skalis Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2010 Možná se to tu někdy řešilo, pak sorry za OT. Ale dá se z tohohle mála poznat, co jako pracovní nástroj používá ministr financí? Vypadaji jako Souhvezdi od Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2010 Vypadaji jako Souhvezdi od Omegy. Má furt ty samý, nebo je střídá? Myslím, že tu někde pobíhala fotka Kalouska s celozlatým modelem, ale možná si to pletu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2010 Má furt ty samý, nebo je střídá? Myslím, že tu někde pobíhala fotka Kalouska s celozlatým modelem, ale možná si to pletu... Má nějaký zlatý, který vypadaj jako Rolex Cellini. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 Hledal jsem ho tu, ale neni tu: Ďábel nenosí Pradu,ale Panerai: Damian Hirst - umělec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2010 Přispívám do této drbárny také svým skromným příspěvkem, osobu na přiložené fotografii sice už sice nepovažuji za V.I.P., jen mě zaujaly ty hodinky, že by Prim z Eltonu NMnM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2010 Dokud stojíš někomu za to aby řešili kolik máš prachů a kolik utrácíš a co děláš tak VIP jsi :) Jo, člověče, vypadá to na Prim manufactured 1949 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2010 Dokud stojíš někomu za to aby řešili kolik máš prachů a kolik utrácíš a co děláš tak VIP jsi :) No, pokud se to řeší v souvislosti, že tvé výdaje jaxi nesedí se zdaněnými příjmy, tak bych to zase až tak VIP nenazýval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2010 nejen v česku se "VIP" s "Most Wanted" občas překrývá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2010 Dokud dostáváš zadarmo lístky do první řady, tak VIP jsi.. :) Dělám si legraci. hele, tohle není ani tak o sympatii ke jmenovanému, ale prostě ne každé VIP je většinou obyvatel vnímáno pozitivně. Jako příklad bych mohl uvést Čunka ze Vsetína. Podle mně to VIP je, i když je to čuně Ale tím se dostáváme vůbec k samotnému vymezení pojmu VIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2010 Já mam taky v hospodě Plzeňka v Truhlářské v podstate stálou rezervačku, takže jsem jeden z největších VIP..................a jiste nejen tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2010 Ano, jak už jsem psal kdysi.. VIP je hodně široký pojem. Nalož Václava Klause do letadla, vyhoď ho v rovníkové Africe a v lepším případě z něj bude VID , neboli V.I.Dinner 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 John Malkovich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 Pierce Brosnan vo filme Ghost writer (v druhej polovici uz mal nejake druhe) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 John Malkovich Jj, asi je dostal za tu reklamu na IWC pilotky. Na youtube jsem to zkoukl uz asi trikrat :-). To jak prsty svírá klíček a krouží s ním je nezapomenutelný moment pro každého chronomagora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 John Malkovich Já teda věděl, že právě Malkovich je typ herce, kterej umí ksichtem geniálně zahrát i telefonní seznam, ale "čtyřletej kluk, kterej je poprvý v cirkuse", to je nádherná etuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 Jj, asi je dostal za tu reklamu na IWC pilotky. Na youtube jsem to zkoukl uz asi trikrat :-). To jak prsty svírá klíček a krouží s ním je nezapomenutelný moment pro každého chronomagora Já myslel že tu reklamu natočil až o dva roky později??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Orisáckej ambassador a freediver rekordman Carlos Coste se právě oženil se svou manažerkou Gaby Contreras a na ruce měl, samozřejmě, potápky od svého chlebodárce. Jinak dobrá je ta "družička" ve fialové podprsence na spodní fotce. Ta má hrudník, že by určitě zadržela dech alespoň na 20 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 aj rytmusak asi dal svoje diamantove B nejakej zene a presiel na nieco co vyzera ako hodinky muzske. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Orisáckej ambassador a freediver rekordman Carlos Coste se právě oženil se svou manažerkou Gaby Contreras a na ruce měl, samozřejmě, potápky od svého chlebodárce. Jinak dobrá je ta "družička" ve fialové podprsence na spodní fotce. Ta má hrudník, že by určitě zadržela dech alespoň na 20 minut to je pekny hrudnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 aj rytmusak asi dal svoje diamantove B nejakej zene a presiel na nieco co vyzera ako hodinky muzske. Co to na sobě má načmáráno s odpuštěním za bordel? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se