farářskej Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 ... manila envelope, gorilla envelope...
Red Dwarf Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 No to jste mi teda udělali radost, já myslel, že to nikdo nebude znát! No kdysi jsem to hrál na 486 (se zapnutým turbem 33 MHz) za bratru 120.000!!! Dneska to hraju na PDA.... Proč už se takovéhle hry nedělají.....
bandicoot Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 jen trochu OT: když jsem si stavěl první vlastní komp, tak 8 mega RAM mě stálo 8 tisíc :-) časem zlevnili a tak jsem za další 4 tisíce dokupil dalších 8 mega RAM :-D do prvního Pocket PC jsem si kupoval CF disk 1GB od IBM za 10 tisíc...
Kalifx Odesláno 30. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Pánové, nechci být suchar, ale udržujme prosím toto vlákno alespoň poblíž definovaného tématu
Gilius Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 farářskej napsal: Sladký hříchy mládí... No sakra......to byla bomba.....+ Indy IV.......a vůbec adventury od Lucasů...... a samozřejmě hra,která se mi vybaví pokaždé,když vidím nickname člena B.F.G..........Doom II....... Ale to jsem byl ještě opravdu piškot na průmce.....
Gilius Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Red Dwarf napsal: Proč už se takovéhle hry nedělají..... Protože se lidi raději "vražděj" po netu.....vůbec je škoda,že dobrým adventurám a dungeonům pomalu odzvání......i když,asi věc názoru. A je pravda,že tady to plevelíme......jsem tu někde viděl vlákno o gamesách.....ehm...tady------- http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...l=hry&st=40 tak můžeme tam.....
PepaSFI Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Pepa se jmenuju a to SFI je čast me radioamaterske volaci značky OK2SFI. To OK2 znamena Ceskou republiku, čast Morava a ten zbytek je u každeho jedinečny. Když jsem dostal koncesi tak tohle bylo volne a ja si to vybral protože mam rad sci-fi literaturu.Takže stručně PepaSFI.
Xpak Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Kdysi jsem se někde potřeboval registrovat a těsně před tím jsem viděl film Svět podle Prota, kde hrál K.Spacey. No a Spacey ve filmu tvrdil, že je z planety K-PAX. Film se mi líbil (originální název je taky K-PAX) a Xpak je pak přesmyčka původního názvu filmu....mimochodem film můžu opravdu doporučit.
Heim Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Snow napsal: Myslím, že bude stačit osobní foto . Uz jsem se bal :-)
Heim Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Onyx napsal: Jedna z mejch nejvetsich uchylek je svedskej "zvejkaci" tabak. Z toho ta prezdivka Onyx a jinde jeste Skruf. Kdyz sem si posledne ze Svedska privez tabak za 450? tak mi zacali rikat prase, ale to se zas nelibi mne SNUS!!!!!!!! Jenom jsem uz nebyl celkem dlouho ve Svedsku, tak kupuji on-line. Jezdis nejak casteji?
Heim Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Jinak Heim je nick, ktery používám od té doby, kdy jsem vstoupil na net. Je to zkrácenina od Heimdall, mám rád vikinskou mytologii. A všechno severské
PigyCZ Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Odesláno 31. května 2008 Xpak napsal: .............. tím jsem viděl film Svět podle Prota, kde hrál K.Spacey. No a Spacey ve filmu tvrdil, že je z planety K-PAX. ................... jj, film byl super!! u mě to vzniklo z hráčského "pigment" asi proto, že jsme měli kámoše albína co hrál s námi Quake I II III, poté skrácení + CZ jako identifikace, a pod tim jsem všude.
heboš Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Odesláno 1. června 2008 Tak mi všeobecně říkají a číslovka=rok narození
rorda Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Odesláno 1. června 2008 heboš napsal: Tak mi všeobecně říkají a číslovka=rok narozeníJaká číslovka?!?
Tazatel Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 (upraveno) Náhodou sem narazil na tohle forum a chtěl se jen na něco zeptat Upraveno 13. června 2008 uživatelem Tazatel
Koci Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 někomu se může nick koci jevit jako nudný. Já už jich měl hodně, ale vždycky jsem se nakonec vrátil zpátky ke kocimu prostě zkratka jména
midloch Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 MIDLOCH je můj rodinný nick, naši mně ho udělili na základě postavy z filmu ,,Jen ho nechte ať se bojí,, kde byl Nárožnej, co by MIDLOCH, který strašil Sobotu a dělal prostě xindla, aby z něho vypadl nějakej uměleckej nápad... To sem prostě celej já!
Tara Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 (upraveno) Plantáž ,kde žila Scartlett O Harová a asi ještě více oblíbené víno-Tarapaca Upraveno 13. června 2008 uživatelem Tara
Návštěvník Snow Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Heim napsal: Uz jsem se bal :-) Nebo že by přece jenom ?
objevitel Odesláno 14. června 2008 Nahlásit Odesláno 14. června 2008 po přečtení fóra jsem objevil že Vím o hodinkách h.... objevitel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se