Přejít na obsah

Dopravní zpravodajství

Doporučené příspěvky

před 23 minutami, shaggy napsal:

Akoze vinnik natacajuci svoju blbost ma nejaky problem alebo co? :)
Sa mi zda alebo je vodicom naozaj zena?

Ano, přesně- bohužel navíc neuznávajíc ani v nejmenším svou chybu. Řídí od roku 1989 a překvapivě prý bez nehod a ano, je to žena.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 626
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

to by mě teda taky zajímalo, ty argumenty. Přednost zprava asi ne, tu obvykle moc lidí stejně nepoužívá. Spíš bych to viděl nějak jako "dvacet let tady jezdím a ještě nikdy....". Celkem to nepřekvapí, taky jsme tady poblíž měli takovou jednoduchou křižovatku a taky tam byly nehody. Pak z ní udělali kulatou cestu a vzápětí to někdo vzal středem. A bouchance taky byly, občas někdo nechápe že ikdyž je ta cesta široká, tak když je tam kolečko, tak už není hlavní.

Odkaz ke komentáři

Nejsi daleko od pravdy - začíná to - "řidičské oprávnění mám a jezdím od roku 1989 bez nehody",....... Argumentačně mě to nepřekvapilo (na tohle si zvykneš rychle), spíš jen ta míra arogance v telefonickém rozhovoru. Ale co, nové zážitky dají na toto rychle zapomenout. 

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, McMarty napsal:

A co tam chce argumentovat? Přece je vina jasně vidět ne?

Právě že ona to tam vůbec nevidí. Osobně jsem jí na konci řekl, že měla aspoň zastavit a rozhlídnout se, což z videa jasně neudělala a skoro mě nepustila ke slovu.

Proto bylo jednodušší, poslat odpověď písemně. Vysvětlování bylo k ničemu.

Odkaz ke komentáři

Manželka jela od začátku roku 2x po dálnici bez platné známky, domnívajíce se, že je na 13 měsíců, když jí nechytli tak můžu být v klidu nebo to ještě může přijít? díky

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Moty napsal:

Takze zpetne to uz nejde?

Zatím to nejde - legistlativa. Ale dohledatelný to je :-)). V tomhle tě zatím opravdu musej chytit za ruku.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...
před 3 hodinami, Moty napsal:

@kuncák7Martine, mám prosbu, když projede kamerové auto v okamžiku placení parkování je to nějak ošetřené, abych nedostal pokutu nebo je to prostě smůla? díky

V systému by to melo byt vidět a automaticky by ti obsilka přijít neměla. Ale znáš to, doporučil bych uschovat účtenku ci SMS. Pro všechny případy.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Trochu to tu oživím, od pondělka začne něco jako škatulata hejbejte se v tram linkách - Omezení a mimořádné události: Oblasti Masarykova nádraží a Libeňského mostu: dočasné přerušení provozu tramvají | Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost (dpp.cz)

Teoreticky se to dotkne skoro celé Prahy a přiznám se, že jsem se v tom chvilku hrabal, než jsem to pochopil.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...