Seamaster Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 nic nestrida, druha fotka je jen zrcadlove otocena
Ohm-Aztec Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 Tak jak tak je ma vzhuru nohama...
USER47 Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 nic nestrida, druha fotka je jen zrcadlove otocenaKoukni na ofinu, celá fotka je zrcadlená...
Alda73 Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 (upraveno) Valtteri Bottas Upraveno 22. února 2015 uživatelem Alda73
Geodet Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Valentino Rossi a jeho hodinky TW Steel VR46 Pilot. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Alda73 Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Valtteri má asi tyhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 (upraveno) A Natalie Portman nosí...?Richard Mille RM007 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. února 2015 uživatelem financ
Návštěvník LukeD Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 Uf, to byla rychlost! Díky.
financ Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 není zač, zas tak těžký to nebylo, RM dělá stejný pouzdro na milion způsobů a Natalie Portman je tváří značky.Ještě má jedny s turbem a pavoukem na ciferníku - Richard Mille Tourbillon RM 19-01 Natalie Portman Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Strocek Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 a člověk by řek, že by hodinky měli ukazovat kolik je hodin co
bandicoot Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 Valtteri má asi tyhle:Já tam teda vidím Carrery...
Alda73 Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 Já tam teda vidím Carrery... No... taky se mi to nezdálo moc podobné, ale vycházel jsem z tohoto:http://www.oris.ch/en/sponsoring/motor-sport/valtteri-bottas
Martyp Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 (upraveno) Já tam teda vidím Carrery... No... taky se mi to nezdálo moc podobné, ale vycházel jsem z tohoto:http://www.oris.ch/en/sponsoring/motor-sport/valtteri-bottas Ani jedno pánové, taky jsem si původně myslel, že to budou Carrery,ale na základě spoznozra mi to nedalo a...kulový Carrery...Po chvilce hledání to vidím na Oris Atrix GT....Viz trocha googlení a následné foto.. ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. února 2015 uživatelem Martyp
milomac Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 Je to tak, jak píšeš, já jen chci doplnit, že na to, jak velký nebo spíš drobný Valtteri je a diametr těch hodinek je 44 mm, vypadají na jeho ruce podstatně menší... Asi budu shánět něco s černým cifrem 42 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Alda73 Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 Ani jedno pánové, taky jsem si původně myslel, že to budou Carrery,ale na základě spoznozra mi to nedalo a...kulový Carrery...Po chvilce hledání to vidím na Oris Atrix GT....Viz trocha googlení a následné foto.. ;-)Díky za objasnění
Ohm-Aztec Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 Vždycky, když ho vidím, vzpomenu si na Lego... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 (upraveno) Ještě něco od formulí, Jo Siffert Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. února 2015 uživatelem financ
financ Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 HEUER Camaro a...? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se