JoyStick Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Ale zase se tu člověk aspoň pobaví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 7 hodinami, Permon78 napsal: ... Vase nazory jsou irelevantni. Moje zkusenost je tato a to je proste vic, nez tisic vyblitku na forech... Ale tím, že jsi sem svůj názor napsal, stal se z něj jen jeden z výblitků na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Vaše názory jsou irelevantní?? To je dobrý flame, tipuju, že je to někdo z dlouhodobých místních, co nám to tu chce trošku rozhýbat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon78 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 3 hodinami, tkol napsal: Tvoje zkusenost je neco vic nez nase a nase nazory jsou irelevantni... Taky dobry, tak co tu vubec delas? Měl jsem nutkání sdělit svou zkušenost. Nabyl jsem dojem, že je zde plno pisálků, kteří byli na 100 waiting listech Rolexu.... Chtěl jsem do zdejších pohádek vnést trošku reality....ale to očividně není vítáno Vy jste spokojení s tím vaším špačkováním o tom, jak se Rolex nedá koupit. Si to užijte, holki! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Jojo, máš pravdu, jsme tu všichni pozéři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Tohle vlákno bude vždycky patřit k těm nejzábavnějším. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Borec potřebuje asi příspěvky, aby tady mohl ty svoje Rolby hodit do inzerce:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Vítej zpět, YPO! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 30 minutami, dr.sphinx napsal: Vítej zpět, YPO! taky mi to blesklo hlavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 1 hodinou, Permon78 napsal: Měl jsem nutkání sdělit svou zkušenost. Nabyl jsem dojem, že je zde plno pisálků, kteří byli na 100 waiting listech Rolexu.... Chtěl jsem do zdejších pohádek vnést trošku reality....ale to očividně není vítáno Vy jste spokojení s tím vaším špačkováním o tom, jak se Rolex nedá koupit. Si to užijte, holki! Absolutně nešlo a obsah tvého sdělení, ale jeho způsob podání!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 13 minutami, tkol napsal: Absolutně nešlo a obsah tvého sdělení, ale jeho způsob podání!! Tak, a teraz tu budeme vsetci za citlivky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Dont feed the Trolls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 1 minutou, JoyStick napsal: Dont feed the Trolls Přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon78 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Před hodinou, xcmaniax napsal: Borec potřebuje asi příspěvky, aby tady mohl ty svoje Rolby hodit do inzerce:-D Konečně na to někdo kápl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon78 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Právě teď, Permon78 napsal: Konečně na to někdo kápl! Ještě 45, tuším! A pak Vám je všchny prodám, abyste nemuseli čekat na vaše vysněné R do důchodu! Tak už si stoupněte do pořadníku, holki! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 permon: má nějaký význam slovo holki na konci příspěvku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 jo, asi je poslouchá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Zavolal jsem do Rolexu, at me z toho poradniku na Daytony vyskrtnou, ze jim na ne seru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 (upraveno) před 5 hodinami, Permon78 napsal: Upraveno 24. února 2021 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se