Hasňa Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 (upraveno) Nemluvil jsem o te fotce v tricku, tam je to jasne, nedelej ze me jeste vetsiho vola, nez jsem. Mluvil jsem o fotce ve vode. Upraveno 29. listopadu 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 tady je na další fotce: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 IWC der Doppelchronograph na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Fotka jeho prezidentské výsosti profesora Václava z rodu Klausů, z června 2004. Copak to tehdy nosil? zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Jim Belushi + TAG Heuer Carrera Chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Nejde to sice moc poznat, ale me to jako Nautilus tah nepripada. Taky mi prijde, ze naramek u Nautilu se vic zuzuje. Prijde mi to jako nejaky rolady, ale ja mam vlci mlhu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Já bych řekl, že v té vodě není TH Link. Ale co by to mělo být nemám páru, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Nosí Omegy, na podzim byl dokonce osobně přítomen u Dušáků při propagaci novinek z řady Constelation, on sám má tuším Planet Oceany. Sice reakce na starší post, ale fotka na mě vybafla až dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 eurokomisař Oli Rehn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Tento "gentleman" má opět své utajované Suby v Bicoloru Zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Tento gentleman má opět své utajované Suby v Bicoloru Pro někoho gentleman, pro jiného prase, ale no flame.. Rolády nosí i horší jedinci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Pro někoho gentleman, pro jiného prase, ale no flame.. Rolády nosí i horší jedinci myslim, ze Jay to rikal ironicky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Ehm, pro jistotu tam přidám uvozovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Ehm, pro jistotu tam přidám uvozovky No to musíš, hlavně pro pátečně vyždímané a standardně nechápavé jedince jako já (jinak sám jsem Bi-tolerantní - pouze u žen a hodinek.., takže Suby s modrým cifrem snesu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Šéfkuchař restaurace Terasa U Zlaté studně Pavel Sapík, přizná rovnou že z té fotky toho moc nepoznám, že by Seiko ? Článek zde, i když spíš do kulinária http://hobby.idnes.c...hobby-domov_bma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgez Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 "Kutil" Tim Allen v talkshow Jimmyho Kimmela s Rolexama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 (upraveno) André Villas-Boas, trenér Chelsea... a ted ta fotka Upraveno 3. prosince 2011 uživatelem RadekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 uz dlouho ho Andreho s tema hodinkama, zajimalo by me, co to ma... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 hublot nebo (v lepším případě) linde werdelin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Maradonove Hubloty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se