Přejít na obsah

Rolex Baselworld 2019

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 297
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tak očividně přestaly dělat starej gmt stroj 318(7?) takže teď se mohou soustředit na novej stroj což by teoreticky mohlo znament víc BLNR a BLRO a CHNR. 

Upraveno uživatelem Exiztence
Návštěvník Mitak
Odesláno

Já myslím, že je to promyšlený koncept hlavních značek, jak nudnými novinkami dorazit zkomírající Baselworld a udělat vlastní výstavu :-)

Odesláno

A to fakt nechapu... takze fakt jen barevny bezels a oyster jen na bico a fullu? Wtf...

Delaji Zagorky, aby nikdy nebyli vsichni spokojeni. Ted pofrci Jubilee a barevny lunety a za 2-3 roky se vytasi zpet s Oysterem a zase jim budou vsichni trhat ruce. Holt trendsetting ;-)

Odesláno

Celkem nenápadná a důležitá novinka ty 36mm DJ. Super varianta s konečně novým strojkem, jeden z aspirantů na tahouna prodejů u R.

Naprosty souhlas.. kolejnice pryc, římský cisla pryc (jestli dobre vidim na mobilu), novej stroj.... hodinky na furt..
Odesláno

Já jsem spokojenej. Nemusím se psát do dalšího pořadníku, stačí mi ty /nebo mým dětem/, ve kterých už visím.

Dělají mi radost, další model co mám je ?out of production?, takže co víc si vlastně přát! ;)

Samá pozitiva a sociální jistoty...

Odesláno

Se divím, že tak odkládají nový strojek do subů. Těch 70 hod tam hodně chybí a konkurence s inhouse strojky je už dál

dyt je stejne nikde nemaj, tak je jedno, jakej strojek v nich je :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...