Pavel87 Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Nazdar všechni, hledám hodinky pro radost - nejspíš Seiko, pokud možno automaty, ale nebráním se ani jiným pohonům. Chci aby měly plastické logo a třeba i indexy, zajímavý ciferník (sunburst, struktura), zajímavé ručky hlavně vteřinovka aby nebyla jen rovná) a žádné pro mě nevyužizelné věci typu tachymetrická stupnice. Jo a v neposlední řadě, aby moc nestaly (20 tis. je opravdu strop). Prostě hodinky pro radost, které mě pohledem na ně zaujmou a zlepší mi náladu. Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Seiko Monster oranz 1.gen - aj ja ich mam len pre radost..a do 20 tis mozno kozmonauti od Fortisu z druhej ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 10. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 A kde se třeba ta Seika dají sehnat? Nevím no, ona ta oranžová už je dost výstřední, ale třeba v reálu by to byla jiná písnička, než na fotce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Zkusil bych třeba tady : https://www.helveti.cz/panske-hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 10. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Mám třeba modrá Seiko Sumo, mám rád ručky a vteřinovku. Ale co mi přijde fádní je ploché logo a hlavně ten ciferník... Chtěl bych něco na tento způsob asi, ale s lepším logem a hlavně "živým" cifrem, jestli mi rozumíte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Obecne zabavny jsou bronzovky.. pockal bych na nejakou akci u Wardu treba. Nebo maj tedka myslim na jomashopu supr ceny na Glyciny, tez bronzovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 10. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 V čem je ten bronz zajímavý prosím? Nikdy jsem bronzovky neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 inspiroval jsi mě, že se jdu na jomashop podívat, ale z Glycinů nemají ani jedny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 (upraveno) Nojo, tak ashford, sorry. https://www.ashford.com/us/watches/commerce+root/all+brands/glycine/cat2951180.cid?N=22380&Nr=OR%28NOT%28brand.supressedSites%3Awww.ashford.com%29%2Cproduct.enableSupressedPreOwned%3A1%29&Ns=product.sort.PriceValue_plist5550030%7C0&catId=cat2951180&q_sortOption=SO_currentPrice&trackUsrOptn=true Bronz krasne patinuje a furt ty hodinky vypadaj jinak. Upraveno 10. června 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 10. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Taky tam nic nevidím... Na někdo zkušenost se značkou Spinnaker? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 V 10. 6. 2019 v 14:00, Pavel87 napsal: V čem je ten bronz zajímavý prosím? Nikdy jsem bronzovky neměl.vždycky mi vadí, když tady někdo zkušenej a moudrej nováčkům odpovídá, aby hledali a četliteď to udělám taky (asi jsem se stal zkušeným a moudrým)našel jsem za tebe, tak čti (a máš tam i fotky): http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/120247-bronzov%C3%A9-a-mosazn%C3%A9-hodinky/?hl=bronz&do=findComment&comment=2185447 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 (upraveno) tak už nic. V 10. 6. 2019 v 14:02, PrimFanatic napsal: inspiroval jsi mě, že se jdu na jomashop podívat, ale z Glycinů nemají ani jedny... Upraveno 10. června 2019 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 micey: jj, to už sedí, díkychci se podívat co vyrábějí pod novým vlastníkemty ceny (slevy) jsou fakt vynikající Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 10. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Tak Glyciny mě teda moc nechyly u srdce, bohužel. Nějaké další nápady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Co zkusit kouknout na Davosa diver? Teoreticky máš v prodejním vlakne i orisky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 (upraveno) Něco z řady Presage? Třeba tuty jsou za ty prachy vyloženě skvělý. https://www.helveti.cz/seiko-srpb41j1 Nepíšeš, zda musí být nové. Pokud ne, pak z jiného soudku kolem dvacky třeba Longines HydroConquest nebo Davosa Argonautic. Upraveno 10. června 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 11. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 (upraveno) Nové být právě vůbec nemusí! Upraveno 11. června 2019 uživatelem Pavel87 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 11. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Ty Pressage jsou super, hlavně o model výš s ondiktatorem rezervy natahu. Ale nemůžu si pomoct, přijde mi to jako typicky oblekove hodinky. Chci něco víc na litacku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 (upraveno) Nejhezčí hodinky jsou vždycky ty, který tě dostanou naživo. Tady si můžeme psát tipy a radit ti, ale když pak přijdeš na krám, tak to nakonec stejně nejspíš vyhrajou úplně jiný. A to je právě ta radost, kterou hledáš. Zajdi do Helveti, do Koscomu a chronoshopu a pak se rozhodni. Upraveno 11. června 2019 uživatelem PavelSch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Christopher Ward Trident ? 3 velikosti (38, 40 a 42 mm), výborný zpracování, spona s mikroregulací... Dělají často slevy a nový model se určitě zanedlouho bude dát koupit i z druhý ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se