gas Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2008 gas je všude doma ale 10.07 bude "opíjet" 50 doktorů za peníze farmaceutické firmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2008 Vit napsal: Trochu to tu usnulo .... Nemám nic proti Luhačovicím, ale je to pro mě trochu z ruky (bydlím kousek za UH směrem na Brno). Pokud ale bude většina z vás pro, tak se podřídím. Musíme se už konečně rozhodnout kde a kdy to uděláme. S termínem 10. 07. v 18:00 v Uherském Hradišti souhlasili: 1) Vit (UH) 2) Elda76 (UH) 3) Martin1 (UH) 4) Edas (UH) 5) DavidC3 (Zlín) 6) ????? Radimk (Zlín) ????? 7) ????? Kalifx (UH) ????? 8) ????? Gas (Luhačovice - Olomouc) ????? Termín beru, snad to klapne. Jen ten sklípek...jak budou nadšeni z naší matonky a birrela?? jinak souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2008 Takže sraz bude ve sklepě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2008 10.07.2008 je poměrně daleko, ale pokud nebudu mimo domov, tak bych se taky přidal...s dovolením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2008 Xpak napsal: 10.07.2008 je poměrně daleko, ale pokud nebudu mimo domov, tak bych se taky přidal...s dovolením. Paráda, čím víc, tím líp. Gas 10.7. nemůže, přesuneme to na 11.7. nebo 9.7. ? Bude v tom sklepě vidět na hodinky? (abysme si potom nemuseli vzít čelovky jak hornící) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2008 ten víkend bych tu moc netlačil... nevím jak ostatní ale já mám víkendy nabitý mým druhým koněm až hanba a to až do podzimu ( firesport ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2008 No původně jsem si myslel, že tento sraz bude na střídačku něco jako teď v UH a příště ve Zlíně. Aby si aspoň polovina lidí mohla to pivko dát. Pokud to chcete v tom Jarošově tak i já jako Hradišťák tam přijedu autem a jak už tady bylo řečeno, budeme tam sedět u matonky. Což není vhodné ani pro nás a ani pro majitele sklepu. Jinak co se týká dalšího termínu tak můžu jen 9.7. a 10.7. Pojďme se natvrdo domluvit na termínu a hospodě. Neříkám, že musí být přímo salónek, ale sedět přímo uprostřed nějaké restaurace taky není nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1 Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2008 Misto temneho sklepa bych navrhoval slunecnou zahradku nejake restaurace ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2008 ELDA76 napsal: No původně jsem si myslel, že tento sraz bude na střídačku něco jako teď v UH a příště ve Zlíně. Aby si aspoň polovina lidí mohla to pivko dát. Pokud to chcete v tom Jarošově tak i já jako Hradišťák tam přijedu autem a jak už tady bylo řečeno, budeme tam sedět u matonky. Což není vhodné ani pro nás a ani pro majitele sklepu. Jinak co se týká dalšího termínu tak můžu jen 9.7. a 10.7. Pojďme se natvrdo domluvit na termínu a hospodě. Neříkám, že musí být přímo salónek, ale sedět přímo uprostřed nějaké restaurace taky není nic moc. OK, napište prosím všichni potenciální účastníci: doba: 9.7. nebo 10.7. místo: UH, Zlín, Jarošov za sebe píšu: 9.7. (popř. 10.7) - UH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2008 9.7. (popř. 10.7) - UH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1 Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2008 9.7. nebo 10.7. UH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2008 9.7. i 10.7. místo libovolné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2008 9. i 10. 7. volno, místo taktéž libovolné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2008 9-10.7 místo a datum navrhněte. Klidně dojedu i do UH. ve Zlině sem pořad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2008 Tak změna 9.7. nemůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2008 Protože nevyhovuje 9,10 ani 11.7., zkusím to navrhnout takto: Termín úterý 8.7.2008 v 18:00 - Uherské Hradiště. účastníci zájezdu: 1) Vit (UH) 2) Elda76 (UH) 3) Martin1 (UH) 4) Edas (UH) 5) DavidC3 (Zlín) 6) Radimk (Zlín) 7) Xpak (Zlín) 7) ????? Kalifx (UH) ????? 8) ????? Gas (Luhačovice - Olomouc) ????? Prosím někoho, kdo je přímo z UH aby navrhl vhodné zařízení a po odsouhlasení v něm zamluvil stůl (spíš dva). Pokud to úterý někomu nevyhovuje, tak ať se ozve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2008 ok... u mě bez problemu i 8.7... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2008 Vit napsal: Protože nevyhovuje 9,10 ani 11.7., zkusím to navrhnout takto: Termín úterý 8.7.2008 v 18:00 - Uherské Hradiště. účastníci zájezdu: 1) Vit (UH) 2) Elda76 (UH) 3) Martin1 (UH) 4) Edas (UH) 5) DavidC3 (Zlín) 6) Radimk (Zlín) 7) Xpak (Zlín) 7) ????? Kalifx (UH) ????? 8) ????? Gas (Luhačovice - Olomouc) ????? Prosím někoho, kdo je přímo z UH aby navrhl vhodné zařízení a po odsouhlasení v něm zamluvil stůl (spíš dva). Pokud to úterý někomu nevyhovuje, tak ať se ozve. Pro mě je bohužel tenhle termín ztracenej, ale každopádně přeju skvělou zábavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2008 Kalifx napsal: Pro mě je bohužel tenhle termín ztracenej, ale každopádně přeju skvělou zábavu To mě mrzí, ale tobě tuším seděl nejvíc ten víkend a proti tomu byla většina. Snad příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2008 toho 8.7. klido prijedu kamkoli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se