kuncák7 Odesláno 24. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 autobus s ocáskem je když ti nějakej opilec otevře v zastávce dekl od motoru a ty s tím pak jedeš 5 zastávek než zjistíš co to jeTy woe a já si vyžádal od garážmistra z Kačerova manuál k těm vašim vehiklům a chtěl to začít studovat :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 (upraveno) Ty woe a já si vyžádal od garážmistra z Kačerova manuál k těm vašim vehiklům a chtěl to začít studovat :-).studuj http://dp-a-kacerov.wbs.cz/nb12-praha.pdf i když tohle je na prd .... to je k tomu starýmu modelu ..... tak nestuduj tak poslední model https://uloz.to/!P15MDMJ6oxdZ/navod-sor-nb-12-cz-pr-pate-vydani-pdf studuj Upraveno 24. července 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Tohle fórum a ty lidi na něm jsou fakt úžasný Dočetl jsem tu studii o prolhaném švýcarském korporátníkovi Hayekovi a teď si stáhnu manuál k pražskýmu autobusu.Díky Ypo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 U nás v ulici se teď parkuje takto, dlouho stání pod okny fabriky nikomu nevadilo, až si tam jednou pan majitel dal cedulku, že vozidlo může být odtaženo, všichni na to serou, včetně lidí v té fabrice pracujících, plácek na kterém se stojí je asi města, MP jezdí okolo a nikdy neměli potřebu zde stojící auta nějak řešit. Ceduli o odtahu si tam dal pan továrník zřejmě proto, aby mu mohli najet náklaďáky s materiálem (vrata jsou na konci budovy u té zdi) na druhou stranu hned za těmi vraty, kde hala končí se montuje mobilní protipovodňová zábrana a ani hasiči s Tatrou během cvičení neměli problém. Asi to celé vzniklo tak, že jednou naklaďák s materiálem pocuchal fasádu jednomu z protějších domů, majitel si tam dal ceduli s textem, ať si příště dává majzla nebo sežene závozníka, když je levej, načež pan továrník zareagoval cedulí s odtahem. Možná se ptám blbě, ale zkusím to :-) Má tahle cedule nějakou právní váhu a fakt může tohle sousedské kočkování skončit odtahováním vozidel ? P.S. dost možná to brzo vyřeší radnice až nám tady zavede rezidentní parkování, to budou mít pacienti blízké zubní ordinace a pracovníci místních firem radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 (upraveno) Cedule žádnou váhu nemá, ale radíme to občanům také. Odradí to ty méně drze a upozorní, že tam nemají co stát.Odtahovat městaci samozřejmě mohou i bez té cedule-sirkové parametry komunikace neumožňují parkování. Upraveno 15. srpna 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 No to tady asi nikde v celé ulici, jsem zvědav co město vymyslí až nám tady bude řešit parkování, což by mělo být v plánu příští rok. Díky za reakci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 No to tady asi nikde v celé ulici, jsem zvědav co město vymyslí až nám tady bude řešit parkování, což by mělo být v plánu příští rok. Díky za reakciCo by? Udělá se vyjímka- když bude úředník rozumnej, tak si spočte, na které straně ulice je víc vjezdů a na druhou nakreslej legální parkovací místa ( mimo vjezdy, jako výhybna postačej místa vjezdů ). Když rozumnej nebude, tak v první etapě žádná legální místa nebudou a bude se to tam na nátlak bydlících dokreslovat dodatečně. Jiné řešení nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Kuncáku spíš taky někdy ? Ty časy odpovědí tomu moc nenahrávají :-) Jinak já bych si spíš vsadil na variantu zlegalizovaného parkování pro majitele parkovacích karet, na který nám město napálí cenu, no uvidíme, zrovna tenhle prostor si o parkplatz přímo říká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Času odpovědi si nevsimej :-), u první jsem nemohl spát a u druhé jsem počítal v jedné křižovatce auta (neboj, o nic jsem nepřišel, od 6.30 do 8 co jsem tam stál celkem 42 aut v obou směrech).Za sebe můžu říct, že ani jedno místo se mi nelíbí (špatnej výhled, nemožnost chodců u budovy, i když může jít po druhé straně,...), ale po zkušenosti ala Libeznice/Bast v jiném vlakne radši mlčím. Radši ale řeším vše napoprvé, než to dodatečně upravovat, ale i tady budeš mít asi pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 No tady je normálně chodník, a na tom plácku už jen na konci zeď a za ní řeka, ale vyjíždí se odtud blbě to je fakt, že vidět na silnici moc není. Jinak tyhle fotky jsou aktuální, teď tu máme klid, nejsou v práci zaměstnanci místních živnostníků, nejezdí pacienti do ordinace, možná i kvůli nim MPící zatím dělají že nic nevidí, Jindy je to výživnější,, tak uvidíme co na nás nachystají, každopádně díky za čas a ochotu P.S. mně současnej stav nevadí, neměl jsem potřebu to řešit, dokud tady nezačali sousedi mezi sebou šaškovat s cedulkama, hezky to tu fungovalo na bázi zvyku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 (upraveno) Vůbec není zač.Buď rád, že saskuji z cedulkama, u nás městaci zasahují až na udání (což je po cedulkach další krok těch starostlivejch). Třetí fáze je úředník a to už je průšvih (tady bych nic moc nevymyslel mimo úplneho zákazu parkování všude), což je všeobecně vždy nejhorší.Kdyby něco, klidně se ptej v SZ. Upraveno 15. srpna 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Jo udávání jsem zažil ještě když jsem bydlel u našich na sídlišti. Úplnej zákaz parkováni si tady asi nikdo nelajzne, to by naštvali moc potencionákních voličů a jinde v okolí místo taky není. Uvidíme, dle místních novin jsme v plánu na rok 2020, osobně tipuju že nás radnice podojí na parkovacích kartách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Kdyby to někoho zajímalo, uzavírka ode dneška- Vršovická. https://www.praha10.cz/urad-mc/tiskove-zpravy-a-aktuality/artmid/4284/omezeni-ve-vrsovicke-ulici?articleid=2973 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Nevíte někdo k čemu slouží ty nové kamery na D2 před hranicema? Tuším že je to 55,5km. Čára ani značka měření tam není, takže jen pro monitorování dopravy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Asi už to dost lidí zaznamenalo, ale raději to zopakuju - Praha 10 se rozhodla pro zavedení Zón Placeného Stání - 1 fáze bude rozfázována na 3 etapy a začátek spuštění je plánován na 24.8.2020.Když by k tomu chtěl vědět někdo něco bližšího, má SZ je vám k dispozici ( jo a nadávky si nechte, těch mám od včerejška, kdy proběhla zprávička v rozhlase a tady nám to nikdo neráčil ani říct, dost a dost ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Asi už to dost lidí zaznamenalo, ale raději to zopakuju - Praha 10 se rozhodla pro zavedení Zón Placeného Stání - 1 fáze bude rozfázována na 3 etapy a začátek spuštění je plánován na 24.8.2020.Když by k tomu chtěl vědět někdo něco bližšího, má SZ je vám k dispozici ( jo a nadávky si nechte, těch mám od včerejška, kdy proběhla zprávička v rozhlase a tady nám to nikdo neráčil ani říct, dost a dost ).16.3.2020 od 18 hod. bude koncepce ZPS odhalena oficiálně v KD Barikádníků.Další fáze zavedení ZPS na dalším území Prahy 10 ( Záběhlice, Zahradní město, Bohdalec ) mám již též k nahlédnutí, kdyby to někoho zajímalo.Nehezké počtení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 16.3.2020 od 18 hod. bude koncepce ZPS odhalena oficiálně v KD Barikádníků.Další fáze zavedení ZPS na dalším území Prahy 10 ( Záběhlice, Zahradní město, Bohdalec ) mám již též k nahlédnutí, kdyby to někoho zajímalo.Nehezké počteníKdyby to někoho zajímalo ( a bylo to už na stránkách ve středu )- veřejné představení plánu zón se odkládá zatím na neurčito ( a ze svého pohledu musím i konstatovat, že vzhledem k celkové "připravenosti" celého projektu se spuštění též odsune ). Takže jsem nechtěl plašit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Martine, nevíš, prosim, jak je to teď s tim parkováním po Praze? Jsou stále modrý zóny zrušeny? Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Ano, někde jsem našel ze prozatím do 14.4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Ano, někde jsem našel ze prozatím do 14.4.+1jedna se o termínu do 30.4.melo by to kopírovat karantenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se