beneton Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2007 Tady jsou taky nějaky slavný tety s drahejma hodinkama. Moc z toho ale poznat nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindero Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2007 Dívali jste se někdy na pořad tv Prima Hádej kdo jsem. Tak Zounar má myslím Breitlingy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 Na to jak někde brečel kolik má dluhů, tak slušný . BTW, hodně vás tu má malé děti. Co za cibule má Patrasová v kouzelné školce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ballover Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 Na to jak někde brečel kolik má dluhů, tak slušný . BTW, hodně vás tu má malé děti. Co za cibule má Patrasová v kouzelné školce? Malé dítě máme, ale jak vidíme Dádu, vypínáme TV... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 Tak nějak, ale hodinek jsem si všiml. Ale v tomhle pořadu je to podle mě vrchol nevkusu, ostatně jako celá P. Malé dítě máme, ale jak vidíme Dádu, vypínáme TV... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 Poznáte jaké hodinky má Anthony Kiedish ? http://img104.imageshack.us/img104/8546/juliachergy8.jpg Tonda Kiedis má hodně hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 Někde jsem četl, že Patrasová dostala Chopardy od Felixe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2007 Oliviero Toscani (fotograf, např. kontroverzní fotky pro United Colours of Benetton) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thovt Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2007 (upraveno) Nevšiml si někdo, co to má na zápěstí Václav Moravec ve svých Otázkách? Lepší screenshot se mi nepovedl bohužel... Upraveno 25. listopadu 2007 uživatelem thovt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thovt Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2007 A komu pokazím neděli, nechť se na mě nezlobí Co bývalá hvězda Unie? Náhodou jsem na něj narazil na webu, vypadá to na zápěstí tvarem jak Vacheron Constantin Malte Tourbillon, ten byl jak v platině, tak i v růžovém zlatě, ne? Podle fotky by to tak vypadalo, né, dělám si srandu Kde by vzal 4 mega a jak by k nim přišel? To bych spíš vsadil a vypadá to věrohodněji na "Vacheron Constantin Royal Eagle" za 4500 rublů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2007 Já už bych v dnešní době věřil všemu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2007 (upraveno) Nevšiml si někdo, co to má na zápěstí Václav Moravec ve svých Otázkách? Lepší screenshot se mi nepovedl bohužel... Raymond Weil ? Don Giovanni ? Ale jen hadam - moc tam toho nejde videt Upraveno 25. listopadu 2007 uživatelem grga_pitic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2007 (upraveno) Vidět to moc neni, ale připadaj mi masivnější než ty Don Giovanni od Raymonda Weila ... Co Zenith Port Royal?!? Upraveno 25. listopadu 2007 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2007 (upraveno) Vidět to moc neni, ale připadaj mi masivnější než ty Don Giovanni od Raymonda Weila ... Co Zenith Port Royal?!? Videl jsem Weily je na pazoure u naseho generala - a jsou to sakra velke hodinky ale nehadam se jen tipuju. Rozmery Don Giovanni: Width: 35.3 mm Height: 48 mm Thickness: 12 mm Upraveno 25. listopadu 2007 uživatelem grga_pitic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2007 No vidíš, to mi ani nepřišlo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2007 A komu pokazím neděli, nechť se na mě nezlobí Co bývalá hvězda Unie? Náhodou jsem na něj narazil na webu, vypadá to na zápěstí tvarem jak Vacheron Constantin Malte Tourbillon, ten byl jak v platině, tak i v růžovém zlatě, ne? Podle fotky by to tak vypadalo, né, dělám si srandu Kde by vzal 4 mega a jak by k nim přišel? To bych spíš vsadil a vypadá to věrohodněji na "Vacheron Constantin Royal Eagle" za 4500 rublů Snad si děláš srandu?? Ministr pro místní rozvoj a nenašetřit 4 mega? To tam našetřili i mnohem menší ryby :-) Nebo že by dárek od Prince z Arabie za věrné služby ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thovt Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Snad si děláš srandu?? Ministr pro místní rozvoj a nenašetřit 4 mega? To tam našetřili i mnohem menší ryby :-) Nebo že by dárek od Prince z Arabie za věrné služby ? :-) Tak bachá! Von totiž seděl i na spravedlnosti, a to je teprve křesílko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ptiger Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 Tak bachá! Von totiž seděl i na spravedlnosti, a to je teprve křesílko já myslím, že MMR je mnohem lepší...navíc jsem o jeho machinacích slyšel legendy...no to se to naplňujou sny, vždycky může vyprávět, jak dobře podniká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 Na wikipedii v položke Ambassadors je pekny zoznam,aj s modelmi. Dosť potvrdzuju Odklizečov nazor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 (upraveno) . Upraveno 28. listopadu 2007 uživatelem yed69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se