Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

Z nejakej kvalitnejšej fotky z časopisu viem, že Kasparov má určite Audemars Piguet Royal Oak. Pravdepodobne "len" RO, nie RO Offshore.

Podle napojení hodinek na tah taky myslím, že je to AP.

No, podle toho zalomeného napojení tahu právě souhlasím. Ale nezdá se mi, že by kolem ciferníku byly šroubky a že by tam vůbec na ně mohlo být místo. Dělá se i AP bez nich, snad né? Nebo mi něco uniklo? ... Pokud to však Matej01 ví, tak do toho nebudu šťourat. Díky za odpovědi B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No už len čisto porovnanie komplikacii použivanych v RO-večny kalendar,minutova repeticia,tourbillon,..... zatial čo najkomplikovanejši ROO je len večny kalendar.

Royal Oak vznikol v 70. rokoch ako novy štandartny hodinarskeho umu haute horlogerie a Royal Oak Offshore nasledoval v roku 1993 ako odľahčena verzia.

Takže toľko :)

Odkaz ke komentáři

RO Offshore som vyhodnotil ako lepší model len v zmyle drahší, pri porovnaní RO a ROO v oceli, chronograf, oceľový ťah.

Ak som ale Kasparova podcenil a on má Grande complication (s večným kalendárom, split-second chrono...) alebo tourbillon tak je samozrejme, a aj všeobecne pri porovnaní iných dostupných komplikácií Offshore nižšie a je i lacnejší.

Odkaz ke komentáři

RO Offshore som vyhodnotil ako lepší model len v zmyle drahší, pri porovnaní RO a ROO v oceli, chronograf, oceľový ťah.

Ak som ale Kasparova podcenil a on má Grande complication (s večným kalendárom, split-second chrono...) alebo tourbillon tak je samozrejme, a aj všeobecne pri porovnaní iných dostupných komplikácií Offshore nižšie a je i lacnejší.

Samozrejme Offshore je drahší ako porovnateľný klasický RO.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Zdravim,vcerajsi Herald priniesol toto foto a lamem si hlavu co to ten Sly navliekol na rucicku ,nevyzera to zle. HM? Viete zhruba ?

hodinky budu asi OP Luminor Submersible SLYtech

trochu OT: na tej prvej fotke vyzerá ako spuchnutý Sagvan Tofi :blink:

post-1577-1210323221.jpg

Upraveno uživatelem japa
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Musím souhlasit, je jako Sagič po tahu :wine: ,ale jinak hezké hodinky. No a já musím nahlásit, že u nás doma už je to tak, že mě žena volá k televizi, abych se koukl, jaké tam jsou hodinky. Takže včera koukala na nějakou drbárnu na primě a byl tam Petr Čech a měl na ruce něco móc hezkého! Kdopak řekne co to bylo?? :punk:

Upraveno uživatelem pete
Odkaz ke komentáři

Zdálky to vypadalo jako Breitling, ale ten tah mi nepřipadal jako Breitlingáckej. Takže nevím.
Já jsem koukal na fotky ve fotbalovym časopisu a přestože to neni zblízka, jsem si skoro na 100% jistej, že to jsou chrono Breitling, možná Colt, na Pro II kovovym tahu ... Upraveno uživatelem rorda
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...