Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pafelik: v piatok som mal v škole prezentaciu na temu hodinky a na uvod som mal otazku, koľko podľa ľudi stoja presne tieto Minute Repeatery, ale v platine, pačili sa mi tipy 30 tisic slovenskeych, keby bolo všetko take jednoduche :D

Inak u mna je to momentalne Dufour a jeho Simplicity, na druhom mieste nejake jednoduche FP Journe a na treťom H Moser & Cie Perpetual Onééé :)

Odesláno
  Colisa napsal:
Tak libilo by se mi mít tohle a po večerech se na ně koukat-)

Ty jsou teda skaredy :) TO vypada na nejaky trend v HH, delat cim dal tim skaredejsi hodinky. Zertuju, sice se mi opravdu nelibi, ale urcite Ti nebudu vnucovat svuj vkus. To je na hodinkach to hezky, ze se kazdymu libi neco trochu odlisnyho (to je asi jako s zenskejma).

Odesláno
  skalis napsal:
Ty jsou teda skaredy :) TO vypada na nejaky trend v HH, delat cim dal tim skaredejsi hodinky. Zertuju, sice se mi opravdu nelibi, ale urcite Ti nebudu vnucovat svuj vkus. To je na hodinkach to hezky, ze se kazdymu libi neco trochu odlisnyho (to je asi jako s zenskejma).

No ne že bych bral všechny podobné "netvory", ale je pravda, že do společnosti,,ani na sport,,ani nikde jinde bych si je nevzal,,ale doma bych je mít chtěl,,nicméně jsem pro každý typ hodinek,,ať už to jsou oblekovky, potápky, zlaté tebo ocelové, na tahu či řemenu-)

Ale zas je taky pravda, že Zenith ať udělá cokoli, tak je mi to po chuti :thumbsup_anim:

Odesláno

Tak už asi vím, co jsou moje Dreamwatch. Zároveň děkuju Thesisovi, že mi včera poslal fotku.

post-523-1261299163.jpg

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Už nějaký ten pátek Pateky Nautilus a AP Oaky, obojí ocel, nenápadné geniální...a k tomu ještě Blancpain villaret tmavomodrý cifr... Samostatně, dohromady i po dvojicích :D

edit: No ale dostanu se k nim přes Potuguese, Milgausy, Arnoldy (několikery), Submarinery LV, Brequetů pár možná i Carrery a samozřejmě nějaké ty spring drivey...ještě nevim v jakém pořadí, snad jsem na nic nezapomněl :huh:

Upraveno uživatelem Helex
Odesláno

Z "komerce" Moser Perpetual, z nezávislých cokoliv a všechno, ale hlavně připravovaný Daniels-Smith Co-axial, Vyskocil, a z mých nedávných objevů Laurent Ferrier, Christian Kling a nový FDMN Caliber 774. A kdyby jenom jedny tak ten Daniels-Smith.

Odesláno

Tak už jsem si to stanovil :) Nevim jestli na to budu mít, ale je to už dlouhá doba a ty hodinky mě pořád berou. Akorát teda to dilema mezi barvou ciferníku :D

call me crazy...

orologio-acciaio.jpg

Návštěvník Tada
Odesláno

Docela by mě zajímalo, jestli si už někdo, kdo napsal svůj sen do tohohle vlákna, ten svůj sen taky splnil?

• Hlasovat proti 1
Odesláno
  Tada napsal:
Docela by mě zajímalo, jestli si už někdo, kdo napsal svůj sen do tohohle vlákna, ten svůj sen taky splnil?

Minimalne z prvni strany #4 vim o Pafelikovi a pak taky Onionovi, takze nekteri asi ano..

Uz vidim co jsem si pral ja, zatim jeste splneno nemam :) ale jsem na dobre ceste :lol2:

Odesláno
  spiderer napsal:
Minimalne z prvni strany #4 vim o Pafelikovi a pak taky Onionovi, takze nekteri asi ano..

Uz vidim co jsem si pral ja, zatim jeste splneno nemam :) ale jsem na dobre ceste :lol2:

Tyhle OPecka taky muzu,akorad za takovej hnus tech prachu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...