kuncák7 Odesláno 6. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Tohle jim klidně řeknu osobně, s tím problém nemám :-), což je o mě všeobecně známo (nové mám za sebou extempore s vedoucím odboru na P2, kterého jsem poslal kamsi-do zadele, kvůli neochote instalace jedné podtabulky na jejich území-na slovo souhlasíme mě chtěl nechat čekat měsíc).Tohle je ale fakt o dost výš, ten odborník radni přes dopravu na magistrátu je opravdu korunovanej. Ale to už je politika a do toho tady nejdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Pro masochisty v autech- od 25.7. na 4 týdny bude uzavřen podjezd Švehlova/Průběžná tvz.myší díra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 (upraveno) Pro masochisty v autech- od 25.7. na 4 týdny bude uzavřen podjezd Švehlova/Průběžná tvz.myší díra. Tvl, to bude masakr!Jezdim tudy denně .. takže Koryta budou úplně na totál . Upraveno 13. června 2019 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Tvl, to bude masakr!Jezdim tudy denně .. takže Koryta budou úplně na totál .Já doufám, že ten prázdninovej provoz trochu pomůže. Jinak chápu, objízdných tras bohužel moc není, ale tohle místo si kompletku ( která se postupně plánuje ) zaslouží. Koryta též úplně nevím- zavírá se Jablonová ul. a provoz bude sveden do Práčské, Záběhlické a právě do ulice V korytech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Já doufám, že ten prázdninovej provoz trochu pomůže. Jinak chápu, objízdných tras bohužel moc není, ale tohle místo si kompletku ( která se postupně plánuje ) zaslouží. Koryta též úplně nevím- zavírá se Jablonová ul. a provoz bude sveden do Práčské, Záběhlické a právě do ulice V korytech. Tak zaslouží si generálku určitě, o tom žádná. Však uvidíme, maximálně budu jezdit přes centrum . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Tak zaslouží si generálku určitě, o tom žádná. Však uvidíme, maximálně budu jezdit přes centrum . Přiznám se, že ani mě to nevyhovuje. Dal jsem to sem raději pro "přípravu" předem :-).Budu ti držet palce s hledáním nových tras :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Kdy bude hotovy ten silnicni most pres Vltavu na severu Prahy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Kdy bude hotovy ten silnicni most pres Vltavu na severu Prahy?Širokej pojem, promiň. Pokud myslíš most Libenskej tak poslední verzi nedokáži slušně komentovat. Pokud myslíš výstavbu něčeho nového, tak o tom info nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Ahoj, v dotazech to trochu zapadlo... jak to vypadá s úsekovým měřením na D1? Pořád nemají výběrko na provozovatele? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Ahoj, v dotazech to trochu zapadlo... jak to vypadá s úsekovým měřením na D1? Pořád nemají výběrko na provozovatele?Zjistuju. Dle info co mám na nových úsecích byl zádrhel (odvolávácky v tendru) , staré úseky většinou veselé běží a rejzuji zainteresovaným obcím-problém je, že nestíháj obesilat, nemaj lidi (špatně placená práce s nutností absolvovat zkoušku ZOZ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Tvl, to bude masakr!Jezdim tudy denně .. takže Koryta budou úplně na totál .Koryta budou pouze jednosmerny ve smeru od Prubezny. Oba smery jen MHD Bus (jakoue preference). Tak doporučuju jet uuuppne jinudy Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Koryta budou pouze jednosmerny ve smeru od Prubezny. Oba smery jen MHD Bus (jakoue preference). Tak doporučuju jet uuuppne jinudyOdesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí TapatalkKonečně ses ozval :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Jako chapu nutnou rekonstrukci mysi diry. Chapu i opravy draznich mostu. Ale kdo proboha dopustil, aby se to delalo zaroven? To abych si koupil vrtulnik, protoze jinak se z domova nedostanu A nejde jen o auto. Ta doprava tady totalne zkolabuje a nepojedou ani autobusy. Stacilo mi, jak to vypadalo pred 14 dny, kdy se uzavrely Koryta a bus jezdil pres spojku. Boze, vi se o to roky. Neni to zadna havarie, to opravdu nemuzou udelat ty opravy po sobe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Kubo, busy tam pojedou. Zítra se pokusím z kolegů dostat komplet informace a situacku.Dle mého to chtěj udělat vše dohromady, ať se to nezavira za 3 měsíce znova (dohad, zjistím). Pro vás je to blbý i v návaznosti na tu Jablonovou (ta už se odkladala co jsem na úřadě). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Zjistuju. Dle info co mám na nových úsecích byl zádrhel (odvolávácky v tendru) , staré úseky většinou veselé běží a rejzuji zainteresovaným obcím-problém je, že nestíháj obesilat, nemaj lidi (špatně placená práce s nutností absolvovat zkoušku ZOZ).Koukal jsem po kamerách i čárách na silnici a nikde nic. Kouknu znovu až dnes pojedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Martine ja vim ze tam busy pojedou. Ale dovedes si predstavit, jak bude vypadat Zabehlicka a Pracska? Nedej boze Bohdalec? Veskera doprava pujde tudy. A to ani nemluvim o tom, az se stane neco na Spojce. A tam je bouracka dvakrat tydne. Vidim to dost cerne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Martine ja vim ze tam busy pojedou. Ale dovedes si predstavit, jak bude vypadat Zabehlicka a Pracska? Nedej boze Bohdalec? Veskera doprava pujde tudy. A to ani nemluvim o tom, az se stane neco na Spojce. A tam je bouracka dvakrat tydne. Vidim to dost cerne.Jo vím to, sám jsem tím byl překvapenej ( o té Práčské, Záběhlické jsem se dověděl náhodou, když po mě něco chtěl Dopravní podnik před týdnem ) a o Švehlovce včera ( a tak nějak neurčitě ).Zjištuju něco bližšího.Doufám, že přes prázdniny to bude klidnější, alespoň o trochu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Tak Jablonová se odkládá ( asi po padesátý ), ale ani jinak tě nepotěším do dalších let, víc máš v SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 No, myslel jsem ten, co se jeste nezacal stavet :-) nekde u Suchdola by mel byt. Puvodne slibovali otevreni cca v r. 2000.Širokej pojem, promiň. Pokud myslíš most Libenskej tak poslední verzi nedokáži slušně komentovat. Pokud myslíš výstavbu něčeho nového, tak o tom info nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 No, myslel jsem ten, co se jeste nezacal stavet :-) nekde u Suchdola by mel byt. Puvodne slibovali otevreni cca v r. 2000.Vždyt tam je jen projekt, kterej je blokovanej městskou částí Suchdol ( na to stojí i dostavba celého okruhu ), tohle je jeho nejbolavější místo. Slibem nezarmoutíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se