richiecerny Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Skromně bych si tipnul, že to bude něco ve smyslu slušně někoho odmítnout Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Tak to bych se taky nechal takhle slusne odmitnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Možna, když nejsou hodinky, tak teď u AD každého alespoň pěkně odfajčí a člověku se uleví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 před 5 minutami, moco napsal: Možna, když nejsou hodinky, tak teď u AD každého alespoň pěkně odfajčí a člověku se uleví... Valím hned do Carollina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 před 1 minutou, Frantik napsal: Valím hned do Carollina To ano, k Bechyněmu bych nešel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Tak aby to take za chvilku nebylo na čekačku Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 On 7/7/2022 at 6:12 AM, Jenes said: Dostal som ešte včera odpoveď a máš pravdu v sherone ma ani nezapíšu na oceľové suby … aby som si vybral iné a poslali mi link na submarinery ocelovo - zlaté a potom ešte datejust 41, že na tieto dvoje ma zapíšu ( čakacia doba do dvoch rokov na obe ) len rozmýšľam, že či sa zapísať na hodinky, o ktorých som neuvažoval ale tie oceľovo zlaté suby sa mi páčia tiež len mne sa zdajú kvôli tejto kombinácii ( neviem či to správne píšem ale viac elegantné ako oceľové ) ja by som chcel tieto hodinky na každodenne nosenie a neviem či táto kombinácia je na to vhodná a sú tiež o par tisíc drahšie … tak že rozmýšľam zatiaľ mne povedali pred mesiacom, ze ma nezapisu na ziadne Rolexky.. cakacie doby su nekonecne, a oni ze prakticky uz ziadny poradovnik nemaju, ze len ked niekto odstupi. Tak som sa jej spytal, ze ako sa da odstupit z neexistujuceho poradovnika, a ze ako budu vediet, ze mi maju zavolat, ked v tom neexistujucom poradovniku nebudem zapisany, tak to som zjavne sposobil v jej mozgu kvantovy posun na urovni delenia nulou, podla mna je v tom zacyklena dodnes, co by vysvetlovalo aj to, ze mi mali zavolat ohladne jedneho Tudor modelu, no a nezavolali. Toto ma byt noblesny dealer krajsich zajtrajskov v epicentre hlavneho mesta. Nech si to premenuju na "U Slovaka". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenes Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Ja som emailom dostal takúto odpoveď a email som si nechal aby som im ho vedel ukázať keby že náhodou vymýšľajú a povedia mi toto čo tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 před 18 minutami, moco napsal: To ano, k Bechyněmu bych nešel Presne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 mne povedali pred mesiacom, ze ma nezapisu na ziadne Rolexky.. cakacie doby su nekonecne, a oni ze prakticky uz ziadny poradovnik nemaju, ze len ked niekto odstupi. Tak som sa jej spytal, ze ako sa da odstupit z neexistujuceho poradovnika, a ze ako budu vediet, ze mi maju zavolat, ked v tom neexistujucom poradovniku nebudem zapisany, tak to som zjavne sposobil v jej mozgu kvantovy posun na urovni delenia nulou, podla mna je v tom zacyklena dodnes, co by vysvetlovalo aj to, ze mi mali zavolat ohladne jedneho Tudor modelu, no a nezavolali. Toto ma byt noblesny dealer krajsich zajtrajskov v epicentre hlavneho mesta. Nech si to premenuju na "U Slovaka".Si kup Seika, jako za mlada. Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 (upraveno) Kamaratovi v Sherone nedavno povedali ze ocelovy DJ 36 ok, ale na 41, ani nic ine panske ho nezapisu, Ja cakam na OP 41 zelene (v septembry to budu 3 roky), Sub 41 som dostal asi po 1,5 roku, Dalej cakam na DD40 YG deviaty mesiac. (viac krat mi ponukali s diamantovou lunetou). O Daytonach YG ani nema cenu hovorit. edit - "nakupujem" u Wagnera Upraveno 11. července 2022 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Chlapci, vy asi mýlite pojem odfajčiť a vyfajčiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 2 hours ago, blackhead said: Si kup Seika, jako za mlada. Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk za poslednych 7 dni som kupil dvoje.. som omladol viac jak Tom Cruise dpc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 2 hours ago, tedwine said: Kamaratovi v Sherone nedavno povedali ze ocelovy DJ 36 ok, ale na 41, ani nic ine panske ho nezapisu, Ja cakam na OP 41 zelene (v septembry to budu 3 roky), Sub 41 som dostal asi po 1,5 roku, Dalej cakam na DD40 YG deviaty mesiac. (viac krat mi ponukali s diamantovou lunetou). O Daytonach YG ani nema cenu hovorit. edit - "nakupujem" u Wagnera to mi pripomina stary vtip (babu si doplnte podla nalady a vkusu sudruha) A: oh, zase by som chcel pretiahnut Salmu Hayek B: ty si niekedy pretiahol Salmu Hayek? A: nie, ale tolkokrat som ju chcel pretiahnut.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 za poslednych 7 dni som kupil dvoje.. som omladol viac jak Tom Cruise dpc , no vidis, a jaky?Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 SLA033 a 025.. k tym 4000kam prima sekundanti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 SLA033 a 025.. k tym 4000kam prima sekundantiParadni volba!Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Před hodinou, instant napsal: to mi pripomina stary vtip (babu si doplnte podla nalady a vkusu sudruha) A: oh, zase by som chcel pretiahnut Salmu Hayek B: ty si niekedy pretiahol Salmu Hayek? A: nie, ale tolkokrat som ju chcel pretiahnut.. Sad but true Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 před 9 hodinami, Frantik napsal: Valím hned do Carollina před 9 hodinami, moco napsal: To ano, k Bechyněmu bych nešel Ja teda nevim, ale me v Carollinu posledni dobou obsluhovali sami chlapi. Jako je pravda, ze kdyz na to nebudu koukat a myslet, tak asi pohoda, ale stejne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 před 9 hodinami, Tichus napsal: posledni dobou obsluhovali sami chlapi. Vidis ja tam mel naposled dve baby a byla to velice prijemna navsteva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se