Qwuiddo Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Jirka: anglickej bulldog, zlaty rolady a stary orachany breitle...Hodinky bohužel nepoznám, ale pesan je zcela určitě francouzskej buldoček
m.n. Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 A ty starý ořachaný bratjle bych řekl, že jsou taky rolády, kyklop tam je.
Kid_A Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Hodinky bohužel nepoznám, ale pesan je zcela určitě francouzskej buldoček Qwuiddo, mne prisel nejakej velkej. Ale koukal jsem na to pres mobil. Asi sem blbej:))) A ty starý ořachaný bratjle bych řekl, že jsou taky rolády, kyklop tam je. Zase ten mobil:)))
st1g Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Budou to asi obojí Day-Date v růžovém a bílém zlatě.
honzyk Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 Walter Röhrl nosíval Sinny https://www.sinn.de/de/Modell/956_Klassik.htm, už tady s nima někde je, ale tohle s tý malý fotky nepoznám, že by něco erárního od Porsche ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rodkopf Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
volfda Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 maly damsky seamastery?Jo, nosí je už dlouho, dokonce myslim, že na ně dělala kdysi reklamu.
frankie-s Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 Veselovsky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mirek Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 alter ego Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
El Nano Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Dude bez vlasu, malem jsem ho nepoznal!
CEGY Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Dude bez vlasu, malem jsem ho nepoznal!Si nevidel Ironmana?
El Nano Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Si nevidel Ironmana? No jo vidíš, ale už dávno. Stejně to pro mě bude už nafurt Dude s Teppichem
hulk Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Pak že má jen Baume a Mercier....tohle je Cartier Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lion Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/1298-jak%C3%A9-hodinky-nos%C3%AD-vip/page-496&do=findComment&comment=1151766
st1g Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Pak že má jen Baume a Mercier....tohle je Cartier Asi myslíš Bell & Ross .... Baume Mercier nenosí vůbec.
Kid_A Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 jojo, nosi cartiery stejne jako jeho druzka:) jak pise Stig, BM fakt nenosi. BR nosi:)) Asi myslíš Bell & Ross .... Baume Mercier nenosí vůbec.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se