thovt Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2008 Z nejakej kvalitnejšej fotky z časopisu viem, že Kasparov má určite Audemars Piguet Royal Oak. Pravdepodobne "len" RO, nie RO Offshore. Podle napojení hodinek na tah taky myslím, že je to AP. No, podle toho zalomeného napojení tahu právě souhlasím. Ale nezdá se mi, že by kolem ciferníku byly šroubky a že by tam vůbec na ně mohlo být místo. Dělá se i AP bez nich, snad né? Nebo mi něco uniklo? ... Pokud to však Matej01 ví, tak do toho nebudu šťourat. Díky za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 Podle napojení hodinek na tah taky myslím, že je to AP. jasne ze je to RO chrono black dial Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 Z nejakej kvalitnejšej fotky z časopisu viem, že Kasparov má určite Audemars Piguet Royal Oak. Pravdepodobne "len" RO, nie RO Offshore. Royal Oak je vyššie v hierarchii ako ROO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 Royal Oak je vyššie v hierarchii ako ROO Na to si ako prišiel? Čo si mám pod tým tvrdením predstaviť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 No už len čisto porovnanie komplikacii použivanych v RO-večny kalendar,minutova repeticia,tourbillon,..... zatial čo najkomplikovanejši ROO je len večny kalendar. Royal Oak vznikol v 70. rokoch ako novy štandartny hodinarskeho umu haute horlogerie a Royal Oak Offshore nasledoval v roku 1993 ako odľahčena verzia. Takže toľko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej01 Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 RO Offshore som vyhodnotil ako lepší model len v zmyle drahší, pri porovnaní RO a ROO v oceli, chronograf, oceľový ťah. Ak som ale Kasparova podcenil a on má Grande complication (s večným kalendárom, split-second chrono...) alebo tourbillon tak je samozrejme, a aj všeobecne pri porovnaní iných dostupných komplikácií Offshore nižšie a je i lacnejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 RO Offshore som vyhodnotil ako lepší model len v zmyle drahší, pri porovnaní RO a ROO v oceli, chronograf, oceľový ťah. Ak som ale Kasparova podcenil a on má Grande complication (s večným kalendárom, split-second chrono...) alebo tourbillon tak je samozrejme, a aj všeobecne pri porovnaní iných dostupných komplikácií Offshore nižšie a je i lacnejší. Samozrejme Offshore je drahší ako porovnateľný klasický RO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2008 Zdravim,vcerajsi Herald priniesol toto foto a lamem si hlavu co to ten Sly navliekol na rucicku ,nevyzera to zle. HM? Viete zhruba ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2008 (upraveno) Zdravim,vcerajsi Herald priniesol toto foto a lamem si hlavu co to ten Sly navliekol na rucicku ,nevyzera to zle. HM? Viete zhruba ? hodinky budu asi OP Luminor Submersible SLYtech trochu OT: na tej prvej fotke vyzerá ako spuchnutý Sagvan Tofi Upraveno 9. května 2008 uživatelem japa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2008 Haha,este Vaculika nejakeho k nemu. Mas pravdu,napichany mozno aj botulotoxinom a cim este kto vie...ale masina paradna,to nemyslim to male japonske ziena, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 To je jak od kolotoče - skupina Gipsy. Zdroj idnes. http://show.idnes.cz/foto.asp?r=hudba&...61747_hudba_kot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Mas pravdu,napichany mozno aj botulotoxinom a cim este kto vie.. Píchá si lidský růstový hormon.......jinak by už dáááávno vypadal jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 (upraveno) Musím souhlasit, je jako Sagič po tahu ,ale jinak hezké hodinky. No a já musím nahlásit, že u nás doma už je to tak, že mě žena volá k televizi, abych se koukl, jaké tam jsou hodinky. Takže včera koukala na nějakou drbárnu na primě a byl tam Petr Čech a měl na ruce něco móc hezkého! Kdopak řekne co to bylo?? Upraveno 22. května 2008 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Ještě detail vypadalo to jako breitling, ne jako prim na googlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Ještě detail vypadalo to jako breitling, ne jako prim na googlu Zdálky to vypadalo jako Breitling, ale ten tah mi nepřipadal jako Breitlingáckej. Takže nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 (upraveno) Zdálky to vypadalo jako Breitling, ale ten tah mi nepřipadal jako Breitlingáckej. Takže nevím.Já jsem koukal na fotky ve fotbalovym časopisu a přestože to neni zblízka, jsem si skoro na 100% jistej, že to jsou chrono Breitling, možná Colt, na Pro II kovovym tahu ... Upraveno 23. května 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 ... jsem si skoro na 100% jistej, že to jsou chrono Breitling, možná Colt, na Pro II kovovym tahu ... Tohle není tah Professional II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 No ale jsou úúúúplně skvělý. Tak už to někdo pozná? Ne že bych je šel hned koupit, ale prostě mě zaujaly:o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 K vidění zde http://www.iprima.cz/index.php/plain_site/...380/(name)/date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2008 No, nevím, jestli je to ten správný V.I.P., ale předevčírem jsem byl na setkání klientů a zaměstnanců mBank - mPub a jejich generální měl Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se