MíraMíra Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Nejenže s kolegou dobře pokecáte, ale hlavně se vám do rukou dostanou hodinky dle popisu a se vším, co bylo přislíbeno.Komunikace svižná a přístup vstřícný.Za mě mohu určitě doporučit.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Vdaka... len pre upresnenie kolega odo mna kupoval Breitling Colt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja111 Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Popis prodavanych hodinek byl asi nej, co jsem kdy dostal. Komunikace i dohoda naprosto skvela, takze jen lituji, ze jsme se nepotkali osobne! Za me 1* a doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Vortex-Tempus je slušný člověk. Vyfotil mi zabalenou zásilku, o každém kroku mě informoval, dostal jsem i něco navíc :-) Perfektní kontakt potvrzující mou domněnku, že je zde svět stále v pořádku! Děkuji a přeji mnoho zdaru! VCello Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda88 Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 Perfektní domluva,rychlost,ochota,děkuji za obchod,který vyřešil dokonce bezproblémovou dopravou z SK do ČR! ***** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stapal Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 vše naprosto dle popisu a dohody, rychlé odeslání, perfektní zabalení, radost obchodovat, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan716 Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Musim povedat ze jeden z najlepsich nakupov, jednak co sa tyka stavu hodiniek (top stav), druhak co sa tyka cena a velmi prijemny pokec pri kave...je to nefalsovany chrononadsenec..dakujem a doporucem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Hodně skvělý přístup, kdy je radost s kolegou Vortex-Tempus obchodovat. Mohu potvrdit zkušenosti kolegů výše - přesný popis zboží, fotka zabalené zásilky, veškeré info a bonus navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Hodnotím z pozice kupujícího - vše proběhlo naprosto hladce, doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 (upraveno) Obchod s kolegou byl na jedničku. Hodinky v perfektním stavu,dokonale zabalené, malý dárek jako bonus, co víc si přát! Těším se na další obchod. Upraveno 28. dubna 2020 uživatelem Pivas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Hodnotím z pozice kupujícího - vše proběhlo naprosto hladce, doporučuji. Komunikace na 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Je mi potěšením přidat se k chvále a hodnocení kolegů přede mnou. Byl to pro mne nejpříjemnější nákup zde na fóru a výborný chrono pokec. Jen škoda, že pouze online. Budu se těšit na příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Naprosto dokonalý a do posledního detailu dotažený obchod. Před nákupem jsem dostal asi 20 fotek hodinek nafocených ze všech úhlů. Poté velmi vstřícná dohoda ohledně předání. A nakonec hodinky v perfektním stavu se spoustou bonusů. Děkuji a jako prodávajícího vřele všem doporučuji. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se