Jay Doll Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 PO Big size mu ruku asi nezlomí, protože váží tak asi polovičku oproti těm Day Date co má na fotce Mě nepříjde, že má zase tak malé zápěstí, mým odhadem bude asi jako FiXilVera
Moty Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 big size maj cca 235 g, u DJ jsem váhu nenašel, ale půl kila to asi nebude, ale nevím to jistě
Street Glide Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 ......hodinky za mne dobrý :-)))).......ale i po vyndání všech demontovatelných článků z Prezidenta má stále Rolády až u lokte :-))))
instant Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 PO Big size mu ruku asi nezlomí, protože váží tak asi polovičku oproti těm Day Date co má na fotce Mě nepříjde, že má zase tak malé zápěstí, mým odhadem bude asi jako FiXilVera ...myslim chlapi ze ste tu jedini koho zaujima velkost bobrovho zapastia :-)
shag Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 Ale aj druhy typ ma nejake biele peklo na volnaska...
lastam Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 Ježiši, dítě, co včera vyfluslo z huby dudlíka a najednou začne nosit zlatý rolexy, který jsou tak pro padesátníky a starší, je hodně k smíchu, co dodat, měl si koupit suby, byl by k smíchu méně...
shag Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 (upraveno) Ruud Gullit wears a Christian Van der Klaauw Real Moon Joure Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. června 2012 uživatelem shag
mauricio Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 Co má za hodinky Aiman Sanz? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Locque Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 Co má za hodinky Aiman Sanz? Nevim kdo to je, nevim co má za hodinky, ale myslim, že je důležitý, že mu cifr ladí s trikem.
organic Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 Co má za hodinky Aiman Sanz? Google: Povolání: Soutěžící reality show Vyvolení na Slovensku Datum narození: 1978 Místo narození: Španělsko To sem snad nepatří ne???
Návštěvník Kamil Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 To sem snad nepatří ne??? Jasně že ne. Co to máš za potkana v avataru?
Peter78 Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 Google: Povolání: Soutěžící reality show Vyvolení na Slovensku Datum narození: 1978 Místo narození: Španělsko To sem snad nepatří ne??? tak to vis, doba se meni.. ted jsou VIP trumpety z TV, ktere musi hledat, pac normalniho cloveka tam dat nemuzou
Moty Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 To sem uz zacnou lidi davat hodinky z vymeny manzelek a farmar hleda tatu a mamu???
shag Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 Chlapi neviete, co je dobre... Tuto je etalon http://www.rivaclub.sk/sien-slavnych.html
mauricio Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 Chlapi neviete, co je dobre... Tuto je etalon http://www.rivaclub....n-slavnych.html Přesně tak,naprosto s tebou souhlasím!Aiman Sanz:zpěvák,učástník reality šou.
Návštěvník Kamil Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 Přesně tak,naprosto s tebou souhlasím!Aiman Sanz:zpěvák,učástník reality šou. To myslíš vážně?
Locque Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 Přesně tak,naprosto s tebou souhlasím!Aiman Sanz:zpěvák,učástník reality šou. Nevíš, co nosí Kmeťoband?
Horhe Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 Mě by zajímalo, co nosí Desperado. Ten pán bude mít určitě vkus.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se