Jay Doll Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Odesláno 21. července 2012 ....je to takový "chronomagový oříšek",napadlo mne Girard Perregaux,ale to bys asi věděl a ty to nejsou,.....a pak mne podle polohy číselníků chronografu napadla ještě jedna věc a ta to je :-)) Bell & Ross Vintage Officer Black Díky moc I ta cena ? 3000 sedí docela přesně. Vyřešil jsi mé dlouhodobé dilema
Návštěvník Ondra Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Odesláno 21. července 2012 No co no, tak si do televize vzal kousek, kterej normálně nosí jeho vnuk v sedmičce na základce...
Hasňa Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Odesláno 21. července 2012 B&R nosil, kdyz jsem se s nim sveho casu vidaval, i sef PPF Investments. Asi to maji zavodari jako najake tajne znameni.
Frantik Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 B&R nosil, kdyz jsem se s nim sveho casu vidaval, i sef PPF Investments. Asi to maji zavodari jako najake tajne znameni. Nosí je porad :-)
Street Glide Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Odesláno 23. července 2012 ....tak měří čas Ion Tiriac (na 2.foto Rolex Yachtmaster II Yello nebo Rosé Gold,ale má toho jinak požehnaně).......mimo jiné je to 1.Rumun,který se dostal na seznam Forbes,.......já ho vždy obdivoval,je to řízek :-))
Peter78 Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 Cece, kdo to je? ..jinak, vypada jako clen MS13
Seamaster Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 (upraveno) Co je to za modraka? To uz se nehleda jmeno hodinek, ale k VIP hodinkam jmeno nositele? Asi nejsem dost in. Ja sam poznam sotva 1/4 zdejsichi VIP. Ale mozna je to tak dobre Upraveno 24. července 2012 uživatelem Seamaster
vanderB. Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 to je prosím Lars Erik Frederiksen...když tu včera hráli ty Rancid...legenda, aspoň pro určitou skupinu lidí, to je
instant Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 Punker s Rolexama Jedno z tych dvoch je fejk :-)
Ohm-Aztec Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 Jedno z tych dvoch je fejk :-) Amen.
Street Glide Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 ....vůbec ne,já si movitýho "punkera" ani jinak než s Rolbama představit nedovedu,.......AP už by byly na něj moc "Rapový" a A.Lange und Söhne zase moc "jazzový" :-)))))
Seamaster Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 punker? Kerky jak z Mirova, bordel na xichte,uces a triko jak kdyby se oblikal u Landy, hodinky jako by ukrad.Instantova poznamka byla skvela. Asi jsem uz starej model Nicmene peace a sorry za unos, ale zkuste se nedavat fotky bezeslov, pro nas co pozname tak Pepika Zimu...
bandicoot Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 jinak, vypada jako clen MS13 Tak tohle jsem si musel vygůglit...
vanderB. Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 punker? Kerky jak z Mirova, bordel na xichte,uces a triko jak kdyby se oblikal u Landy, hodinky jako by ukrad.Instantova poznamka byla skvela. Asi jsem uz starej model :unsure:Nicmene peace a sorry za unos, ale zkuste se nedavat fotky bezeslov, pro nas co pozname tak Pepika Zimu... tak já si sypu popel na hlavu a slibuju, že už to víckrát neudělám
organic Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 (upraveno) Není to sice pankáč ani halyvůdská herečka, či jiná vipka, pouhopouhý český manažér, ale hodinky má pěkný (IWC Portuguese chrono - edit: aspoň doufám). zdroj: idnes Upraveno 25. července 2012 uživatelem organic
oberan Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Není to sice pankáč ani halyvůdská herečka, či jiná vipka, pouhopouhý český manažér, ale hodinky má pěkný (IWC Portuguese chrono). zdroj: idnes Bych dal kilo na to, že je členem fóra :-)
Peter78 Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 (upraveno) Tak tohle jsem si musel vygůglit... jj, googlils spravne.. no uznej, ta podoba tam je, ne? EDIT: preklep Upraveno 25. července 2012 uživatelem Peter78
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se