Bert Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února @Radimk no právě, když to předpřipravíš sous vide, tak to na té pánvi už jen "opatříš kůrčičkou", jinak bych to nedoporučoval ... No a ta smoking gun je totální bomba, se kterou chuť dokonale ošálíš, a nepoznáš, že to nebylo v pravém grilu na dřevěné uhlí.
odjinud Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února Diky za reakce, panove. Cili moje puvodni predstava, ze kdyz se to jmenuje grilovací pánev, tak ze to bude na varici grilovat jako gril, byla lehce naivni, ze?
polifka Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Mám na grilu litinový rošt, topím dřevěným uhlím. Můj dotaz je ČÍM MAŽETE ROZPÁLENÝ ROŠT GRILU ABY SE MASO NEPŘIPEKLO??? Možná už tu někdo o tom psal, ale nenalezl jsem nic. Díky za odpověď.
M.K. Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Já si za tímhle účelem schovávám kůže od špeku. 1
Leopold Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Hlavne je potom liatinu rozpáliť až natoľko , že keď na ňu prsknem kvapku vody tak z liatiny odskočí, vtedy sa mäso neprilepí .
Bert Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Naprostý souhlas. V jedné reklamě, kde tvrdili (mylně), že nic není dál potřeba, protože mají extra hyper super nepřilnavý povrch, to nazývali tancem kapek. Opravdu to tak vypadá, a jako test je to skvělé.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se