vyruší tak, ze s tím hraním přestane?...mikrovlnku doma mas? tak este budes potrebovat flexu,... alebo sa to da aj kupit hotove, pouzivaju to tusim restauratori starych budov proti chrobakom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 (upraveno) Kluci jste zvláštní. Bravo, že vlezl bez dovolení do cizího bytu ? No tak je to asi v pořádku a nebo mám po dovolené příliš smířlivou náladu a jsem divný! Pane kolego, to skoro vypada, ze zijete na jine planete... Kdyz nekdo dela zamerne bordel, tak s nim nelze jednat v rukavickach, protoze na nejake Vase urgence, zadosti, prosby atd. uprimne z vysoka.. Vime co, ne? Ja jsem treba v opacne pozici a opakovane si na me chodil stezovat soused z patra pode mnou.. Ze pry neustale delame hluk - posouvame zidli, chodime hlasite po podlaze, necim rachotime, pripadne nam neco upadlo na zem a hned jsme slyseli krik. Stezoval si zkratka na bezne uzivani bytu.. Pak jsem zpetne zjistil, ze podobne mel v oblibe i majitele pred nami. Zkratka opacny extrem.. Nakonec to doslo tak daleko, ze se se mnou chtel dokonce prat a to i pres vekovy rozdil cca 30 let.. Podotykam, ze hlasitou hudbu neposlouchame, telelvizi skoro nesledujeme, podlahu v obyvaku jsme vymenili, opatrne naslapovali jako postizeni.. Vyresilo se to nakonec samo... Pred mesicem zemrel. Jo panelak je zlo, nekupovat, nebrat.. Upraveno 28. prosince 2018 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Pane kolego, to skoro vypada, ze zijete na jine planete... Kdyz nekdo dela zamerne bordel, tak s nim nelze jednat v rukavickach, protoze na nejake Vase urgence, zadosti, prosby atd. uprimne z vysoka.. Vime co, ne? Ja jsem treba v opacne pozici a opakovane si na me chodil stezovat soused z patra pode mnou.. Ze pry neustale delame hluk - posouvame zidli, chodime hlasite po podlaze, necim rachotime, pripadne nam neco upadlo na zem a hned jsme slyseli krik. Stezoval si zkratka na bezne uzivani bytu.. Pak jsem zpetne zjistil, ze podobne mel v oblibe i majitele pred nami. Zkratka opacny extrem.. Nakonec to doslo tak daleko, ze se se mnou chtel dokonce prat a to i pres vekovy rozdil cca 30 let.. Podotykam, ze hlasitou hudbu neposlouchame, telelvizi skoro nesledujeme, podlahu v obyvaku jsme vymenili, opatrne naslapovali jako postizeni.. Vyresilo se to nakonec samo... Pred mesicem zemrel. Jo panelak je zlo, nekupovat, nebrat.. Pane kolego. Mě se někdo nakvartyrovat do bytu / domu pustím na něj psa (hurá, konečně to můžu říct: mám ho fakt velkého) a sám bych psovi šel ještě pomoct ( dle míry ohrožení sekerou či jinou veci co bych popadl). Takové kecy těch.... Co řvou jak by trávili psy a přitom sami řvou na chodbách jak .... Tak ty beru s nadhledem. Jsou to totiž nuly.Sem se zase přinasral... Sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Promin, ale nerozumim ti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 ...neustále souložili, bez jakéhokoliv ostychu....To ja bych se pri m*dani stydel, az bych se cervenal. Fuj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Půjč si od nějakého ajťáka krimplovací kleště, pár konektorů RJ45 a metr drátu. Na něm si zkus nacvakat pár konektorů.Mezitím si objednej tohle : https://www.ebay.com/p/ELECOM-Network-Security-Data-Lock-Relay-Connector-Ld-datablock01/16017256662Kutil by ti asi vyrobil něco levněji ale..Dostaň se ke kabelu který vede sousedovi do bytu. Většinou je tažený ze switche ve sklepě (dál do pater pak stupačkou nebo lišty po chodbě) a popřemýšlej kam vypínač schováš.Pak už stačí zapojit a užívat si klid.Počítej s tím že soused bude časem řvát na distributora netu a ten provede meření. Pokud vypínač dobře schováš a správně nacvakneš konektory, tak by měl měřením projít jen se zvýšeným útlumem.Jo bejt to koax tak ti stačí špendlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 (upraveno) A v com je to akoze ine od toho precvaknut ten kabel proste kliestami? Upraveno 29. prosince 2018 uživatelem cali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Přecvaknuti je definitivni, ale takhle vypínáš internet podle potřeby. Ještě se dá použít místo vypínače RJ spojka za pár korun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 To jsou rady, že by se jeden pos*al. Co ten soused pak asi udělá? Vezme kleště a cvakne kabel i tomu, kdo ho cvaknul jemu. Takhle si pak může celej panelák vycvakat net společně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Já tohle ustupování zmrdům neuznávám. Člověk sice musí vystoupit z komfortní zóny (mně taky nedělá dobře někomu vyhrožovat nebo jít ještě dál), ale jakýkoliv pasivní řešení je přinejlepším polovičatý, o svědomí a sebeúctě nemluvě... Já teď řešil přesně ten problém popsaný výše - dva čokli v bytě pod námi štěkající x hodin v kuse, zatímco majitelé (polodebilní cikáni) nebyli doma. Jinak nechci rozdmýchávat flejm, ale brát ohledy na nějaký pytel blech na úkor své rodiny, to bych měl dost problém podívat se vzpřímeně do zrcadla. Tak to jsi připomněl, co já měl na patře v paneláku vedle sebe před několika roky, odpovídají i popisu, byli tu asi rok v podnájmu a pak vypadli. Štěkot, vytí a škrábání na dveře od 6 ráno, co odešli, třeba až do 22 hod. večer než se vrátili. Osobní domluva s pomocí sousedů - bez efektu, městská policie - bez efektu, výbor SVJ - bez efektu, známý na SVS (veterině) - bez efektu. Má to pouze jediné řešení - časem. Buď odtáhnou nebo pes pojde (ale přitáhnou jiného, jednoho měli z útulku) nebo se odstěhovat. Jeden moment, který mi dlouho štval, byl, že takovýhle lidi si vezmou v pohodě z útulku psa (krysaříka) a pak ho vlastně týrají samotou, což psovi evidentně nesvědčilo. Pamatuji si onu památnou větu od madam při prvním osobním jednání: Opravdu jó? No ale mi o ničem nevíme, když jsme doma, tak jsou psi ticho.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Pane kolego. Mě se někdo nakvartyrovat do bytu / domu pustím na něj psa (hurá, konečně to můžu říct: mám ho fakt velkého) a sám bych psovi šel ještě pomoct ( dle míry ohrožení sekerou či jinou veci co bych popadl). Takové kecy těch.... Co řvou jak by trávili psy a přitom sami řvou na chodbách jak .... Tak ty beru s nadhledem. Jsou to totiž nuly.Sem se zase přinasral... Sorry.Asi bych rozlišoval příležitost, můj případ byl delší dobu vyhrocená věc a holt nějak vygradovala. Pokud by se s dotyčnýma dalo mluvit normálně, tak se to samozřejmě nestalo. Kdybych ho vytáhl ven, tak byste se neměli asi nad čím pohoršovat a sekyry by byly schovaný, pejsci nevypuštěný :-)Znam to ale i z druhý strany. S otcem na baráku obědvame, a najednou se v kuchyni u stolu ukážou dva svedci jehovovi. Museli si otevřít branku zevnitř, jít přes celou zahradu, vejít do domu a chodbou do kuchyně. Podotýkám že beze slova a absolutně potichu. Jen co se ukázali u stolu, byli jsme s otcem tak zaskočený, že otci vypadla vidlička z ruky a mě trvalo než jsem se oklepal že zaskočení. Pak jsem se zvedl, přišel k nim a rekl, že mají přesně 3sekundy na to aby zmizeli, stalo se. Jo a sekero, proběhlo to bez psů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Že by pes nedoběhl na chodbu? A v tom bytě se taky mohlo stát, že bys z něho vyjel akorát nohama napřed. Pokud tam bydlí nějakej magor, co dělá bordel a neuvažuje, tak je to i dost reálný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Já nedávno šel "umravnit" souseda, protože uprostřed týdne ve 2 ráno si dělal diskoteku. Jelikož mě zná, že jsem rapl, tak ani nevyšel, jen poslal kočičku, co tam zrovna měl - jen v kalhotkách a podprdě...Účel to ale splnilo: já měl hezký zážitek a do rána bylo ticho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Hrdina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Bohdane, v poslední době na mě nějak reaguješ.Seru tě něčím? Nejsem hrdina, jsem postavou trochu víc vyvinutý a i bez toho, abych "pouštěl hrůzu", tak většinou budím respekt. Na hrdinu si hrát nemusím a nechci. Zná mě tady spousta kluků a ví, že jsem obyčejný kluk a celkem veselý parťák. Prosím vyser se na podobné komentáře vůči mě, nebavíš mě. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 nebud vysinutej ...... von myslel hrdinou pana vod tech kalhotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se