sidetone Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Co je špatného na mokasínách bez ponožek? Oni se spíš nosí mokasíny s kotníkovými ponožkami, než bez ponožek. Zpocený nohy v mokasínech celý léto, to musí být lahůdka.
Panchart Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Na mokasínách nic, ale na těch fajfkách zapařenejch v nich
Návštěvník Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Oni se spíš nosí mokasíny s kotníkovými ponožkami, než bez ponožek. Zpocený nohy v mokasínech celý léto, to musí být lahůdka.co ?
tommas4 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Na tom skoro není vidět, kolik je hodin. jakto že ne? i na rozmázlý fotce je vidět že za třičtvrtě hodiny bude čtvrt na tři
Luigi321 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 (upraveno) Oni se spíš nosí mokasíny s kotníkovými ponožkami, než bez ponožek. Zpocený nohy v mokasínech celý léto, to musí být lahůdka.Je vidět, že jsi je nikdy na nohách neměl ... To jako když tam nacpeš ještě ponožky, tak se ti jako nohy budou potit míň? :-) Nehledě na to, že to vypadá úplně stejně jako ponožky v sandálech ... Upraveno 3. října 2017 uživatelem Luigi321
gunman Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 teď chybí už jen, abyste se vy gayové začali mlátit kabelkama kvůli ponožkám
OndraTce Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Je vidět, že jsi je nikdy na nohách neměl ... To jako když tam nacpeš ještě ponožky, tak se ti jako nohy budou potit míň? :-) Nehledě na to, že to vypadá úplně stejně jako ponožky v sandálech ... Chtěl bych být tvůj dermatolog...
Robertilos Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Pohlreichovy nové hodinky už tady byly. Akorát se tehdy nevědělo, jestli to není ruka Paroubkové
Sundance Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Pohlreichovy nové hodinky už tady byly. Akorát se tehdy nevědělo, jestli to není ruka Paroubkové Teď když vidím tu fotku, tak si na to vzpomínám. Ale když jsem je viděl poprvý v Ano, šéfe před 2 týdny, tak jsem na to čuměl a netušil, co to nosí..
Chumpus Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 http://iluxus.cz/2017/10/05/hodinky-perrelet-nove-na-zapesti/
tano Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Ale zhubl fest!To nevim ale nabarvili mu kus bradky a knira...hrozny
violator Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Nadrizeny naseho p. prezidenta pri nacviku docasne pratelske navstevy - IWC asi Mark XVII: preco ich ma ten sudruh naopak? ci na druhej ruke ma dalsie ako nasi druzja asvabadetili v 1945? nehovorte mi, ze nema na to aby si si dal urobit custom build s korunkou pre lavakov ?!?
Maxel Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Chvilku jsem to hledal. Jen proto, že dobře sladila barvu hodinek s opálením ruky.
Panchart Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 preco ich ma ten sudruh naopak? ci na druhej ruke ma dalsie ako nasi druzja asvabadetili v 1945? nehovorte mi, ze nema na to aby si si dal urobit custom build s korunkou pre lavakov ?!?Nedumej nad normálnostma, na pravý ruce nosí hodinky kde kdo
Honza.manta Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 preco ich ma ten sudruh naopak? ci na druhej ruke ma dalsie ako nasi druzja asvabadetili v 1945? nehovorte mi, ze nema na to aby si si dal urobit custom build s korunkou pre lavakov ?!? Co ti přijde opačně? Já nosím hodinky na pravé ruce celý život a není to kvůli korunce.
Socom Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Wall Street http://www.businessinsider.com/gselevator-on-wall-street-watches-2016-9?IR=T/#interns-1 1
Kid_A Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Odesláno 11. října 2017 (upraveno) Skvelej producent, ale jinak asi hrozny prase... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. října 2017 uživatelem Kid_A
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se