Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Radimk no právě, když to předpřipravíš sous vide, tak to na té pánvi už jen "opatříš kůrčičkou", jinak bych to nedoporučoval ... No a ta smoking gun je totální bomba, se kterou chuť dokonale ošálíš, a nepoznáš, že to nebylo v pravém grilu na dřevěné uhlí.

Odesláno

Diky za reakce, panove. Cili moje puvodni predstava, ze kdyz se to jmenuje grilovací pánev, tak ze to bude na varici grilovat jako gril, byla lehce naivni, ze? 😉

  • po měsíci...
Odesláno

Mám na grilu litinový rošt, topím dřevěným uhlím. Můj dotaz je ČÍM MAŽETE ROZPÁLENÝ ROŠT GRILU ABY SE MASO NEPŘIPEKLO??? Možná už tu někdo o tom psal, ale nenalezl jsem nic. Díky za odpověď.🤔

Odesláno

Hlavne je potom liatinu rozpáliť až natoľko , že keď na ňu prsknem kvapku vody tak z liatiny odskočí, vtedy sa mäso neprilepí .

Odesláno

Naprostý souhlas. V jedné reklamě, kde tvrdili (mylně), že nic není dál potřeba, protože mají extra hyper super nepřilnavý povrch, to nazývali tancem kapek. Opravdu to tak vypadá, a jako test je to skvělé.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...