Přejít na obsah

Čakacia doba submariner u AD

pigger

Doporučené příspěvky

před 16 hodinami, Davis napsal:

@African Dá, nedá? Chcete mať všetko na tácke. Pekne si googlite 😆

Ahá, a takový inzerát těm tisícům obchodníkům s hodinkami určitě unikne a nové Suby pod retail pěkně čekají na kluky z Chronomagu :thumbsup_anim:

• Haha 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, African napsal:

Ahá, a takový inzerát těm tisícům obchodníkům s hodinkami určitě unikne a nové Suby pod retail pěkně čekají na kluky z Chronomagu :thumbsup_anim:

Jedny skoro nové  pod retail jsem našel

1.jpg

Odkaz ke komentáři

tak bolo to asi myslené skôr tak že nové 126610LN stoja v butiku 10550€ a na chrone sa dajú kúpiť v eu (hoci nie úplne nové, ale rovnaká referencia) za cca 11-12 k čo je +/- 10% nad retail čo v skutku nie je tak vela. Pri kontaktovaní predajcov na priamo (bez poplatkov za platbu kartou a poplatky chronu) by sa mali dať kúpiť za +/- retail :)

• Like 1
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
V 15. 10. 2024 v 18:48, African napsal:

Nedá...leda že by měl na mysli, dáš o pade víc a máš je hned, a co je vlastně pade v dnešní době......pro hodně lidí taška hrušek 😂

Tak jedny teraz boli u grey dealera v Nemecku za 11100 eur. 600 eur nad retail a to od dealera, nie od fyzickej osoby.

IMG_8233.png

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Davis napsal:

Tak jedny teraz boli u grey dealera v Nemecku za 11100 eur. 600 eur nad retail a to od dealera, nie od fyzickej osoby.

IMG_8233.png

Ty jsi u toho do teď seděl? 😅 Rok nošené a boli no, každopádně cena špatná nebyla, pokud je ta sleva pravdivá 👍 Zlevnit z 12.990 na 11.111 si tak říkám proč, jak je to vůbec napadne takovéto numero?...jsem od přírody nedůvěřivý, takže mi to upřímně trochu smrdí. Čekám tedy dál, zázrak se opět nekoná 😅

• Haha 2
Odkaz ke komentáři

před 51 minutami, Davis napsal:

@African Tak ti človek chce pomôcť a žiadna vďaka len posmešky 😅. Ty len čakaj ďalej teda na call 😉

To nejsou posměšky, sorry že to tak bereš, určitě to tak nemyslím 🙏 Píšu to tak jak to cítím, já bych 600 Eur navíc nedal ani za nové, prostě jsem socka a už vůbec ne za použité nějakému Němci, které považuji poslední dobou za neuvěřitelné šmelináře. Ta sleva je divná a kdoví jestli vůbec pravdivá. Za mě se prostě potvrdilo že funglovky Suby kousek nad retail, nebo dokonce pod retail je jen zbožné přání. Ale jinak na pohodu, vždyť jenom klábosíme 🤝

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Koza_c napsal:

Ja je mam furt v top stavu i kdyz je používám jak používám. 😬😁.

IMG_6490.jpeg

Já ty hodinky prostě asi neumím nosit 😆 Moje po dvou týdnech u moře víc dorubané než ty tvoje po dvou měsících tvrdé dřiny na stavbě...ani vlásečnice, jak ty to děláš chlape 🤔

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Má na tom na tajňačku PPF fólie. 

Ad ten inzerát na Suby s minimální přirážkou v Halloweenske slevě...neviděl jsem, že by tam reálně někdy byly ke koupi a i kdyby, jedna vlaštovka jaro nedělá. Zkazky o pádu cen Rolexu tady jsou co pamatuju a zatím nic.

Upraveno uživatelem ragu
Odkaz ke komentáři

před 21 minutami, African napsal:

Já ty hodinky prostě asi neumím nosit 😆 Moje po dvou týdnech u moře víc dorubané než ty tvoje po dvou měsících tvrdé dřiny na stavbě...ani vlásečnice, jak ty to děláš chlape 🤔

Nemam žádné folie a jak rikal prodejce jsou to “Tooly”

Našel jsem na sponě jeden škrábanec, menší tukanec a vlásečnice z boku a jinak jak vidíš. Jak jsem psal jinde při práci jsou stejně polovině pod rukavicí.
Věřím tomu až s nima budu někdy v Chorvatsku, tak jich tam bude od kamínků nebo písku o hodně vic. 😬😬.

Kazdy kdo nosí hodinky ví, ze největší nepřítel jsou “futra”

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, African napsal:

To nejsou posměšky, sorry že to tak bereš, určitě to tak nemyslím 🙏 Píšu to tak jak to cítím, já bych 600 Eur navíc nedal ani za nové, prostě jsem socka a už vůbec ne za použité nějakému Němci, které považuji poslední dobou za neuvěřitelné šmelináře. Ta sleva je divná a kdoví jestli vůbec pravdivá. Za mě se prostě potvrdilo že funglovky Suby kousek nad retail, nebo dokonce pod retail je jen zbožné přání. Ale jinak na pohodu, vždyť jenom klábosíme 🤝

Však jasne, hlavne ať nás to tu baví 😉. Ja som to písal s nadhľadom a smajlíkom, neberem to osobne, neboj 😄.

Odkaz ke komentáři

před 20 hodinami, African napsal:

Nemecký šmelinár menom Abdulhamed Jürgen Bilal 😂 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...