Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No tady je veselo. TG se svymi 350 miliony nadsenych divaku vs. ta nekonecne stejna komercni prezentace na Prime a tomu pridavkem ma Zeman Doxy. Prvni duben hadra. Całujcie mnie wszyscy w dupę!

A trochu poezie o obojim.

Byl mesic april

na zahrate chlap ryl.

Nahle mu do ust

vletel chroust.

Dupa ludzkość raju pozbawiła,

Dupa Adama do jabłka skusiła,

Dupa płodzi, Dupa rodzi,

Dupa nigdy nie zaszkodzi,

Dupa największą kopalnią pieniędzy,

Dupa kur.. wyprowadza z nędzy,

Dupa nęci, Dupa swędzi,

Dupa też wspaniale pierdzi,

Z tego powstał taki morał:

Człowiek się rodzi ? z Dupy wychodzi,

Człowiek się żeni ? na Dupę wchodzi,

Człowiek umiera ? na Dupie leży,

Wszystko od DUPY na świecie zależy!!!

Odesláno
Zajisté je to suchý anglický humor z tvé strany, že?

Není... já fakt nevím proč někteří tak milují Top G. ... To už jsou jiné magazíny které se mi líbí víc... TG mi přijde jako exhibování frajera co dostal možnost a prostor...

Odesláno
Není... já fakt nevím proč někteří tak milují Top G. ... To už jsou jiné magazíny které se mi líbí víc... TG mi přijde jako exhibování frajera co dostal možnost a prostor...

Souhlas - prumernej pořad, me primo irituje, jak si tam "honí péro"!!!!

Odesláno (upraveno)

"exhibování frajera co dostal možnost a prostor..." To musi byt teda hajzl, co? A jeste za to urcite bere hodne penez! No, z cisteho nebe a bez vysledku a spokojenych milionu u obrazovek by ten prostor nedostal. BBC2 neni CT. Nemusi se to libit vsem, o tom zadna, moje zena to taky zrovna nemusi, ale tohle hodnoceni ve stylu "dostal prostor" implicitne mysleno po znamosti, nezaslouzene, tlacenkou, za uplatu, a "exhibuje se", implicitne mysleno co si dovoluje byt vesely s vlastnim nazorem a uzivat si svou praci, ma byt priposrany se sklonenou hlavou a rad, ze se na nej divam a oblazuji ho svou pritomnosti u televize, me prudi. Asi jste to takhle zrovna nemyslel, ale takhle na me tyhle vzdechy, stejne jako ze stejneho testa "me primo irituje, jak si tam "honí péro"!!!!",ktere jsou uplne stejne, jako v internetovych diskuzich na iDnes, pusobi. A ze jich tam je. Zaprdeni, deprimovani vlastnim neuspechem a zavistivi. Jsou vsude. Jak rikam, asi jste to tak nemysleli, ale tak to vypada.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno (upraveno)
"exhibování frajera co dostal možnost a prostor..." To musi byt teda hajzl, co? A jeste za to urcite bere hodne penez! No, z cisteho nebe a bez vysledku a spokojenych milionu u obrazovek by ten prostor nedostal. BBC2 neni CT. Nemusi se to libit vsem, o tom zadna, moje zena to taky zrovna nemusi, ale tohle hodnoceni ve stylu "dostal prostor" implicitne mysleno po znamosti, nezaslouzene, tlacenkou, za uplatu, a "exhibuje se", implicitne mysleno co si dovoluje byt vesely s vlastnim nazorem a uzivat si svou praci, ma byt priposrany se sklonenou hlavou a rad, ze se na nej divam a oblazuji ho svou pritomnosti u televize...me prudi. Asi jsi to takhle zrovna nemyslel, ale takhle na me tyhle vzdechy, stejne jako ze stejneho testa "me primo irituje, jak si tam "honí péro"!!!!",ktere jsou uplne stejne, jako v internetovych diskuzich na iDnes, pusobi. A ze jich tam je.

Klid Hasňo, at ti nepraskne cévka. :thumbsup_anim: Chapu, ze jsme se dotkli tve ikony a ze jsi evidentne fanda toho pořadu, ale me proste sere. A nemam k tomu objektivní důvod. To, ze me irituje, s tim nic nenadelam. Ja uznavam jiste kvality a popularitu toho pořadu, to mu neberu ale to osazenstvo proste nemusim. Tak mi to promiň.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno (upraveno)

Jak rikam, nevadi mi, ze se ten porad a styl moderovani nekomu nelibi. To je jasne a prirozene. Jen jsem napsal, jak na me podobny styl hodnoceni, jaky se tady objevil, pusobi. Dostal protekcne prostor a ted se exhibuje a honi si pero. Proste vyvrhel. Pust si sesty dil posledni serie South America Special. Ten porad je uz na uplne jinem levelu, nez jakykoliv Autosalon. Taky muze hrat svou roli, jestli to clovek sleduje v originale, nebo dabovane.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Já jsem sice fanda do aut, ale TG mi taky k srdci nepřirostl. Koukal jsem asi na 3 díly s pocitem, že teď už to přece musí přijít (myslím to, co se ostatním tak moc na pořadu líbí, a ono nic). Takže jsem to vypl a o té doby jde TG okolo mě. Jo a taky jsem zapomněl napsat, že je mi ten moderátor nesympatický ;) ale nic proti němu...

Odesláno (upraveno)

Mě se TG líbí! A moc ale pro jejich možnosti sehnat auta o kterých se nám jen zdá a s nimi dělat to na co jsou určený. Příklad: Ferrari Enzo + Stig a jízda na čas na plnej plyn. A u nás? Enzo taky bylo na primě, ale ani jim ho nepůjčili, řídil někdo od majitele. Asi pan Pergl nebo Holubovský. Z redaktorů nikdo. Dále je nesrovnatelná vizuální úrověň, TG je po obrázkové stránce koncert! Prima se mi zdá točí na první dobrou. Ale TG mi nevyhovuje stylem moderování. Příjde mi to takové jako kdybych já moderoval pořad o kuchyňských robotech. Prostě zaujaté (viz tabule aut) a trochu amatérské. Ale jak říkám nic lepšího není zatím v bedně k vidění. 

Upraveno uživatelem t2
Odesláno
Jak rikam, nevadi mi, ze se ten porad a styl moderovani nekomu nelibi. To je jasne a prirozene. Jen jsem napsal, jak na me podobny styl hodnoceni, jaky se tady objevil, pusobi. Dostal protekcne prostor a ted se exhibuje a honi si pero. Proste vyvrhel. Pust si sesty dil posledni serie South America Special. Ten porad je uz na uplne jinem levelu, nez jakykoliv Autosalon. Taky muze hrat svou roli, jestli to clovek sleduje v originale, nebo dabovane.

Nikdo mu nezávidí peníze, nikdo mu nezávidí že se u toho on sám baví, to je vidět, že mně opravdu neznáš :) :) Jestli ten porostor dostal protekčně? Nevím, já to neřekl a ani mně to nenapadlo... možná byl jen ve správnou chvíli na správném místě.. a měl takříkajíc štěstí, ale i tomu štěstí se musí jít naproti a jak se říká, Štěstí přeje připravenému.... Sám jsem byl mnohokrát obviněn z toho že jsem se narodil protekční prababičce, že jsem se o nic nezasloužil, že vydání knížky jsem si vysloužil protekcí, že.... Fakt nezávidím nikomu úspěch ani peníze a rozhodně to nevnímám jako nespravedlnost ... neb vše je dílem božím....

Já jsem jen řekl, že mi to jeho exhibování je pěkně protivný a jeho názory, byť s nima mnohdy i můžu souhlasit, jsou prosazovány způsobem mně nepříjemným...

A to že má TG mnoho příznivců? To není argument, jednou se tady proti proudu jde a je to in, podruhé je masová obliba plusem... Miliony lidí na zeměkouli si pochutnávají na totálních sračkách do fastfůdových prodejců, takže to znamená, že je to lepší jídlo než steak z mladého býčka v restauraci U Rotta?

Asi ne, že? :)

Mě se TG líbí! A moc ale pro jejich možnosti sehnat auta o kterých se nám jen zdá a s nimi dělat to na co jsou určený. Příklad: Ferrari Enzo + Stig a jízda na čas na plnej plyn. A u nás? Enzo taky bylo na primě, ale ani jim ho nepůjčili, řídil někdo od majitele. Asi pan Pergl nebo Holubovský. Z redaktorů nikdo. Dále je nesrovnatelná vizuální úrověň, TG je po obrázkové stránce koncert! Prima se mi zdá točí na první dobrou. Ale TG mi nevyhovuje stylem moderování. Příjde mi to takové jako kdybych já moderoval pořad o kuchyňských robotech. Prostě zaujaté (viz tabule aut) a trochu amatérské. Ale jak říkám nic lepšího není zatím v bedně k vidění.

S vyjímkou první a poslední věty souhlas :)

Odesláno

Ale vsak jo, vzdyt jsem psal, ze jste to tak asi nemysleli. Ja napsal, co ve me takovy typ argumentace evokuje.

Ta zaujatost TG prave prodava. Nesnazi se byt za kazdou cenu neutralni a pochvalit automobilku za velky kufr. Divak ma s jeho soudem moznost nesouhlasit, ale aspon vi, co si o tom kterem aute autor mysli.

Treba u nas jdu proti proudu tim, ze se mi TG libi. :-) Moje zena ho nemusi a moje mati, jak ji znam, by ten porad, kdyby se na nej divala, primo nesnasela.

Odesláno

Mě se to podání líbí v tom, že se v roli buranskýho clarksona vidim sám - asi tak bych si to užíval taky. Je to naprosto přirozený. Nehodnotim jaká maj auta, jak s nima jeuzděj a jaký maj neotřeklý nápady a informace - tam je to zcela OK.

Ale nedívam se na to, nějak mi ten řev motorů a obrázky nestačí... je to jako 0609... taky nic...

Odesláno

taky jsem fanouškem TG a je to možná právě proto že je to pořad neobjektivní kde jim nic není svaté. Taky znám lidi kteří TG nesnáší, žeprý se tam dělají hovadiny a testujou auta za miliony. Někdo prostě radši pořad kde se půl hodiny bude řešit jestli je lepší Fabia nebo Fabia. Kde se budou počítat krabice v kufru a ohmatávat plasty na které jinak stejně nikdo nesahá. Kde se ojetina testuje tak že poskok z AAAAAAAAAbazaru deset minut vykládá snůšku blábolů. O tom Top Gear není! To je v první řadě zábavný pořad kde se jako jedna z rekvizit k zábavě používají auta. Mimochodem mým oblíbencem je James kapitán šnek May.

Návštěvník Tada
Odesláno

Všimli jste si, že pan učitel Igor Hnízdo nosí letecké Longines? :)

Návštěvník Tada
Odesláno
samozřejmě...už to tu několikráte bylo :)

No já to zpozoroval až teď a pocítil jsem ukrutnou potřebu si ty Longíny pořídit :)

Odesláno

Z chatu s Ondřejem Bartošem (pořad Den D na ČT):

Milan: Libi se mi Vas styl. Vypadate jako fanda dobrych hodinek. Jen je nedokazu identifikovat :-) Nechodite na chronomag?

Ondřej Bartoš: Milane, jste vsimavy a presto jsem vas zmatl, to me tesi... :-) Nejsem zadny znalec, ani fanda, ale nejake hodinky mam... Na chronomag nechodim, ale znam jeho majitele... :-)

Zdroj: Zde

To už nás opět někdo propaguje? :) Je to teda lepší než tehdy na chatu s Bémem, ale stejně...

Kterýpak místní Milan se k tomuto hlásí, co? :toot:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...