Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdar 

řeším problém s rukavicemi do práce, neb nějak nemůžu najít to co by mi vyhovovalo

koupil jsem si tyhle rukavice (RUČNĚ ŠITÉ) ... z jehněte

https://www.kvalitnirukavice.cz/kvalitnirukavice/eshop/5-1-Ridicske-rukavice/36-4-Rucne-site-ridicske-rukavice/5/950-Rukavice-NAPA-2-1325-BP-NanoAg-cerna-kontra-sita

https://www.kvalitnirukavice.cz/kvalitnirukavice/eshop/5-1-Ridicske-rukavice/29-4-Rucne-site-ridicske-rukavice/5/713-Rukavice-NAPA-8-1325-cerna-kontra

musím říct, že od samého začátku stojí za hovno .....pářou se ve švech (takže máma zašívá) ..... teď už i praskají (na hovno kůže ? .... nevhodná kůže ? ..... moc to používám? :D)

takže co s tím?

koupit model kterej má švy uvnitř místo vně ?

zvolit jinou kůži?

najít jiného výrobce? kterého?

nechodit do práce?

v čem jezděj závodníci F1?

nechat si je ušít od zrna? bude to lepší? nebude to lepší?

*každá rada dobrá .... sem s nima 

YPOušek

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Co třeba rukavice na kolo bez polstrování na dlani? Levné, doslouží, vyhodíš, koupíš nové...

to už jsem taky zkoušel hned ze začátku kariéry .....mám tu jedny canondale ....... rozdrbaný za dvě hodiny, takže jsem je sundal, abych je úplně nezkurvil

*a to maj na dlani kůži

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

No jo to musíš prvně sundat ten smirkový papír, kterým máš potažený volant :-)

já myslím, že hlavní problém je, že se to vyrábí pro seladony co si to natáhnou jednou za tejden na cestu do penny marketu ...... těm to vydrží do smrti ......když to máš na ruce 7 hodin denně tak to nefunguje ....... ale dávat dva litry každejch čtvrt roku za rukavice ...... to né

Odesláno

Guest_YPO_* (IP: EDIT ...........)

•  
  • Guests

Publikováno 4.květen.2017 - 07:39

klucí, klucí ... hodinky, hůlka a řidičské rukavice jsou dnes standard džentlmena ..... dokonce i tu košilku mám ....

To jako, že se z tebe opravdu po letech stane gentleman? Nech toho, a nebourej mi životní jistoty :-)

Ale teď vážně, asi před pěti lety sem jeden řidič Mazdy postoval svou fotku v rukavicích, a tuším, i bílé šále...... Tak kdyby sis vzpomněl.

Odesláno

Děkuji, hned jsem klidnější.  :cheers:  Hlavně neber nic od NAZRAN. Poslední dvoje barvily jak prase. Prý změna výrobního postupu ....

Odesláno

Delší dobu mám vyhlédnuté Dents například tyto.. 

https://www.houseoffraser.co.uk/accessories/dents-mens-classic-leather-driving-gloves/d717888.pd#298676211,q=gloves%26categories_11%2Ccategories_s16%2Ccategories_s5093%26sort_price-descending 

btw. tuto značku nosí i James Bond v posledním dílu, tak pokud máš Omegy jasná volba :D 

Odesláno

Na každodenní tahání do práce bych vzal syntetické. Něco pro závodníky :-)

Já už delší dobu používám tyhle https://race-shop.cz/rukavice/59549-rukavice-turn-one-mecano-cerne.html a jsem spokojený. Můžou do pračky a jsou odolné. Jsou sice určené pro mechaniky, ale práci udělají výbornou.

Případně používám celoprstové rukavice na kolo. Něco od Foxe, případně lehké nekožené na motorku/ enduro, motocross. Ale tam je většina s prstovými chrániči, což je na prd....

Odesláno

Ja rukavice pouzivam jen kdyz prijdu v zime k autu, protoze je ten volant ledovej, jinak mi v tom klouzou ruce jak se to "žvejká", nicméně pokud praská kůže tak to zkus občas namazat, zrno mi na kůži doporučil Renapur. Pouzivam to na vsechny kuze a celkem dobrý.

Odesláno

je to aspoň trochu prodyšný ? ..... abych neměl opruzeniny

Prodyšný jsou, ale ne tak, jak kožené. Jedině vyzkoušet. Prodyšnost jsem zatím neměřil :-)

Odesláno

Teda Ypo, já mám z Napy asi patery, používám je denně a nic se nepáře, fungují výborně. Jedny už jsem zlikvidoval opotřebením, po cca 3 letech používání.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...