prying Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 Tak on kradousek post nad ním také není výhra v loterii Na druhou stranu lepší než Bohůš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 S trochou nadsázky lituju, že u nás neoperuje nějaký na tuhle sortu orientovaný Dexter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Horstovy zlaté Hublot - podle Peppiho jsou to padělky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom88 Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Copak to má na ručce ruská herečka Yuliya Snigir. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 tom88 - TH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 (upraveno) Karel Schwarzenberg a jeho BP jsou tady dostatečně profláklé ale vyhrabal jsem u dědy noviny z minulého týdne, kde se Karla ptali na jeho styky se Z. Bakalou, cituji knížete: "S Bakalou se bavíme více o hodinkách, které on sbírá, a přestože já na takového koníčka nemám peníze, zajímají mě dobře udělané mechanické hodinky. A když jeho žena pořádá soutěže miss, oba se na to se zalíbením díváme, přiznávám..." Upraveno 2. února 2013 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Tomba a jeho primky... konkrétní model ale netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 To jsou MPM nequality, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Těžko říct, nic z aktuální kolekce Eltonu mi to nepřipomíná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Nemůže to být PRIM Tycho Brahe ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 gugl vyplivnul todle : MPM PRIM TOURBILLON COMENIUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 To není dobrá reklama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Podle fontu na krabici a velikosti hodinek tipuju MPM :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Nerecyklujte tyhle stary veci, jasne ze MPM nebo tam snad nekde ctete v logu "Manufacture 1949"?Takovy dotazy me prekvapujou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Povězte mi prosím, pozná někdo, co nosí Václav Moravec? Vypadá to jak nějaké Festiny... Zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 Promazan OT a hadky. Jestli jsem smazal neco k tematu tak sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 Horstovy zlaté Hublot - podle Peppiho jsou to padělky. ....jsou to padělky Audemars Piguet :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 Máš pravdu, to uchycení řemenu je jasný... na první pohled jsem si toho nevšiml... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Bavili jsme se o tom tady asi 2 stránky nazpátek, díky Streete za potvrzení, zcela jisté vyjádření Ohma, že to jsou Ybló mě krapet rozhodilo Abych nebyl OT tak francouzský Spiderman vylezl na Castruv největší hotel, ale co má na ruce se mě neptejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Bavili jsme se o tom tady asi 2 stránky nazpátek, díky Streete za potvrzení, zcela jisté vyjádření Ohma, že to jsou Ybló mě krapet rozhodilo Abych nebyl OT tak francouzský Spiderman vylezl na Castruv největší hotel, ale co má na ruce se mě neptejte zenith el primero? striking 10th? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se