Tomak Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 před 3 hodinami, African napsal: Nikdy neříkej nikdy Už tady končíme,vyškrábali jsme se na Mera Peak centrál 6480 mnm, krásný to bylo, ale už se těším zítra na letadlo...máme toho plný kecky Zážitek z této krásky závidím mnohem víc, než kdybys vystál frontu jak na MoonSwatch někde o dva km výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Vaše želanie na hodinky Sumbariner Date oceľ/zlato bolo zaevidované. Sheron zacinam stopovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Na tohle nejsou stopky ale kalendář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 @rudino11 Tak bicolor budou dříve než klasiky, to je pozitivum a negativum už zmiňoval kolega nade mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Rozumiem tak opravujem poznacene do kalendara napisali ze cca 1,5 az 2 roky no neviem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Další level “for exhibition only” ( fotka z netu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 (upraveno) tvl ať ty butiky radši zavřou Upraveno 12. května 2022 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Mohli to aspoň vystřihnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 (upraveno) Rolex knihkupectví Upraveno 12. května 2022 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Dnes jsem byl mile prekvapen, kdyz jsem na dovolene v Italii prosel kolem Rolex vylohy a meli tam skoro vse. Zasel jsem dovnitr, pokecal s fajn prodejcem a konecne jsem poprve vyzkousel Suby, Polarky a OP. Bohuzel nic z techto kousku nemel skladem, rikal, ze je to ted bida s naskladnovanim. Ale drzi si modely ve vyloze, jelikoz je jim blbe mit prazdnou vylohu :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Copak pro účely výloh nemůžou udělat nějaký makety třeba bez strojoven? Výloha s prázdnými stojáčky je opravdu divná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 U rolexu nevis, by lidi vykoupili i ty makety.. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Nojo vlastně, a cena omylem prodaný makety by nakonec mohla násobně převýšit retail stejnýho plnohodnotnýho modelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Jo, Omega už ty makety teď prodává, jsou plastový a jdou na dračku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Jak řeší čekací listiny na letištích? To se jako zapíšeš a letíš za tři roky do Portugalska si je na letiště vyzvednout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Spis to bude pro lidi, co litaji casteji. Kdyz jses na danym letisti kazdej mesic, tak se to asi da. Pred tydnem a pul jsem byl v butiku na letisti v Amsterdamu a rikali mi, ze na prodejne ve meste maji pravdepodobne Exp36. Kdybych je chtel vzit, tak bych asi prebookoval let a bylo by. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Teď pozoruju nějakej začátek Rolex výprodeje, kdy kseftarum asi dochází čas, dokud jdou jejich kousky prodat za nesmysl a najde se dost hejlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Ale kdeže výprodej. To bude jen nějaký letní splín, kdy člověk zjistí, že ty hodinky co si koupil rovnou 3x se mu vlastně zase tak moc nelíbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Nebo panika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 před 19 hodinami, skalis napsal: Spis to bude pro lidi, co litaji casteji. Kdyz jses na danym letisti kazdej mesic, tak se to asi da. Pred tydnem a pul jsem byl v butiku na letisti v Amsterdamu a rikali mi, ze na prodejne ve meste maji pravdepodobne Exp36. Kdybych je chtel vzit, tak bych asi prebookoval let a bylo by. Jasný a zajímavý Jinak tento kousek je hned k mání letiště Frankfurt a paní prý tisícovku zlevní pokud brácha nekecal, ale moc často to nedělá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se