mengelis Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2008 Už je toho dosť Pri pozerani Primu na wikipedii som objavil Ferenca Gyurcsanyho, každemu je jasne, čo to je. Orlíky s přidanou komplikací :-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2008 Žena si ho nemůže vynachválit. Můj děda si takhle do skleničky na noc vyndával zuby - je tu nějaká spojitost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2008 Už je toho dosť Pri pozerani Primu na wikipedii som objavil Ferenca Gyurcsanyho, každemu je jasne, čo to je. To si zřejmě pořídil za zvýšených daní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2008 Orlíky s přidanou komplikací :-)? a s gumovým páskem od Ó megy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 11. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2008 Paulo Coelho, svetoznamy spisovatel. IWC Mark neco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 11. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2008 IWC Mk. XVI :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2008 Jak se plánovitě nedívám na televizi, tak jsem náhodou zahlédl nějaké šoty ve kterých opěvovali zvěčnělého Jörga Haidera a zahlédl jsem, že měl na ruce (samozřejmě zaživa) docela mocnej orloj, velikost jak nějaký JetSet (bluéé ) ale zdálo se že jsou to skeletony. Netuší někdo co to ? Hledal jsem nějakou fotku na které by byly vidět, ale jediný co jsem našel je tohle, je z ní patrná jen ta velikost. Mimochodem rozmázl to pěkně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2008 Ten člověk těch kusů na ruce nosil víc...Já našel třeba tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2008 Potrpěl si na velký orloje, ale ty co jsem myslel nejsou ani jedny z nich - i když ty na té první fotce se mi docela líbí. Ty co jsem viděl já byly ve zlatě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2008 Potrpěl si na velký orloje, ale ty co jsem myslel nejsou ani jedny z nich - i když ty na té první fotce se mi docela líbí. Ty co jsem viděl já byly ve zlatě. Klotzmane k te tve fotce , uz se to v tomhle vlakne resilo, jsou to zrejme Omega PO, orazova verze - pasek+luneta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 18. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2008 Co to má ten pan Čepelka na ruce, kurnik? Koukám na to jako blázen a furt mě nic nenapadá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 18. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2008 Co to má ten pan Čepelka na ruce, kurnik? Koukám na to jako blázen a furt mě nic nenapadá... vyzera to na Omegu s centralnym tourbillonom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 18. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2008 turbo tam asi nebude - ide o odraz lampy /odrazy vidno aj na okuliaroch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 19. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2008 Jorg měl rád velké orloje jako já a já mám i stejné sako jako je na té jeho poslední fotce Snad to nezabalím stejně jako on Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2008 Jorg měl rád velké orloje jako já a já mám i stejné sako jako je na té jeho poslední fotce Snad to nezabalím stejně jako on Pokud nebumbáš předtím,než sedáš do auta,tak snad ne...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 19. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2008 Jorg měl rád velké orloje jako já a já mám i stejné sako jako je na té jeho poslední fotce Snad to nezabalím stejně jako on Neco podobneho jsem si kdysi z hecu poridil a nosil - byla to velka prca a docela to melo uspech. Dneska bych v tom asi provokoval vic, ale uz jsem na to srab. Ale Jorg v tom umel docela dobre chodit a evidentne se mel rad - velke stroje, kozena saka a padaci mosty - nakonec pry popijel v gay baru (aspon heute junnge fronte to pise na svem webu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAR0 Odesláno 19. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2008 veľvyslanec USA na Slovensku Vincent Obsitnik /zdroj/ paradne hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2008 (upraveno) Vzhledem k tomu, ze jsem to natuknul v jinem vlakne, byla by skoda ochudit zdejsi diskusi o novou Arnoldovu akvizici. Zadne AP Royal Oak, nic tak fadniho - jako guverner prece jen musel presedlat na neco lidovejsiho. Ale i tak si zachoval svuj styl - zadny Timex nebo Casio, ale hodinky hodne Terminatora. Tradicni ruske divery tentokrat na americky zpusob v podani meho oblibeneho vyrobce Invicta:-) Mam jen pocit, ze Invicta je dela taky v qvarcu... Upraveno 21. října 2008 uživatelem frista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 A mame tu novy model pana starosty - copak nam to vymenil za Panerai ? Ze by IWC ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 (upraveno) Nosí je hlavně a nejčastěji .... IWC... Portuguese... Upraveno 22. října 2008 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se