Hasňa Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Preste stejne to vidim i ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Podle me vlada padla proto, ze Topolanek poveril sveho kamose Dalika, aby premluvil novinare ke stazeni reportaze (proste takove chovani je v jinych statech nepripustne, byt je to mozna nafouklejsi nez se zda).... a padla by i kdyby byl lichy ci sudy pocet poslancu. (jak jste si zvolili, tak mate...) Nj demisi. Budu si muset cestinu pred navratem do CR trochu procvicit. To jsem tam mel puvodne Bohma a ne Bema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Podle me vlada padla proto, ze Topolanek poveril sveho kamose Dalika, aby premluvil novinare ke stazeni reportaze (proste takove chovani je v jinych statech nepripustne, byt je to mozna nafouklejsi nez se zda).... a padla by i kdyby byl lichy ci sudy pocet poslancu. (jak jste si zvolili, tak mate...) Myslim, ze kdyz by se neobjevila kauza s Dalikem, tak by si CSSD nasla jiny duvod. Oni si udelali z hlasovani o (ne)duvere opozicni folklor a drive ci pozdeji se dal tento vysledek cekat, s ohledem na slabou pozici vlady ve snemovne. Paroubek to proste zkousel, dokud mu to nevyslo. A obavam se, ze bez zmeny volebniho systemu budou dalsi (zvolene) vlady (at jiz jakekoliv) lavirovat na hrane podobne jako ta posledni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 (upraveno) Asi ho inspiroval nedávný koncert kapely ácédécé, jejíž je fanouškem... ... tak to máme kliku, že není fanouškem MCho Šamana *** to už byla válka .... *** OD 18TI LET *** Upraveno 26. března 2009 uživatelem YPO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Přátelé, diskuse na Chronomagu se mi líbí, protože je o hodinkách a příjemných věcech - navrhuji nechat politiku politikou, na to jsou snad jiná fóra; no co, tak má Topolánek pouťové Rolexy - svět se snad kvůli tomu nezboří, utratil nějaké peníze, takže vlastně pomohl ekonomice, pojďme se zase bavit o hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Zajímavé je, že téměř každý výrobce stále nabízí alespoň jeden zlatotříbrný model, takže trh na tyhle nevkusnosti asi je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Mně se submarinery v téhle barevné kombinaci celkem líbí, ale jak psal Gougy, do dané situace příliš nepasují. U nás v práci máme taky pár lidí, co nosí submarinery k obleku a vypadá to... no přinejmenším dosti podivně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Owen Wilson - Marley and Me Casio G-Shock DW5600 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 Kimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 To je hnus jak mu to plandá, to se jako teďka nosí jo jako woe kua ve formuli jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 Dnes magazín LN - Michal David - modré UN - fotku jsem online zatím nenašel, rozhovor je zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 To je hnus jak mu to plandá, to se jako teďka nosí jo jako woe kua ve formuli jo? co to vůbec má??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 Tag Heuer Carrera Day-Date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 prdím na ně - já už si koupím jenom jedny mechanické hodinky a tím je kapitola mechanických hodinek u mne uzavřena (pod pokutou, že oboje gshoky dostane šílený gilius z vysočiny ) - napiš si mě do té svojí ankety jé....tohle mi uteklo....... :lol2: já nic,já muzikant........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 Dnes magazín LN - Michal David - modré UN - fotku jsem online zatím nenašel, rozhovor je zde Byl s nimi v jiném magazínu na titulní stránce asi před půl rokem. Je to limitka ve zlatě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 Nojo, ani mně nepřekvapuje, že když si musel koupit drahý hodinky, že sáhnul po těhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Pan Montgomery Burns má celkem dobrý vkus... :thumbsup_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Asi nějaké Rolex, řekl bych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2009 tato hnáta patří Robertu Rosenbergovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2009 tak tuhle jeho hnátu jsem ještě neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se