Kid_A Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 (upraveno) Safra, co na to rikate na novy autavie? Upraveno 20. března 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Připomnělo mi to Seiko pětky... Nemyslím to ve zlým, pětky mám rád a tyhle Tagy nevypadají špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swa Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Vyskočily na mě na instagramu a musim říct, že za mě jsou to moc pěkny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 (upraveno) Asi jako navitimery bez chrona, je to marne, vsechno dobre a pekne uz bylo. Upraveno 20. března 2019 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 rozhodne zaujimave, az na tu hodinovu rucicku, mohla by byt normalna rovna ako minutovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Jak na to koukam, nepochopil jsem ucel te "dvojte" korunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Proč se teď všechny bejvalý kultovní chrona (Navitimer, Autavia) dělaj v nechronu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Protože si myslí že když dají známé jméno modelu na novou blbost tak se to bude lépe prodávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Já jsem rozpačitej, nic na nich nevidím, co by mě zaujalo (asi mimo cenovky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Jako bych ten font už někde viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Nie je to márne ale poslednej reedícií Autavia nesiahajú ani po päty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 jednotlive prvky a detaily jsou fajn, zajimave. ale dohromady to teda podle me vubec nefunguje.prijdou mi jako vytvor z dilny nejakeho microbrandu nebo kickstarteru, ktery se snazi reinkarnovat stare zlate vintage casy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Jak píše Štajgr, marně hledám chrono a Béčka vod TAGu nechcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Ne, ze bych byl fanda Tag Heuer, ale takhle zkazit znacku "Autavia", to chce slusnou absenci sebereflexe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Steel/ Steel bezel/ leather strap: CHF3,400/ A$4,550Steel/ Ceramic bezel/ leather strap: CHF3,500/ A$4,700Steel/ Ceramic bezel/ steel bracelet: CHF3,850/ A$5,200Bronze/ Ceramic bezel/ leather strap: CHF4,200/ A$5,650 Varianty a list price , Bronz a zelený ciferník vyzeraju gutt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Fotecka z calibre11 kde je popis celej ponuky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 s tim B-fontem ste to celkem trefili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Jako hodinky asi pekny. Kdyby je nazvali ja nevim treba Military, Navy Edition apod., tak budiz. Ale Autavia? Nu coz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Nelíběj, je tam splácaný vše dohromady a ještě se to jmenuje autavia. proč?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 No, v tomhle stylu toho je povícero... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se