Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

já to viděl minulou neděli večer a hned mě kopla ta zelená luneta...je fakt že ten pořad moc nesleduju, to vypadá, že v příštích dílech budou možná účinkovat i další R, Ital je asi nadšenec

Návštěvník Kamil
Odesláno

Před chvílí Ivan Hašek při předávání medailí mistru ligy Plzni. Vypadalo to na AP Royal Oak, model jsem nezaregistroval.

Odesláno
  V 21. 5. 2011 v 17:47, 'Kamil' napsal:

Před chvílí Ivan Hašek při předávání medailí mistru ligy Plzni. Vypadalo to na AP Royal Oak, model jsem nezaregistroval.

říkal jsem si , že je to něco podobneho tvaru a ony to byly opravdu AP

Návštěvník ducati.corse
Odesláno

chodíš cvičit do Karlína jo ? :D p majitel tam ma taky asi dvacatery ben time :D pak nejaky breitle a cartiery :D

V 17. 5. 2011 v 19:14, 'I.AM.NOT' napsal:

Minule jsem ho zahlédl v posilovně, tak když ho tam potkám znovu, tak mu řeknu... Škoda, že na ruce neměl ty hodinky s červeným řemínkem, jak se líbí jeho kočcePosted Image

-sarkasmus-

Odesláno
  V 22. 5. 2011 v 17:34, 'ducati.corse' napsal:

chodíš cvičit do Karlína jo ? :D p majitel tam ma taky asi dvacatery ben time :D pak nejaky breitle a cartiery :D

Já myslel, že Tuháček se z Axy přestěhoval někam na Flóru a Krampol chodí jen k Tuháčkovi, ne? Takže bych to na Karlín neviděl ;).
Návštěvník ducati.corse
Odesláno

Tak to vidis blbě Tuháček se přestěhoval do Karlína :D Sokolovska 43 :D

V 23. 5. 2011 v 12:03, 'KFL' napsal:

Já myslel, že Tuháček se z Axy přestěhoval někam na Flóru a Krampol chodí jen k Tuháčkovi, ne? Takže bych to na Karlín neviděl ;).

Odesláno
  V 23. 5. 2011 v 19:34, 'Cyber' napsal:

Tak Pohlreich nám upgradoval z japonců na Brejle. A rád se s nimi v detilu pochlubí ....

Přes ty mňamky ani nestačim koukat na hodinky... Kdo sakra vymyslel, že tenhle pořad půjde v 10 večer? Mám chuť vytáhnout gril :cheff:

Odesláno
  V 23. 5. 2011 v 15:45, 'ducati.corse' napsal:

Tak to vidis blbě Tuháček se přestěhoval do Karlína :D Sokolovska 43 :D

No vida, já ho ztratil ze zřetele cca 4 roky zpátky, takže pro mě novinka :).
Odesláno

Dnes jsem se v kavárně v Kladně potkal s Ondrou Pavelcem, na ruce měl Breitling Navitimer se světlým cifrem na kůži. Bohužel neustále gestikuloval a já se nestačil podívat, jaký přesný model to byl, ale velikost byla cca. 42mm.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...