Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ogaři, 3. 6. jedeme koncert ve Slavkově a pak budu na pracovním víkendu v Hluku...co 4.6., dostanete opušťák?

4.6. jedeme s dcerou do Brna, bohužel.

(rád bych tě chlape zase viděl)

Odesláno (upraveno)

4.  a 5. 6.  su v práci, takže můžu v UH po 19:00 anebo po 20:00 Zlín . Pak další termíny zatím nevím.

Upraveno uživatelem T1000
Návštěvník Mitak
Odesláno

Chlapi, v Panerai vlákně jsme se náhodou objevili tři místní Paneristi a to mě vypudilo zkusit naplánovat nějaký termín srazu. Termíny dovolených se blíží a času je čím dál tím míň, ale: Máte čas v pátek 17. nebo sobotu 18. června v podvečer? Čistě teoreticky je teď na řadě Zlín, ale nechme to až podle odezvy, pokud by bylo víc Hradišťáků, tak klidně u nás.

Odesláno

17. a 18. by zatím šlo  50/50. Upřesnil bych to v průběhu příštího týdne. Doufám Radku, že se tentokrát se zdržíš dýl :)

Odesláno

Tak na základě nejnovějších informací se bohužel na případném srazu neukážu. Nevyhovuje mi ani 17.6.  ani 18.6.  :(   

Návštěvník Mitak
Odesláno

Zase se to rozpadne dřív, než se to uskuteční ? Pro mě je to jediný víkend v červnu, kdy bych mohl a během prázdnin to asi nebude lepší... Tak asi půjdu do jiné hospody no :-)

• po měsících...
  • po měsíci...
Návštěvník Mitak
Odesláno

Chlapi, bude se taky někdo účastnit akce "Pošli Seiko dál"? Abysme si to trochu ulehčili a hodinky si předali osobně...

Návštěvník Mitak
Odesláno

Nárok nemá nikdo anebo všichni, takže se klidně přihlaš :-) Navíc v oběhu budou hodinky za asi sto dolarů a pořádné staré Primky stojí o dost víc :-)

Odesláno

Já žádné pořádné primky /ať staré či nové/ nemám,takže lůza,no :-)  A Vít má ty zkušenosti z recenzí  :shutup:  Ta druhá věta je čistá pravda. 

Odesláno

Ahoj Bohušu Radku, o té akci nic nevím. Bohušu, nebuď měkký a jdi do toho, aspoň si to zkusíš.

Jedete někdo do Brna?

Návštěvník Mitak
Odesláno

Podívej se do Seiko sekce, stejnojmenné vlákno.

Co v Brně? Sraz byl před týdnem, ne?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...