bohus76 Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2016 Jedete někdo do Brna?Do Brna myslíš na SEW ? Vezmeš mě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Podívej se do Seiko sekce, stejnojmenné vlákno.Co v Brně? Sraz byl před týdnem, ne? Do Brna myslíš na SEW ? Vezmeš mě?Ano myslím SEW.Pokud pojedu (90%), tak tě vezmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Na SEW jedu v sobotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Na SEW jedu v sobotu. Nějak se domluvmíme. Pánové, chce se ještě někdo přidat?(SEW - cesta z UH do Brna) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Nemůžu jet s váma, píšu SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 SEWKluci, pokud se někdo chcete přidat do auta (cesta z UH do Brna), tak se ozvěte.Máme s Bohušem ještě dvě místa. Odjezd: sobota 5.11.2016 cca v 8:30až 9:00 z UHNávrat: odjezd z Brna cca v 17:30 Minule jsem tam byl a moc se mi to líbilo.Byl jsem na všech sobotních přednáškách a letos plánuju to samé.Byla tam příjemná atmosféra a mluvili tam opravdoví odborníci a k věci, žádné PR žvásty. SOBOTA 5. 11. 2016 11:15 až 12:15Ing. Libor Hovorkahodinářský konstruktér, sběratelHistorie a vývoj náramkových hodinek s mechanickým budíčkem. 12:30 až 13:00H. Moser & CieJedna z asi deseti manufaktur světa, která vyrábí sama celé mechanické hodinky. 13:15 až 14:00Prokop & BrožJan Prokop, spoluzakladatelPetr Kubík, designérJak vzniká značka od nuly: její design, technika, a jasná vize budoucnosti. 14:15 až 14:45ArtyAYvan ArpaRevolucionář, který boří snad všechna hodinářská pravidla. Poví vám proč. 15:00 až 15:30SinnTechnika, co pomáhá: pouzdro z ponorky, odolnost do -45°C, zamykánílunety 15:45 až 16:15Carl F. BuchererPeter Käser, šéf prodeje pro EvropuTvůrce moderního periferního rotoru přichází s dalším pokračováním příběhu. 16:30 až 17:00ZenithVíte, že pro švýcarskou značku tvořil i Čech? Dnešek, to je nejen El Primero. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Malé shrnutí,zatím jsme na cestu do Brna asi 3 ,pokud by ještě někdo chtěl,má možnost se přihlásit Vítovi . 1. Vít2. Bohuš3. Nivarox /50:50/ , pokud se do Juro do 27.10 neozveš,máš smůlu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Tož Nivarox padá,takže jen já a Vít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Já tam budu v sobotu asi hned od otvíračky tak na hodinu na dvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Šel jsem si do hospody na burger a seděli tam nějací blázni s hodinkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Než jsem uviděl svoje hodinky, tak jsem přemýšlel kde v pátek večer jsi za hodinkama ještě byl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Díky, toto je jediná možná použitelná fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 teď jsem dorazil, taky děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Pěkné. To se Vám to kluci pěkně protáhnulo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Voe, za hodinu mám prej řídit a mám ještě 0,8 voltů. Uplně jsem na to zapomněl. Takže holky využijí neodolatelné možnosti jet vlakem. Auto jim pujčit nemůžu, protože jedu dopoledne do Vsetína asi prodávat Tagy. Kua a nedávejte mě ty cigarety kdybych vás sebevíc na kolenou prosil. Je mě zle jak koňovi. A nelijte mi prosím vás to pivo do pouzdra od hodinek, bo ty oblekovky to nesnesou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 No tvl to musela být jízda v protisměru,jen to hvízdá :-)A na potápění jsou potápky a ne oblekovky :-) A pokud nejsi odřený a máš všechno,tak zbytek se poddá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Voe, za hodinu mám prej řídit a mám ještě 0,8 voltů. Uplně jsem na to zapomněl. Takže holky využijí neodolatelné možnosti jet vlakem. Auto jim pujčit nemůžu, protože jedu dopoledne do Vsetína asi prodávat Tagy. Kua a nedávejte mě ty cigarety kdybych vás sebevíc na kolenou prosil. Je mě zle jak koňovi. A nelijte mi prosím vás to pivo do pouzdra od hodinek, bo ty oblekovky to nesnesou Škoda, že jsem tam nebyl. Byl to určitě velmi poučný večer u piva a vína. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 No tvl to musela být jízda v protisměru,jen to hvízdá :-)A na potápění jsou potápky a ne oblekovky :-) A pokud nejsi odřený a máš všechno,tak zbytek se poddá.Trochu to schytala bunda a ráno jsem zjistil, že mi chybí jedny vlastně dvoje hodinky, ale ty jsem prý prodal, tak asi dobrý. Škoda, že jsem tam nebyl. Byl to určitě velmi poučný večer u piva a vína. ;-)U piva a rumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Opít se jak mužik :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 to je vůl Jarku máš štěstí žes s námi nejel do ZL, to bys asi ještě spal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se