Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dokud dostáváš zadarmo lístky do první řady, tak VIP jsi.. :) :) :) Dělám si legraci. hele, tohle není ani tak o sympatii ke jmenovanému, ale prostě ne každé VIP je většinou obyvatel vnímáno pozitivně. Jako příklad bych mohl uvést Čunka ze Vsetína. Podle mně to VIP je, i když je to čuně :) Ale tím se dostáváme vůbec k samotnému vymezení pojmu VIP :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, asi je dostal za tu reklamu na IWC pilotky. Na youtube jsem to zkoukl uz asi trikrat :-). To jak prsty svírá klíček a krouží s ním je nezapomenutelný moment pro každého chronomagora :sleeping_03anim:

Já myslel že tu reklamu natočil až o dva roky později???
Odkaz ke komentáři

Orisáckej ambassador a freediver rekordman Carlos Coste se právě oženil se svou manažerkou Gaby Contreras a na ruce měl, samozřejmě, potápky od svého chlebodárce.

Jinak dobrá je ta "družička" ve fialové podprsence na spodní fotce. Ta má hrudník, že by určitě zadržela dech alespoň na 20 minut :)

post-1118-1281093466,45.jpg

post-1118-1281093506,18.jpg

Odkaz ke komentáři

Orisáckej ambassador a freediver rekordman Carlos Coste se právě oženil se svou manažerkou Gaby Contreras a na ruce měl, samozřejmě, potápky od svého chlebodárce.

Jinak dobrá je ta "družička" ve fialové podprsence na spodní fotce. Ta má hrudník, že by určitě zadržela dech alespoň na 20 minut :)

to je pekny hrudnik :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...