bandicoot Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Takhle to nosí spousta italskejch a španělskejch starších pánů. U nich bych to neodsuzoval, zřejmě kolorit. U nás to takhle občas nosí Růža na střídačce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 http://propercloth.com/blog/2008/can-i-wear-my-watch-over-my-shirt-cuff/http://www.shirtsmyway.com/blog/2010/07/09/watch-over-dress-shirt-sleev/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 niekedy ma zaplavuju pocity stastia ze nie som z talianska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Vagner Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Co pak to nosí příbramský fotbalový boss za hodinky? Videl jsem kdesi takove Ulysse Nardin, ale v katalogu je nemuzu najit... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 (upraveno) Videl jsem kdesi takove Ulysse Nardin, ale v katalogu je nemuzu najit... Vsak Milis pise , ze to jsou Hublot. Upraveno 5. října 2010 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Videl jsem kdesi takove Ulysse Nardin, ale v katalogu je nemuzu najit... Hubloty v katalogu UN? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 decentní Horst co to má? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 peklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Horst není VIP, i když jeho náušnice je legendární. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pista Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 (upraveno) tak toto som este nevidel, pre mna horsie ako Maradona ...proti gustu žiaden dišputát...keď SUPERMAN môže v pohode nosiť slipy na teplákoch...Ospravedlňujem sa, že prerušujem vlákno - reagoval som na príspevok, ktorý zobrazuje pána nosiaceho hodinky "cez rukáv košele", no klikol som vedľa a chybu som si uvedomil príliš neskoro... Upraveno 5. října 2010 uživatelem Pista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Ad. Horst Fuchs: To jsou Cartier, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Bývalý šéf Fiatu Gianni Agnelli. Není ani tak důležité co nosí, ale jak to nosí. pánové, Gianni je jedna z největších ikon pánského stylu v 20. století a tohle je jeden ze specifičtějších prvků jeho stylu... jeho hodinky na košili jsou ikonické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 pánové, Gianni je jedna z největších ikon pánského stylu v 20. století a tohle je jeden ze specifičtějších prvků jeho stylu... jeho hodinky na košili jsou ikonické Což neznamená, že je to pěkné Takoví Sex Pistols byli také ikonami.. Ale každému, co jeho jest, třeba ponožky do sandálů.. Já zase nosím jedny bicolory a nejsem scho(o)chotný zhubnout.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 (upraveno) co je dovoleno pánovi, není dovoleno kmánovi Upraveno 5. října 2010 uživatelem chacharoid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 toto je tiez jedna ikona... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Nekdo z rodiny se me ptal, co to ma na ruce Katka. Nevite nekdo? Hledal jsem na foru, jestli to tu neprobehlo, a nenasel jsem. http://revue.idnes.cz/exkluzivne-o-svatbe-zilkove-za-svedka-pujde-neumannova-piy-/lidicky.asp?c=A080410_180620_lidicky_jez http://ona.idnes.cz/katerina-neumannova-otec-me-dcery-me-hodne-zklamal-fse-/spolecnost.asp?c=A100929_225038_spolecnost_jup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupinus Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Nekdo z rodiny se me ptal, co to ma na ruce Katka. Nevite nekdo? Hledal jsem na foru, jestli to tu neprobehlo, a nenasel jsem. Pouta? 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Nekdo z rodiny se me ptal, co to ma na ruce Katka. Nevite nekdo? Hledal jsem na foru, jestli to tu neprobehlo, a nenasel jsem. Mně ten číselník připomněl letošní zdobený holčičí rolexky, ale nevím... ty hodinky vypadají dost velký, takže to bude spíš nějakej šmejd na způsob DKNY nebo Stormu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Hm. Tak to teda nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Heidi Klum v reakcii na YPOlink Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se