Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Podle me vlada padla proto, ze Topolanek poveril sveho kamose Dalika, aby premluvil novinare ke stazeni reportaze (proste takove chovani je v jinych statech nepripustne, byt je to mozna nafouklejsi nez se zda).... a padla by i kdyby byl lichy ci sudy pocet poslancu. (jak jste si zvolili, tak mate...)

Nj demisi. Budu si muset cestinu pred navratem do CR trochu procvicit. To jsem tam mel puvodne Bohma a ne Bema :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle me vlada padla proto, ze Topolanek poveril sveho kamose Dalika, aby premluvil novinare ke stazeni reportaze (proste takove chovani je v jinych statech nepripustne, byt je to mozna nafouklejsi nez se zda).... a padla by i kdyby byl lichy ci sudy pocet poslancu. (jak jste si zvolili, tak mate...)

Myslim, ze kdyz by se neobjevila kauza s Dalikem, tak by si CSSD nasla jiny duvod. Oni si udelali z hlasovani o (ne)duvere opozicni folklor a drive ci pozdeji se dal tento vysledek cekat, s ohledem na slabou pozici vlady ve snemovne. Paroubek to proste zkousel, dokud mu to nevyslo. A obavam se, ze bez zmeny volebniho systemu budou dalsi (zvolene) vlady (at jiz jakekoliv) lavirovat na hrane podobne jako ta posledni.

Odkaz ke komentáři

Přátelé, diskuse na Chronomagu se mi líbí, protože je o hodinkách a příjemných věcech - navrhuji nechat politiku politikou, na to jsou snad jiná fóra; no co, tak má Topolánek pouťové Rolexy - svět se snad kvůli tomu nezboří, utratil nějaké peníze, takže vlastně pomohl ekonomice, pojďme se zase bavit o hodinkách :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

prdím na ně - já už si koupím jenom jedny mechanické hodinky a tím je kapitola mechanických hodinek u mne uzavřena (pod pokutou, že oboje gshoky dostane šílený gilius z vysočiny :) ) - napiš si mě do té svojí ankety

jé....tohle mi uteklo.......

:lol2::lol2:

já nic,já muzikant........ :whistle:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Dnes magazín LN - Michal David - modré UN - fotku jsem online zatím nenašel, rozhovor je zde

Byl s nimi v jiném magazínu na titulní stránce asi před půl rokem. Je to limitka ve zlatě.:)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...