Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Drummer napsal:
Na to jak někde brečel kolik má dluhů, tak slušný :) .

BTW, hodně vás tu má malé děti. Co za cibule má Patrasová v kouzelné školce?

Malé dítě máme, ale jak vidíme Dádu, vypínáme TV... :gun_bandana:

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Nevšiml si někdo, co to má na zápěstí Václav Moravec ve svých Otázkách? ;) Lepší screenshot se mi nepovedl bohužel...

post-2220-1195991627.jpg

Upraveno uživatelem thovt
Odesláno

A komu pokazím neděli, nechť se na mě nezlobí :D Co bývalá hvězda Unie? Náhodou jsem na něj narazil na webu, vypadá to na zápěstí tvarem jak Vacheron Constantin Malte Tourbillon, ten byl jak v platině, tak i v růžovém zlatě, ne? Podle fotky by to tak vypadalo, né, dělám si srandu :thumbsup_anim: Kde by vzal 4 mega a jak by k nim přišel? :thumbsdown_anim: To bych spíš vsadil a vypadá to věrohodněji na "Vacheron Constantin Royal Eagle" za 4500 rublů :speak_cool:

post-2220-1195993568.jpg

post-2220-1195993579.jpg

post-2220-1195993589.jpg

post-2220-1195993597.jpg

Odesláno (upraveno)
  thovt napsal:
Nevšiml si někdo, co to má na zápěstí Václav Moravec ve svých Otázkách? ;) Lepší screenshot se mi nepovedl bohužel...

Raymond Weil ? Don Giovanni ? Ale jen hadam - moc tam toho nejde videt :(

Upraveno uživatelem grga_pitic
Odesláno (upraveno)

Vidět to moc neni, ale připadaj mi masivnější než ty Don Giovanni od Raymonda Weila ... Co Zenith Port Royal?!? ;)

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno (upraveno)
  rorda napsal:
Vidět to moc neni, ale připadaj mi masivnější než ty Don Giovanni od Raymonda Weila ... Co Zenith Port Royal?!? ;)

Videl jsem Weily je na pazoure u naseho generala - a jsou to sakra velke hodinky :) ale nehadam se jen tipuju.

Rozmery Don Giovanni: Width: 35.3 mm Height: 48 mm Thickness: 12 mm

Upraveno uživatelem grga_pitic
Odesláno
  thovt napsal:
A komu pokazím neděli, nechť se na mě nezlobí :D Co bývalá hvězda Unie? Náhodou jsem na něj narazil na webu, vypadá to na zápěstí tvarem jak Vacheron Constantin Malte Tourbillon, ten byl jak v platině, tak i v růžovém zlatě, ne? Podle fotky by to tak vypadalo, né, dělám si srandu :thumbsup_anim: Kde by vzal 4 mega a jak by k nim přišel? :thumbsdown_anim: To bych spíš vsadil a vypadá to věrohodněji na "Vacheron Constantin Royal Eagle" za 4500 rublů :speak_cool:

Snad si děláš srandu?? Ministr pro místní rozvoj a nenašetřit 4 mega? To tam našetřili i mnohem menší ryby :-) Nebo že by dárek od Prince z Arabie za věrné služby ? :-)

Odesláno
  Cyber napsal:
Snad si děláš srandu?? Ministr pro místní rozvoj a nenašetřit 4 mega? To tam našetřili i mnohem menší ryby :-) Nebo že by dárek od Prince z Arabie za věrné služby ? :-)

Tak bachá! Von totiž seděl i na spravedlnosti, a to je teprve křesílko :wheelchair:

Odesláno
  thovt napsal:
Tak bachá! Von totiž seděl i na spravedlnosti, a to je teprve křesílko :wheelchair:

já myslím, že MMR je mnohem lepší...navíc jsem o jeho machinacích slyšel legendy...no to se to naplňujou sny, vždycky může vyprávět, jak dobře podniká...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...