Ondrej83 Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Co to má Pasta? Rolex DD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Před hodinou, Ondrej83 napsal: Co to má Pasta? Rolex DD? Já myslím, že jo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května A Voráček "jenom" DJ: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května V 17. 5. 2024 v 9:10, Moty napsal: Vlastmil Harapes byl amabasador Armin Strom http://www.armin-strom.cz/ambasador-vlastimil-harapes premyslel jsem posledni dny, co to nosil. takze velky respekt, pane Vlastiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května před 17 minutami, Kid_A napsal: premyslel jsem posledni dny, co to nosil. takze velky respekt, pane Vlastiku matně jsem si to pamatoval, že byl ambasador, tak sem to zkusil a bingo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Co to má na ruce? Nějaký Seiko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tanner Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května (upraveno) Prijde mi to jako Citizen Satellite Wave. Konkretne https://www.helveti.cz/citizen-satellite-wave-cc3005-51e Upraveno 21. května uživatelem Tanner Odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Myslím, žes to trefil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května Olexandr Usyk, sampion tazkej vahy… na jednej ruke GMT a na druhej nejaka asi Jacob & Co zvrhlost… vyzera ze hodinky ma rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května Ty jsou spešl pro ten zápas, jedny dostal Fury, jedny Usyk, jedny Jeho Výsost, a jedny se vydražily tuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Ty GMT mu sedí daleko víc, ale tak chápu, když to dostal. Ani nevím za kolik se vydražily mám dojem 800k USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května Copak panu Prezidentovi už Primky nevoní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května Má toho víc, tak to střídá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kain 232 Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května To jsou ony Jacob Co Ring of Fire Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května před 4 hodinami, lukassob napsal: Má toho víc, tak to střídá... Aha, zatím jsem ho viděl jen s Primkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Dnes Alberto Contador s ciernymi Daytonami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května (upraveno) Tadej Pogačar a jeho RM 67-02 važí 32g https://www.richardmille.com/collections/rm-67-02-automatic-extra-flat Upraveno 27. května uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května Tak něco z chlastačky mistrů Radko Gudas - Breitling Jakub Voráček - Rolex DJ Roman Červenka - Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se