Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ty na té tvé fotce mi zase přijdou úplně jiné, než ty na minulé stránce. Na těch minulých fotkách ty indexy skoro nejdou vidět, což by nahrávalo těm kamenům na Patekách + ta diamantová luneta, ta taky na tvé fotce moc není vidět. No jsem zvědav, co z toho nakonec vyleze. Taky to může být nějaká KLDR produkce... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník swanieck

Jako taťka s dceruškou je tato velmi zajímavá dojka...Vláďa Kličko, ukrajiská, hodně přesmetráková, dvoumetrová mlátička sbalil nejkřehčí kvítek z Holywoodu, herečku Hayden Panettiere. Se

svými 155 cm sice musí použít hliníkové schůdky kpolíbení Vladimíra, ale asi jim to klape.

I ty zlaté hodinky(asi Rolexky...co jiného) jsou jí docela velké...ale co má Vláďa na ruce netuším, asi něco hodně velkého a težkého...a také jistě " shock protected ",  pokud to nosí do

práce pod levou rukavici.

post-27804-0-75546300-1364840245_thumb.jpg

post-27804-0-95279400-1364840261_thumb.jpg

post-27804-0-75699000-1364840272_thumb.jpg

post-27804-0-20275900-1364840290_thumb.jpg

post-27804-0-32714400-1364840314_thumb.jpg

post-27804-0-12342300-1364840333_thumb.jpg

Upraveno uživatelem swanieck
Odkaz ke komentáři

Ty na té tvé fotce mi zase přijdou úplně jiné, než ty na minulé stránce. Na těch minulých fotkách ty indexy skoro nejdou vidět, což by nahrávalo těm kamenům na Patekách + ta diamantová luneta, ta taky na tvé fotce moc není vidět. No jsem zvědav, co z toho nakonec vyleze. Taky to může být nějaká KLDR produkce... :D

Jo no, beztak to je made in KLDR.  :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník swanieck

Jo no, beztak to je made in KLDR.  :D

"MADE IN DPRK"  by asi diktátor nedal, takové korejské časy  by klidně udělaly 3 minuty za hodinu a to by pak jejich nedoletěly rakety až na USA, ale vrátily be se zpět domů...

Když už studoval ve Švýcarsku, tak si třeba oblíbil tamní výrobky...ale zase diamantové Pateky na zápěstí, když národ chcípe hladem...inu diktátoři můžou zřejmě všechno

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...