zceyee Odesláno 22. května Autor Nahlásit Odesláno 22. května před 12 hodinami, MMCorsair napsal: U Gedore dávat pozor, aby to nebyla řada Red, to je indie, ale poznáš to podle ceny. Ty dražší řady jsou made in germany a co mam zkušenost, tak jsou v pohodě. Mam od nch sikovky made in germany a v ruce se ohejbaji fakt nechutne.
MMCorsair Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Dobrý vědět, já od gedore mam jen pár novějších věcí, a ty drží. Ale mam na chalupe sekery Ochsenkopf (spadá pod Gedore) a ty jsou supr. 1
zceyee Odesláno 3. srpna Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna Tenhle kluk natočil docela dobrou sérii večerníčků. https://www.youtube.com/@AndrewCamarata
YPO Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna Já přidám pana Krásenského, protože mě baví ho poslouchat. 1
horal Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna Od knipexu doporučuji vzít i tyhle kleště, jsou boží.
YPO Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna (upraveno) TVL fakt další litr ? Zas je to malý, to by do kabely šlo. *ještě mají tenhle Upraveno 3. srpna uživatelem YPO
zceyee Odesláno 3. srpna Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna (upraveno) Třeba by @mydlinkaTM dokázal i custom Upraveno 3. srpna uživatelem zceyee 1
horal Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Malé sikovky od Bahco, mám nejraději. Mají geniálně vyřešen posun čelistí.
TomTomTom Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna A tyhle máš? Geniální kleště na šroubování zalomených vrutů a podobně… 1
tm80 Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna (upraveno) a rovnou do akce ... Upraveno 4. srpna uživatelem tm80
Conrad Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna (upraveno) před 22 hodinami, YPO napsal: TVL fakt další litr ? Zas je to malý, to by do kabely šlo. *ještě mají tenhle Nešetři na sobě https://www.mediacz.cz/produkt/kleste-siko-knipex-180mm/?gad_source=1&gad_campaignid=921550223&gclid=Cj0KCQjwtMHEBhC-ARIsABua5iRHWY1sYAHvXuaxvjC2c7VCas-0g4qDwwCNg3tPKcrpVeFveyDeWGIaAgeVEALw_wcB Upraveno 4. srpna uživatelem Conrad
orol Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 13 minutami, tm80 napsal: a rovnou do akce ... šmarjáá - to není na matice, ale na trubky Na matice by byly 8601 180 nebo 8603 125 v roztomilé velikosti
tm80 Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 20 minutami, orol napsal: šmarjáá - to není na matice, ale na trubky Na matice by byly 8601 180 nebo 8603 125 v roztomilé velikosti Za ty prachy to bude na všechno 1
Roland Sands Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Pokud vás baví vercajk + výbava garáže atd. mohu doporučit viz. odkaz níže. Více odborných informací na jednom místě nenajdete. Obsessed Garage Don’t Build a Tool Collection Until You See This — I Spent Thousands of Hours Curating It
YPO Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 1 hodinou, tm80 napsal: Za ty prachy to bude na všechno Tenhle malej ksindl je úplně boží. Mám ho v ruksaku nonstop jako edc.
zceyee Odesláno 4. srpna Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna @Radek124 co to je za ráčničku na bity? To vypadá zajímavě, vydrží to něco?
Radek124 Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Je to sada na kolo "Topeak mini ratchet set". Dělá se ve více variantách, ale právě tohle "lite" kombo s knipexkama už mi párkrát vytrhlo trn z paty - vesměs tam kde už by si předražené plechové MT vylámaly zuby 2
Kamil.K Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna Já jsem před časem pořídil podobnou, tuto: https://www.koloshop.cz/Topeak-Ratchet-Rocket-Lite-NTX-19-sada-naradi/86548 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se