Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

....je to takový "chronomagový oříšek",napadlo mne Girard Perregaux,ale to bys asi věděl a ty to nejsou,.....a pak mne podle polohy číselníků chronografu napadla ještě jedna věc a ta to je :-))

Bell & Ross Vintage Officer Black

Díky moc :notworthy:

I ta cena ? 3000 sedí docela přesně. Vyřešil jsi mé dlouhodobé dilema ;)

Návštěvník Ondra
Odesláno

No co no, tak si do televize vzal kousek, kterej normálně nosí jeho vnuk v sedmičce na základce... :)

Odesláno

....tak měří čas Ion Tiriac (na 2.foto Rolex Yachtmaster II Yello nebo Rosé Gold,ale má toho jinak požehnaně).......mimo jiné je to 1.Rumun,který se dostal na seznam Forbes,.......já ho vždy obdivoval,je to řízek :-))

post-16522-070183100 1343053888.jpg

post-16522-063687900 1343053910.jpg

Odesláno (upraveno)

Co je to za modraka? To uz se nehleda jmeno hodinek, ale k VIP hodinkam jmeno nositele? Asi nejsem dost in. Ja sam poznam sotva 1/4 zdejsichi VIP. Ale mozna je to tak dobre :suicide_anim:

Upraveno uživatelem Seamaster
Odesláno

to je prosím Lars Erik Frederiksen...když tu včera hráli ty Rancid...legenda, aspoň pro určitou skupinu lidí, to je :rolleyes:

Odesláno

....vůbec ne,já si movitýho "punkera" ani jinak než s Rolbama představit nedovedu,.......AP už by byly na něj moc "Rapový" a A.Lange und Söhne zase moc "jazzový" :-)))))

Odesláno

punker? Kerky jak z Mirova, bordel na xichte,uces a triko jak kdyby se oblikal u Landy, hodinky jako by ukrad.Instantova poznamka byla skvela. Asi jsem uz starej model :unsure:

Nicmene peace a sorry za unos, ale zkuste se nedavat fotky bezeslov, pro nas co pozname tak Pepika Zimu...

Odesláno

punker? Kerky jak z Mirova, bordel na xichte,uces a triko jak kdyby se oblikal u Landy, hodinky jako by ukrad.Instantova poznamka byla skvela. Asi jsem uz starej model :unsure:Nicmene peace a sorry za unos, ale zkuste se nedavat fotky bezeslov, pro nas co pozname tak Pepika Zimu...

tak já si sypu popel na hlavu a slibuju, že už to víckrát neudělám

Odesláno (upraveno)

Není to sice pankáč ani halyvůdská herečka, či jiná vipka, pouhopouhý český manažér, ale hodinky má pěkný (IWC Portuguese chrono - edit: aspoň doufám).

zdroj: idnes

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Není to sice pankáč ani halyvůdská herečka, či jiná vipka, pouhopouhý český manažér, ale hodinky má pěkný (IWC Portuguese chrono).

zdroj: idnes

Bych dal kilo na to, že je členem fóra :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...