Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Kuci, co to ma Langmajer? Muzou to bejt ty novejsi Seiko Samurai? Fotka stoji za prd, vim... 

Podle indexů a ruček bych řekl, že snad i jo. Nebo nějeký Citizen?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

Tak tak, to poutko se tváří vyloženě jako Seiko, včetně gumy, samozřejmě. Navíc takovýhle hranatý nožky jsem snad u podobných divers hodinek moc neviděl. Plus teda ty ručky, byť jsou blbě vidět. Takže asi fakt Samurai.

Odesláno

Kluci z Brocastu - sledujete je? Poslední díl s Honzou Paličkou a jejich konspirační speciál - velká pecka!

Adam Rolex Suby? Tomáš netuším...

Odesláno
V 27. 5. 2020 v 12:35, krži napsal:

Kluci z Brocastu - sledujete je? Poslední díl s Honzou Paličkou a jejich konspirační speciál - velká pecka!

Adam Rolex Suby? Tomáš netuším...

Vypadá to na nějaký Tissoty, ale jen hádám.

Jinak můj aktuálně TOP 2 podcast, před ním je jen Tržilův Proti proudu. Brocast většinou strašná prdel, kluci velký sympaťáci.

Odesláno
Jinak můj aktuálně TOP 2 podcast, před ním je jen Tržilův Proti proudu. Brocast většinou strašná prdel, kluci velký sympaťáci.

Nautica
Odesláno
před 17 hodinami, Chorche napsal:

Jooo jsou fakt dobří :) A je super, že to není vždy 20 minut a konec a je to třeba v pohodě 2-3 hodiny - do auta ideál...

Odesláno

Dnes som sa z novín dozvedel, že Federer pôvodne mal byť tvárou Maurice Lacroix, ale Rolex túto navrhvanú ponuku preplatil a tak Federer prešiel k nim. V tomto a neorientujem, takže pardon, ak som objavil Ameriku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...