Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Snad si tu nikdo nemysli, ze kdyz si nekde zkousi jakekoli hodinky a nekoupi si je, ze je nekoupi nekdo dalsi uz po nekom vyzkouseny

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Odpovědi 2,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

kdyz sem se byl podivat v Rolexu v Parizi tak tam meli vyrovnane hodinky s tim ze nejsou naprodej ale jen predvadeci

myslel sem ze to nejak podobne funguje i u nas jen si to treba presouvaj mezi butikama at nemaj vsecko vsude :)

Odesláno

Myslím že je úplne bežnou praxou, že kým si hodinky neprídeš vyzdvihnúť, tak sú k dispozícií na vyskúšanie aj bežnej verejnosti. Samozrejme plne zafoliované aby nedošlo ku poškriabaniu :)

Odesláno
před 12 hodinami, ygys napsal:

Myslím že je úplne bežnou praxou, že kým si hodinky neprídeš vyzdvihnúť, tak sú k dispozícií na vyskúšanie aj bežnej verejnosti. Samozrejme plne zafoliované aby nedošlo ku poškriabaniu :)

Ty batgirl a spol. určitě nebudou kousky, které někdo nechtěl vyzvednout. Prostě mají něco na vyzkoušení. 

Odesláno
před 22 minutami, Tomak napsal:

Ty batgirl a spol. určitě nebudou kousky, které někdo nechtěl vyzvednout. Prostě mají něco na vyzkoušení. 

Nebo jsou třeba domluvení, že si je člověk vyzvedne do měsíce nebo tak…

tak tam zatím “odpočívají”. ☺️

Co vím.

Odesláno
On 3/14/2025 at 8:34 AM, tomina666 said:

Nebo jsou třeba domluvení, že si je člověk vyzvedne do měsíce nebo tak…

tak tam zatím “odpočívají”. ☺️

Co vím.

Ano, funguje to tak. Kdyz jsem chtěl jedny objednat, ale nebyly k dispozici, zavolali mě z AD hned jak se tam objevily a přímo říkali, že majitel si přijde za týden, že se mám stavit podívat. Stejně tak, když jsem si šel vyzvednout své, tak nebyl AD připraven a moje hodinky vyndavali z výlohy, takže nepochybuji o tom, že prošly mnoha rukama:-)

• po měsíci...
Odesláno
před 8 minutami, Traveller71 napsal:

Dnes jsem jako vlastník Submariner obdržel od Hodinářství Bechyně nabídku na koupi knihy Submariner. 

Ja tiež. Asi ich dosť naskladnili😉

Odesláno
před 14 minutami, Traveller71 napsal:

Dnes jsem jako vlastník Submariner obdržel od Hodinářství Bechyně nabídku na koupi knihy Submariner. 

Aj ja som to dostal… som vlastnik 2,5 rocnej cakacky 😂

• Haha 1
Odesláno

Jasne knicka prisla aj mne ako majitelovi 4,2 rocnej cakacky. Ale vcera som si sprijemnil cakanie s 116610, takze sa nam bude spolocne lahsie cakat

Odesláno

3250 Kč... Relativně obratem po tom mailu se ptal kamarád a už byla rozebraná...

Jinak mě také mail přišel, jsem zapsaný na Suby Date, takže u mě to sedí... Na knihu jsem narazil někdy začátkem roku na eBay za cca 1700 i s poštovným 😎

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...