milomac Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Hlavne jesli se labradori dostali do dobrych rukou a taky jestli se kozy dostaly do dobrých rukou ....
martar Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Martine, 46 je 46. Nerikam to jako kritiku veku - chran buh. Jen, ze s vekem by mela prijit i urcita dustojnostJako že by v kostýmku důstojně přišla před svý fanoušky na podium? Je to šoubyznys, Kide, ne sousedka odvedle A vůbec, nechceš dneska v osm-dvacet na pivo? Jdeme s McStingerem... viděl bys MG GMT Marinusy a Worldtimer Vulcainy
African Odesláno 17. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Kamarádovi se jednou narodili labradoři, tak je prodal a paní za to koupil kozy. Chtěl tím zachránit manželství ale nezachránil a na ty kozy si ani nešáh. Vona si to pak eště prej nechávala předělávat, že měla jednu vejš a druhou níž.Pro záchranu manželství si měl spíš zvětšit čudla :-)
Lou Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Pozna nekdo? Sting v Bratislave. Prosim admina o smazani prispevku o kousek vyse, nende mi to. Diky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Nějaký Bulgari řekl bych. Tady to bude asi snazší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
milomac Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Tady má na ruce zase jiné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Odesláno 18. července 2019 Mark Webber a Daytona https://www.thegentlemansjournal.com/article/mark-webber-talks-formula-1-australia-and-his-prized-rolex-gmt/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
OWG Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Odesláno 18. července 2019 Hodinky určitě poznáte, ale co film? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Odesláno 18. července 2019 Btw (i když to patří jinam) chystá se trojka v podobě prequelu: https://avmania.zive.cz/the-kings-man-prvni-oficialni-trailer-na-ocekavany-akcni-prequel-video
OWG Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Odesláno 18. července 2019 Viděl jsem trailer ale moc mě neoslovil
warann Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Odesláno 18. července 2019 Necháme se překvapit, mně zas moc nebrala dvojka, ačkoli jedničku mám rád. Ve dvojce mě sr*lo skoro všechno. Téma, spousta postav atd.
OWG Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Odesláno 18. července 2019 mám to úplně stejně, dvojka nic moc, jednička super
Hector Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Odesláno 18. července 2019 Miloš Kant, asi zakladatel značky Gant, nebo něčeho podobného. Podle přijmení možná zakladatel něčeho s ku*vama, kdo ví a keramické Suby.
P11 Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Odesláno 18. července 2019 BTW ten Mark by sa hodil za 007. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bezous Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Odesláno 18. července 2019 Dr. Edwin "Buzz" Aldrin, one of the first astronauts to walk on the moon, admiring a Flexjet Challenger 300 on Wednesday, July 17, 2019 in Burbank, Calif. Aldrin has been traveling the nation to attend celebrations marking the first moon landing in 1969 and was heading to Huntsville, AL for the Apollo 11 homecoming celebration. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se