zceyee Odesláno 22. května 2025 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2025 před 12 hodinami, MMCorsair napsal: U Gedore dávat pozor, aby to nebyla řada Red, to je indie, ale poznáš to podle ceny. Ty dražší řady jsou made in germany a co mam zkušenost, tak jsou v pohodě. Mam od nch sikovky made in germany a v ruce se ohejbaji fakt nechutne.
MMCorsair Odesláno 22. května 2025 Nahlásit Odesláno 22. května 2025 Dobrý vědět, já od gedore mam jen pár novějších věcí, a ty drží. Ale mam na chalupe sekery Ochsenkopf (spadá pod Gedore) a ty jsou supr. 1
zceyee Odesláno 3. srpna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2025 Tenhle kluk natočil docela dobrou sérii večerníčků. https://www.youtube.com/@AndrewCamarata
Návštěvník YPO Odesláno 3. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2025 Já přidám pana Krásenského, protože mě baví ho poslouchat.
horal Odesláno 3. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2025 Od knipexu doporučuji vzít i tyhle kleště, jsou boží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 3. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2025 (upraveno) TVL fakt další litr ? Zas je to malý, to by do kabely šlo. *ještě mají tenhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. srpna 2025 uživatelem YPO
zceyee Odesláno 3. srpna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2025 (upraveno) Třeba by @mydlinkaTM dokázal i custom Upraveno 3. srpna 2025 uživatelem zceyee 1
tm80 Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 Díky moc. Co tam máte dál? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
horal Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 Malé sikovky od Bahco, mám nejraději. Mají geniálně vyřešen posun čelistí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TomTomTom Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 A tyhle máš? Geniální kleště na šroubování zalomených vrutů a podobně… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
tm80 Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 (upraveno) a rovnou do akce ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. srpna 2025 uživatelem tm80
Conrad Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 (upraveno) před 22 hodinami, YPO napsal: TVL fakt další litr ? Zas je to malý, to by do kabely šlo. *ještě mají tenhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nešetři na sobě https://www.mediacz.cz/produkt/kleste-siko-knipex-180mm/?gad_source=1&gad_campaignid=921550223&gclid=Cj0KCQjwtMHEBhC-ARIsABua5iRHWY1sYAHvXuaxvjC2c7VCas-0g4qDwwCNg3tPKcrpVeFveyDeWGIaAgeVEALw_wcB Upraveno 4. srpna 2025 uživatelem Conrad
orol Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 před 13 minutami, tm80 napsal: a rovnou do akce ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. šmarjáá - to není na matice, ale na trubky Na matice by byly 8601 180 nebo 8603 125 v roztomilé velikosti
tm80 Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 před 20 minutami, orol napsal: šmarjáá - to není na matice, ale na trubky Na matice by byly 8601 180 nebo 8603 125 v roztomilé velikosti Za ty prachy to bude na všechno 1
Roland Sands Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 Pokud vás baví vercajk + výbava garáže atd. mohu doporučit viz. odkaz níže. Více odborných informací na jednom místě nenajdete. Obsessed Garage Don’t Build a Tool Collection Until You See This — I Spent Thousands of Hours Curating It
Návštěvník YPO Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 před 1 hodinou, tm80 napsal: Za ty prachy to bude na všechno Tenhle malej ksindl je úplně boží. Mám ho v ruksaku nonstop jako edc.
Radek124 Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 Jo jo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zceyee Odesláno 4. srpna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 @Radek124 co to je za ráčničku na bity? To vypadá zajímavě, vydrží to něco?
Radek124 Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 Je to sada na kolo "Topeak mini ratchet set". Dělá se ve více variantách, ale právě tohle "lite" kombo s knipexkama už mi párkrát vytrhlo trn z paty - vesměs tam kde už by si předražené plechové MT vylámaly zuby 2
Kamil.K Odesláno 5. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2025 Já jsem před časem pořídil podobnou, tuto: https://www.koloshop.cz/Topeak-Ratchet-Rocket-Lite-NTX-19-sada-naradi/86548 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se