Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno
No všechno co předvádí ve svym pořadu napovídá, že se o obkladače nejedná...

No to ne :) Obkladač to není - je to ekonom :)

Odesláno
Chlapi, nevite nahodou co ma na ruce hlavni postava, elitni vojak specialnich jednotek USA noveho filmu, Mily Johne ?

to je aspon rebus a ne furt rolady

• po 2 týdnech...
Odesláno

můj velký oblíbenec Big Lebowski nosí Lolex

dneska jsem s ním četl rozhovor v čásaku ForMen i tam je na fotce má...

mimochodem v časáku je reklama na Tudora Grandtour Chrono od Bechyněho... krááása

post-3584-1269713940.jpg

Odesláno
Pánové, poznáte, co má na gramli náš pořád ještě repre kouč?

Nejsem žádnej velkej znalec hokeje, ale není od roku 2008 zatím ještě repre kouč Růžička...?

Odesláno
Nejsem žádnej velkej znalec hokeje, ale není od roku 2008 zatím ještě repre kouč Růžička...?

No, jasně. Hadamczik v současnosti trénuje Vítkovice...jen pro pořádek ;)

Odesláno
No všechno co předvádí ve svym pořadu napovídá, že se o obkladače nejedná...

Trochu OT,ale ještě sem v našich krajích neviděl lepší pořad o vaření,potažmo lepšího kuchaře.A co vím,tak jeho italskou kuchyni dost obdivujou i gurmeti.Já teda na ten jeho pořad vždycky koukám jak puk,připadá mi opravdu znalej a šikovnej.

Odesláno (upraveno)
Trochu OT,ale ještě sem v našich krajích neviděl lepší pořad o vaření,potažmo lepšího kuchaře.A co vím,tak jeho italskou kuchyni dost obdivujou i gurmeti.Já teda na ten jeho pořad vždycky koukám jak puk,připadá mi opravdu znalej a šikovnej.

Je to borec, navíc má i vkus na hodinky narozdíl od našich dvou pánů TV kuchařů a nemluví sprostě :thumbsup_anim: Pardon za :offtopic: , ale chtěl jsem se zeptat kde má tento ,,ital" svou restauraci (tuším, že v Praze, myslím blíže)?

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno
Zajimalo by me jake hodinky nosi nase "celebrita" LM....ze bych ho musel to zrovna ne,ale jestli ma udajne mobil vertu copak asi nosi za orloje? :P

Co precist toto vlakno.... ;)

Odesláno
Zajimalo by me jake hodinky nosi nase "celebrita" LM....ze bych ho musel to zrovna ne,ale jestli ma udajne mobil vertu copak asi nosi za orloje? :P

Kdo je LM?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...