Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

GMT Mastery se sutrama v lunete a Daytony v bicoloru..

Nie su to skôr Explorery II ?

Dekuji moc pánové, v jedné písničce něco mele o Rolexu... ty daytony jsem tipoval to druhý jsem si netroufl...

Mysliš

Du hast nen Stock im Arsch und einen Zweig der ausm Po wächst.

Ich guck auf die Breitling, Zeit für ne Rolex.

?

V tomto rozhovore hovori, že ma Breitlingeny, ale je to už trochu staršie, no aj tak v textoch vždy hovori o Béčkach, jedinykrat čo som počul slovo Rolex bolo prave Brille bitte kommen sie.

A ked už som pri tom, v najnovšom čisle Plus 7 dni je rozhovor s Petrom Olahom, ten ma veľke Béčka pre ešte väčšie Béčko (neviem presny model, hľadať sa mi nechce, ale typ podobny 6.75).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tomto rozhovore hovori, že ma Breitlingeny, ale je to už trochu staršie, no aj tak v textoch vždy hovori o Béčkach, jedinykrat čo som počul slovo Rolex bolo prave Brille bitte kommen sie.

Dobrej, nečekal bych, že tu někdo mimo mě ještě poslouchá německej hopec:-) Já Sida až tak nežeru a právě v tédle písničce jsem to slyšel.... To že mele o Bčkách jsem popravdě ani nezaregistroval..

Odkaz ke komentáři

..........

John F. Kennedy mal Omegy za 350tiís USD :) Presný model žial neviem.

..........

V té době snad tolik nestály, nebo jo?

(myslím tím, že to nebyla jejich pultová cena)

Spíš bych řekl, že se za tolik po jeho smrti vydražily, nebo ne?

Odkaz ke komentáři

No ja som sa dočítal, že tolko stáli..O dražbe nebola reč. Keby hej tak to opravím samozrejme:)

Ešte bolo uvedené, že boli "ultra" tenké :)

Zobud sa clovek, keby v Kennedyho casoch stali 350tis dolarov, boli by to dnes asi najdrahsie hodinky vsetkych cias Posted Image Za 350tis USD sa vydrazili pre Omega Muzeum LINK

Sanader bol vysetrovany za korupciu. Vseobecne by som stredoeuropskych politikov a ich zbierky hodiniek z provizii a uplatkov nijako neadoroval.

Odkaz ke komentáři

Zobuda? :D

Okej v pohode, už aj to viem :) Ale zas taká inflácia v USA neni:) 1 dolár z roku 1905 by mal dnes hodnotu 22 USD :)

lepsie preklep ako byvalY premieri :)

nominalne by to bolo asi 5x viac ako v r1967-8, no to je len prepocet hypotetickej cennikovej ceny /5x350tis=1.750tis/. To ze ich nosil Kennedy by tomu dalo este nejake grady navyse. 1,75mil USD za obycajne omegy by sa ti zdalo malo??

Odkaz ke komentáři

Nie su to skôr Explorery II ?

nevim, co zpiva, od Sida toho znam jen par, nicmene to, co je na fotce, jsou oboje rolexy, at uz se podivas na tah, nebo na lupu na trojce, typicky rozlozeni subdialu - proste je to tak, jak rikam..
Odkaz ke komentáři

Stockdale Watch neboli pôvodne vôbec drahé cenou, ale boli Kennedyho obľúbené, lebo ich dostal od dobrého priateľa Granta v čase, keď ešte nebol prezidentom, hoci to nápis na víčku predpovedal. Aukčná cena neskutočne stúpla skutočnosťou, že boli jedny s troch hodiniek, ktoré Kennedy preukázateľne nosil. Okrem toho Omega v Museum kolekcii vyrobila reedíciu týchto hodiniek. Pre mňa sú zaujímavejšie Nastrix, ktoré po Kennedym nosil aj Onassis.

Odkaz ke komentáři

Cenníková cena je dnes 5x vyššia tých Omeg ako vtedy? Dobre som pochopil? +že ich mal Johny :)

Ne, nepochopil...

A reakcím na Tebe se nediv, obzvlášť když se tu oháníš Maďarskem, na které má teď většina Evropy pifku.

Upraveno uživatelem Chumpus
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...