xlaque Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 Pafelik: v piatok som mal v škole prezentaciu na temu hodinky a na uvod som mal otazku, koľko podľa ľudi stoja presne tieto Minute Repeatery, ale v platine, pačili sa mi tipy 30 tisic slovenskeych, keby bolo všetko take jednoduche Inak u mna je to momentalne Dufour a jeho Simplicity, na druhom mieste nejake jednoduche FP Journe a na treťom H Moser & Cie Perpetual Onééé
PhoeniX Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 honza71 napsal: No a jinak stále čekám, až Rolex začne dělat Daytona s datumem. Když se dočkaly Moonwatche... I na Tebe jednou dojde.
Colisa Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Tak libilo by se mi mít tohle a po večerech se na ně koukat-) A pak s něma šup do trezoru-)
skalis Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Colisa napsal: Tak libilo by se mi mít tohle a po večerech se na ně koukat-) Ty jsou teda skaredy TO vypada na nejaky trend v HH, delat cim dal tim skaredejsi hodinky. Zertuju, sice se mi opravdu nelibi, ale urcite Ti nebudu vnucovat svuj vkus. To je na hodinkach to hezky, ze se kazdymu libi neco trochu odlisnyho (to je asi jako s zenskejma).
Colisa Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 skalis napsal: Ty jsou teda skaredy TO vypada na nejaky trend v HH, delat cim dal tim skaredejsi hodinky. Zertuju, sice se mi opravdu nelibi, ale urcite Ti nebudu vnucovat svuj vkus. To je na hodinkach to hezky, ze se kazdymu libi neco trochu odlisnyho (to je asi jako s zenskejma). No ne že bych bral všechny podobné "netvory", ale je pravda, že do společnosti,,ani na sport,,ani nikde jinde bych si je nevzal,,ale doma bych je mít chtěl,,nicméně jsem pro každý typ hodinek,,ať už to jsou oblekovky, potápky, zlaté tebo ocelové, na tahu či řemenu-) Ale zas je taky pravda, že Zenith ať udělá cokoli, tak je mi to po chuti
mengelis Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 tímhle by to všechmo mohlo končit
Muffik Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 honza71 napsal: ..... No a jinak stále čekám, až Rolex začne dělat Daytona s datumem. jj takový Daytony s datumem vel. 42
NUVOLARI Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Tak já bych si přál tyhle, ježíšku co ty na to ?
KFL Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 Asi jsem právě objevil svoje dream watch .. snad se dočkám, třeba za pár let . Zenith Chronomaster T El Primero
X-Bob Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 Tak už asi vím, co jsou moje Dreamwatch. Zároveň děkuju Thesisovi, že mi včera poslal fotku.
Colisa Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Můj Dream z toho dostupnejšího zboží je Orient Star WZ0251FD 230 gramů živé váhy-)
Helex Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 (upraveno) Už nějaký ten pátek Pateky Nautilus a AP Oaky, obojí ocel, nenápadné geniální...a k tomu ještě Blancpain villaret tmavomodrý cifr... Samostatně, dohromady i po dvojicích edit: No ale dostanu se k nim přes Potuguese, Milgausy, Arnoldy (několikery), Submarinery LV, Brequetů pár možná i Carrery a samozřejmě nějaké ty spring drivey...ještě nevim v jakém pořadí, snad jsem na nic nezapomněl Upraveno 8. března 2010 uživatelem Helex
dknespl Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Z "komerce" Moser Perpetual, z nezávislých cokoliv a všechno, ale hlavně připravovaný Daniels-Smith Co-axial, Vyskocil, a z mých nedávných objevů Laurent Ferrier, Christian Kling a nový FDMN Caliber 774. A kdyby jenom jedny tak ten Daniels-Smith.
Chumpus Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Tak už jsem si to stanovil Nevim jestli na to budu mít, ale je to už dlouhá doba a ty hodinky mě pořád berou. Akorát teda to dilema mezi barvou ciferníku call me crazy...
Návštěvník Tada Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Docela by mě zajímalo, jestli si už někdo, kdo napsal svůj sen do tohohle vlákna, ten svůj sen taky splnil? 1
spiderer Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Tada napsal: Docela by mě zajímalo, jestli si už někdo, kdo napsal svůj sen do tohohle vlákna, ten svůj sen taky splnil? Minimalne z prvni strany #4 vim o Pafelikovi a pak taky Onionovi, takze nekteri asi ano.. Uz vidim co jsem si pral ja, zatim jeste splneno nemam ale jsem na dobre ceste
XXXfazerXXX Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 spiderer napsal: Minimalne z prvni strany #4 vim o Pafelikovi a pak taky Onionovi, takze nekteri asi ano.. Uz vidim co jsem si pral ja, zatim jeste splneno nemam ale jsem na dobre ceste Tyhle OPecka taky muzu,akorad za takovej hnus tech prachu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se