Ghill Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Prave, LI mi pride ako velmi zaujimavy server a vyuzivam ho intenzivne. Skor ma zaujimalo, ci maju tie nove nejaku added value ze by sa oplatilo tam registrovat... to ghill je to jeden z mnoha "profesnich" servru. ja sem na LinkedInu, jetlikoz urzuju kontakty a je to server, dle mych osobnich zkusenosti, ktery ma smysl a dokaze v kariere pomoct
Valentin Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Já chodím akorát sem Jinak včera jsem viděl kolegu, jak poprvé zavítal na Chronomag fórum a důrazně jsem ho varoval, že je to jeho konec!!! Člověk jen zvědavě nakoukne, přečte si pár vláken a už v tom jede
911 Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Prave, LI mi pride ako velmi zaujimavy server a vyuzivam ho intenzivne. Skor ma zaujimalo, ci maju tie nove nejaku added value ze by sa oplatilo tam registrovat... to bys takhle mohl byt registrovan vsude a vsechno musel hlidat. vetisna co jsou jinkde jsou i tady. nebo alespon nekdo kdo zna toho koho potrebujes LI je fakt vyborny, nedam na nej dopustit. nekdy to pochopili i HR oddeleni nasich velkych spolecnosti a lidem vyplnuji profil za ne. nekdy to zas zneuzivaji headhunteri a votravuji porad.
Toams Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Prave, LI mi pride ako velmi zaujimavy server a vyuzivam ho intenzivne. Skor ma zaujimalo, ci maju tie nove nejaku added value ze by sa oplatilo tam registrovat... no pravdupovediac na LI chodim tak raz-dva krat za mesiac a na Naymz uz vobec ... vedie Facebook, na ktorom som dnes a denne LI, ako som uz napisal, pre mna vzhladom na moju profesiu velke plus nie je ... zato z par obrazkov, co som dal na FB uz nejake zakazky dosli
Jakubisko Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 Vcera jsem vytvoril na Linked-In skupinu Chronomag. Muzete se pridavat dle libosti Odkaz by mel byt http://www.linkedin.com/groupRegistration?...1235047784453_1
Jakubisko Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Up. Chtěl bych se zeptat, zda máte úspěch s hledáním práce přes Linkedin. Např. mě se za dva roky nikdo neozval (ale možná mám nezajímavý profil)...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 S hledáním ne, ale s nabídkou ano - před dvěma lety si mě právě na LI jedna agentura vyhmátla a nechal jsem se zlomit, takže jsem po deseti letech měnil práci.
David_B Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Čas od času se mi přes LI ozve nějaký lovec hlav. A pokud si dobře pamatuji, tak v současném zaměstnání jsem právě díky kontaktu z LI. Ono to není jen o zajímavém profilu (někteří to s tou atraktivitou až přehánějí), ale taky o tom koho máš v kontaktech. Taky pomáhá, když máš nějaká doporučení od jiných uživatelů LI.
Ondrej71 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Používám jej docela dost na udržování a budování kontaktu. Současnou práci mám částečně i díky kontaktům z Linkedinu.
ivan_989 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 http://www.metatube.com/en/videos/24038/SuperNews-Linked-In-To-What-Current-TV/
Jay Doll Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Up. Chtěl bych se zeptat, zda máte úspěch s hledáním práce přes Linkedin. Např. mě se za dva roky nikdo neozval (ale možná mám nezajímavý profil)... Ty hledáš práci? http://www.metatube....hat-Current-TV/ Awsome . Ale je to nadsazené, ten linkedIn pomáhá, a když ne přímo, tak sekundárně - pro ověření referencí o applicantovi
carpaccio Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Nevím jak LinkedIn, ale třeba na Xingu mi chodí nějaké romány od headhunterů snad každý týden.Nakolik jsou to nabídky seriózní nedokážu posoudit, práci nehledám.
Jakubisko Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 (upraveno) Ty hledáš práci? Nehledám, ale zase nechci vypadnout z oběhu Upraveno 10. července 2012 uživatelem Jakubisko
Patrik Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Já využívám, zatím jsem práci přes něj nenašel (aktuálně sice práci mám, ale ne takovou, jakou bych si představouval, tak zkouším ). - i když jednou jsem byl osloven, ale nedopadlo to.
Rudykopalsson Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 díky za tip, tak jsem se taky zaregistroval
Vit Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Existuje ještě ta skupina Chronomag? ten odkaz mi nějak neunguje.
kubson Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Existuje ještě ta skupina Chronomag? ten odkaz mi nějak neunguje. je, zkus vyhledáváni na linkedinu, nejde mi na ni poslat odkaz
Petrando Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 http://www.linkedin.com/groups/Chronomag-1812581/about?report%2Esuccess=fwRjY9KORKBaP7nkq-XWFJBDXxIuFHUQBlmPCLXm4Q074XxniOEd8n6S4aAkbkHXBTvF2ru1XPerl5zo75HPsBumfolMplPWwgEI2hWmcmNy4gzQYjYPsoXSODauI4SniONVuLG1lhUyzQCxvBjSyskD3vUyG9PLaV-dfg11nSaw8mO5Ndmbn50_zigTz9HvW17128g_IhUMCvOnM2trSBDFzhxiO8SQBstdft1IOadMO3N03dgdjPp141AsCvOzVzt45kIZcAnVS_Vcekam na schvaleni skupiny ;-)
IntoPicture Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2013 Se slušným profilem (profil, keywords, endorsementy, recommendations a hlavně umět, co někdo chce ) funguje LinkedIn i Xing velmi dobře... Xing je jasné č.1 (a skoro nutnost) v Německu, Rakousku a Švýcarsku, LI všude jinde .
Vit Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 http://www.linkedin.com/groups/Chronomag-1812581/about?report%2Esuccess=fwRjY9KORKBaP7nkq-XWFJBDXxIuFHUQBlmPCLXm4Q074XxniOEd8n6S4aAkbkHXBTvF2ru1XPerl5zo75HPsBumfolMplPWwgEI2hWmcmNy4gzQYjYPsoXSODauI4SniONVuLG1lhUyzQCxvBjSyskD3vUyG9PLaV-dfg11nSaw8mO5Ndmbn50_zigTz9HvW17128g_IhUMCvOnM2trSBDFzhxiO8SQBstdft1IOadMO3N03dgdjPp141AsCvOzVzt45kIZcAnVS_Vcekam na schvaleni skupiny ;-) Já také.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se